راه ترقی
بیشترین متقاضی مشاغل خانگی در اردبیل، زنان خانه‌دار هستند
سه شنبه 4 خرداد 1400 - 04:46:04
وزارت رفاه
راه ترقی - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: بیشتر ثبت‌نام کنندگان در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از استان اردبیل، زنان خانه‌دار هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل ، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با حضور در خبرگزاری ایسنا گفت: در قالب طرح مشترک با جهاد دانشگاهی اردبیل و تعاون و کار و رفاه اجتماعی 2 هزار نفر در حوزه مشاغل خانگی شناسایی و حمایت می‌شوند.
قاسم رحیمی اظهار کرد: طرح مشاغل خانگی از سال گذشته با مشارکت موثر جهاد دانشگاهی در استان اردبیل آغاز شده که با شناسایی این افراد و توانمندسازی آنان توانستیم به بخش عمده‌ای از این مشاغل تسهیلات مناسب نیز پرداخت کنیم.
وی با اشاره به این که مشکل اساسی در بحث مشاغل خانگی موضوع توانمندسازی صاحبان این مشاغل بود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با ورود جهاد دانشگاهی به این طرح و آموزش و توانمندسازی افراد دارای مشاغل خانگی پشتیبان‌هایی را برای وصل به بازار نیز معرفی کردیم تا به راحتی بتوانند محصولات تولیدی خود را روانه بازار کنند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل با بیان این که جهاددانشگاهی در اجرای این طرح تاکنون موفق عمل کرده است، گفت: با همکاری جهاد دانشگاهی سازوکارهای مناسبی برای این طرح در نظر گرفته شده و با وصل این مشاغل به بازار مصرف توسط پشتیبان‌های معرفی شده زمینه ایجاد درآمد برای صاحبان این مشاغل به صورت جدی فراهم شده است.
رحیمی بیان کرد: این پشتیبان‌ها در واقع حلقه اتصال محصولات این مشاغل خانگی به بازار مصرف هستند که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با در نظر گرفتن تسهیلات برای آنان راه را برای این تولیدات هموار کرده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اقدام جهاد دانشگاهی را در توانمندسازی صاحبان این مشاغل اقدامی ستودنی اعلام کرد و افزود: عمده صاحبان این مشاغل که اغلب نیازمندان و زنان سرپرست خانوار هستند با سپری کردن آموزش‌های لازم در جهاد دانشگاهی توانسته‌اند منبع درآمدی برای خود ایجاد کنند که این اقدام ارزشمند از سوی جهاد دانشگاهی انجام شده است.
رحیمی طرح مشاغل خانگی را اغلب حالت خوداشتغالی اعلام کرد و گفت: بالغ بر 90 درصد طرح‌های مشاغل خانگی در اردبیل بخش قالیبافی است به طوری که در حال حاضر 35 هزار نفر در صنعت قالیبافی در اردبیل فعال بوده و از طرح‌های حمایتی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل بهره‌مند هستند.
وی با اشاره به این که ترکیب اشتغال استان با مشاغل خانگی عجین شده است، صنایع دستی، مشاغل مرتبط با کامپیوتر و رایانه، حوزه‌های فرهنگی و چاپ و نشر را از دیگر بخش‌های مشاغل خانگی در اردبیل اعلام کرد.

http://www.RaheNou.ir/Fa/News/264950/بیشترین-متقاضی-مشاغل-خانگی-در-اردبیل،-زنان-خانه‌دار-هستند
بستن   چاپ