راه ترقی
بیمارستانی که با نیمی از ظرفیتش کار می کند
چهارشنبه 10 شهریور 1400 - 2:01:09 PM
ایرنا

راه ترقی- علیرضا تکلو روز پنجشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: این مجتع دارای قدمتی بیش از 70 سال است که در محل بیمارستان  میرزا کوچک خان(شوروی سابق) توسعه یافته  و به عنوان مرکز درمانی، آموزشی وپژوهشی به فعالیت خود ادامه می دهد.
مدیر مجتمع بیمارستانی یاس خاطرنشان کرد: این بیمارستان با مجوز وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران طی یکسال گذشته از حالت تک تخصصی خارج و تبدیل به یک بیمارستان جنرال یا عمومی شده که با تعرفه دولتی تمامی خدمات تخصصی و فوق تخصصی را ارائه می دهد.
وی با تاکید بر اینکه طراحی فضاهای داخلی و معماری ساختمان بیمارستان با هدف ارتقاء در بهبود و آسایش روحی بیماران، مطابق با استانداردهای روز دنیا صورت گرفته است، افزود: همچنین با توجه به محدودیت زمین، با کارشناسی اصولی و بهره گیری از اصول نوین معماری، فضاهای فیزیکی مناسب با رعایت روابط صحیح درون بخشی و برون بخشی تامین شده تا ارتباطات فیزیکی بخش ها به گونه ای باشد که موجبات رفاه بیماران، کارکنان و مراجعین را فراهم آید.
تکلو ادامه داد: از ویژگی‌های خاص طراحی سازه این بیمارستان، وجود پدهلی‌کوپتر (هلی پد) بر روی بام، برای انتقال بیماران اورژانس در شرایط بحرانی به بیمارستان است و اکنون این بیمارستان در بخش هایی همچون زنان و زایمان، اختلالات کف لگن، نازایی، اطفال، گوش و حلق و بینی، جراحی پلاستیک، جراحی عمومی، اورولوژی، هماتولوژی، انکولوژی، شیمی درمانی، ارتوپدی ستون فقرات، طب ورزشی، فیزیوتراژی، غدد و تیرئید، قلب و عروق، پزشکی قانونی، مغز و اعصاب، روانپزشکی، گوارش، پزشکی هسته ای، آنژیوگرافی، رادیوتراپی و غیره خدمات پزشکی به شهروندان ارایه می دهد.

وی تصریح کرد: به منظور ارائه خدمات جامع به بیماران بیش از یک سال است که با حضور اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران بخش های تخصصی و فوق تخصصی در رشته های مختلف راه اندازی شده است و در این راستا برای معرفی خدمات بیمارستان برنامه ریزی انجام شده است.
وی با اشاره به وجود تالار جراحی با 10 اتاق عمل اظهار داشت: بسیاری از دانشجویان پزشکی، کارورزان و دستیاران تخصصی زنان و زایمان، فلوشیپ نازایی و IVF، پره ناتالوژی، پاتولوژی، رادیولوژی، بیهوشی و غیره زیر نظر اعضای هیئت علمی در این بیمارستان آموزش می بینند.  
تکلو ادامه داد: این مجتمع درمانی به سبب رسالتی که دارد، نخستین بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی تهران بود که اقدام به بستری بیماران کرونایی کرد و هم اکنون نیز دو بخش مخصوص بیماران کرونایی با اولویت به مادران باردار فعال است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون بخش های آی سی یو و اورژانس تنفسی شبانه روز فعال بوده و  برای بیماران کرونایی داروهای رمدسیویر تزریق می کند که برای هر تخت گاهی 3 الی 4 ساعت زمان می برد.
وی ادامه داد: ظرفیت این مجتمع درمانی حدود 600 تخت برای بیماران است ؛ اما فعلا 200 تخت خواب فعال وجود دارد که امیدواریم با حمایت های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بتوانیم با افزایش نیروهای کادر تخصصی و لوازم مورد نیاز بیمارستانی،  بیماران بیشتری را پذیرش کنیم.
مدیر مجتمع بیمارستانی یاس با اشاره به اقدامات دیگر این مرکز درمانی در راستای مبارزه با ویروس کرونا اظهار داشت: در امر واکسیناسیون نیز در ابتدا به دستور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام به تزریق دزهای واکسن به دانشجویان کردیم و هم اکنون نیز در خدمت شهروندان مبتلا به بیماری ام اس هستیم تا هر آن چه که در توان داریم در خدمت آنان باشیم.


http://www.RaheNou.ir/Fa/News/295691/بیمارستانی-که-با-نیمی-از-ظرفیتش-کار-می-کند
بستن   چاپ