راه ترقی
تمرین تیم ملی منتظر تنها لژیونر ایران در سری‌آ
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404 - 10:31:12
راه ترقی - ورزش 3 /با پایان فصل برای پوریا حسین‌خانزاده در سری A او به زودی به تمرینات تیم ملی والیبال ایران ملحق خواهد شد.
 تیم والیبال لوبه در چهارمین دیدار فینال رقابت‌های سری A ایتالیا مقابل تیم قدرتمند ترنتینو با نتیجه نزدیک 3 بر 2 شکست خورد تا از رسیدن به عنوان قهرمانی باز بماند. با این نتیجه، ترنتینو با کسب سومین پیروزی در این سری، قهرمان فصل جاری سری A شد. دیدار پایانی، همچون مسابقات قبلی، با سطح بالایی از هیجان و رقابت همراه بود.
در جریان این دیدار، پوریا حسین‌خانزاده، دریافت‌کننده قدرتی ایرانی تیم لوبه، برای زدن سرویس به میدان آمد اما موفق به کسب امتیاز نشد. حسین‌خانزاده در طول فصل، بیشتر به عنوان بازیکن ذخیره و برای زدن سرویس به کار گرفته شد و در همین نقش، عملکرد موفقی از خود به نمایش گذاشت. با این حال، فرصت چندانی برای نمایش توانایی‌های کامل خود در پست اصلی‌اش پیدا نکرد.
با پایان رقابت‌های سری A، حسین‌خانزاده به زودی به ایران بازخواهد گشت تا در تمرینات تیم ملی والیبال شرکت کند. او یکی از گزینه‌های اصلی روبرتو پیاتزا برای حضور در ترکیب نهایی تیم ملی محسوب می‌شود و شانس بالایی برای قرار گرفتن در جمع بازیکنان اصلی دارد. هواداران والیبال ایران حالا منتظر بازگشت این ستاره جوان هستند تا عملکرد او را در میادین بین‌المللی زیر نظر بگیرند.

http://www.RaheNou.ir/Fa/News/1074860/تمرین-تیم-ملی-منتظر-تنها-لژیونر-ایران-در-سری‌آ
بستن   چاپ