راه ترقی
پیشگیری از مرگ زودرس با این سوپرخوراکی
چهارشنبه 28 مهر 1400 - 04:56:33
راه ترقی - برترین ها / به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا از داده های مربوط به رژیم غذایی و سلامت روان جمع آوری شده از بیش از 24000 بزرگسال آمریکایی در فاصله سالهای 2005 تا 2016 استفاده کردند. آنها دریافتند افرادی که قارچ می خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند.

راه ترقی


به گفته محققان، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کنند.
«جیبریل با»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «قارچ ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین هستند؛ ضد التهابی که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.»
قارچ دکمه سفید، متداول ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک می کند. علاوه بر این، برخی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی ممکن است بروز فاکتورهای نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که می تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارند.
قبل از این تحقیق، مطالعات کمی برای بررسی ارتباط بین مصرف قارچ و افسردگی انجام شده است و اکثر آنها آزمایشات بالینی با کمتر از 100 شرکت کننده بوده اند. محققان معتقدند این مطالعه اهمیت بالینی و سلامت عمومی مصرف قارچ را به عنوان ابزاری برای کاهش افسردگی و پیشگیری از سایر بیماری ها برجسته می کند.

http://www.RaheNou.ir/Fa/News/310769/پیشگیری-از-مرگ-زودرس-با-این-سوپرخوراکی
بستن   چاپ