راه ترقی

آخرين مطالب

پزشکی قانونی: در حوزه علمی از هیچ کشوری عقب نیستیم اجتماعی

پزشکی قانونی: در حوزه علمی از هیچ کشوری عقب نیستیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: پزشکی قانونی ایران در حوزه علمی از هیچ کشوری عقب نیست.
عباس مسجدی امروز چهارشنبه 27 فروردین ماه با حضور در جلسه نظارتی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در استان بوشهر به دعوت محمد سرگزی رییس این کمیسیون گفت: نخبگان جوان کشور در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی در سال های اخیر موفق به ساخت و تولید بسیاری از تجهیزات و مواد مصرفی مورد نیاز سازمان شده اند که از آن جمله می توان به ساخت و تولید کیت های ژنتیک اشاره کرد.
مسجدی با تأکید بر اینکه کیت ژنتیک تولیدی مرکز تحقیقات اولین محصول پزشکی قانونی در جهان اسلام است که ایزوی 18385 را دریافت کرده، گفت: دستگاه اتوسمپلر، هموژنایزر، هداسپیس و ... از دیگر تولیدات نخبگان جوان مرکز تحقیقات است که مایه مباهات و افتخار است.
خدمات پزشکی قانونی در 138 شهرستان در مطب ها ارائه می شود
وی با اشاره به اینکه تنها 50 درصد ساختمان های پزشکی قانونی ملکی است، گفت: در حال حاضر در 138 شهرستان خدمات پزشکی قانونی در مطب پزشکان به مردم و مراجعین ارائه می شود.
مسجدی افزود: سالانه بیش از 2.5 میلیون پرونده در پزشکی قانونی مورد بررسی قرار می گیرد و خدمات این سازمان در 470 مرکز در سطح کشور به مراجعین عزیز ارائه می شود.
وی ادامه داد: این در حالی است که هم اکنون 150 شهرستان با وجود داشتن مرکز قضایی، فاقد مرکز پزشکی قانونی است و مردم ناچار هستند برای دریافت خدمات مسافتی را تا شهرستان های مجاور طی کنند.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور تصریح کرد: از کل ساختمان های پزشکی قانونی تنها 50 درصد ملکی هستند که بخش قابل توجهی از آنها نیز نیازمند بازسازی و نوسازی است، ضمن آنکه سایر مراکز، استیجاری و امانی بوده و یا آنکه خدمات در مطب پزشکان به مردم ارائه می شود.
در صورت تکمیل ساختمان، پزشکی قانونی عسلویه فعال می شود
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در ادامه در خصوص نحوه فعالیت و برخی مشکلات پزشکی قانونی استان بوشهر نیز گفت: خدمات پزشکی قانونی در استان بوشهر در هفت مرکز به مردم عزیز این استان ارائه می شود که چهار مرکز آن تملیکی، دو مرکز امانی و یک مورد در مطب پزشکان است.
وی با اشاره به بررسی سالانه بیش از 100 هزار پرونده در پزشکی قانونی بوشهر، یکی از مشکلات پزشکی قانونی استان در رسیدگی به پرونده ها را دسترسی الکترونیک به پرونده های بیمارستانی عنوان و تصریح کرد: عدم دسترسی الکترونیک به پرونده های بیمارستانی موجب اطاله دادرسی و طولانی شدن زمان پاسخدهی به پرونده ها می شود به همین دلیل دانشگاه علوم پزشکی استان می تواند با فراهم کردن زمینه دسترسی الکترونیک به پرونده های بیمارستانی مراجعین در رفع این مشکل با پزشکی قانونی همکاری کند.
مسجدی کمبود زمین، ساختمان مناسب و نیروی انسانی را از مهم ترین مشکلات پزشکی قانونی بوشهر برشمرد و گفت: طبق بازدید صبح امروز از پزشکی قانونی برازجان، به زودی سالن تشریح این شهرستان به منظور دسترسی راحت تر مردم به خدمات پزشکی قانونی فعال می شود، همچنین درآینده نزدیک شاهد راه اندازی سالن تشریح شهرستان گناوه خواهیم بود.
وی ادامه داد: در حال حاضر شهرستان های دیلم و خارک نیز نیازمند به راه اندازی مرکز پزشکی قانونی هستند که متاسفانه به دلیل نداشتن زمین و نیروی انسانی، موفق به راه اندازی آن نشده ایم، ضمن آنکه در شهرستان عسلویه نیز ساختمان پزشکی قانونی با پیشرفت 65 درصدی هنوز تکمیل نشده اما در صورت همکاری مسئولین استانی و اتمام کار ساخت آن، نیروی انسانی و پزشک قانونی عسلویه تأمین و خدمات به مردم ارائه خواهد شد.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در پایان با قدردانی از برگزاری این جلسه و اهمیت آن در رفع مشکلات مردم استان، اظهار داشت: مراجعین پزشکی قانونی عمدتاً افراد متألم و آسیب دیده ای هستند که با شرایط روحی و جسمی نامناسب به پزشکی قانونی مراجعه می کنند بنابراین فراهم کردن شرایط مناسب ارائه خدمات به آنان حق آنان است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063228/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داشتن نماینده در فینال لیگ قهرمانان باید باعث غرورمان باشد

خلاصه بازی جذاب و تماشایی اینتر 4-3 بارسلونا با گزارش عادل فردوسی‌پور

یک رولرکوستر به تمام معنی بود؛سوت پایان بازی و تشبیه دیدار جذاب و هیجان‌انگیز اینتر و بارسلونا به یک شهربازی

دست «زومر» روی شانه اینزاگی برای شکستن سد کاتالانی/ نراتزوری با چنگ و دندان به فینال رسید

حرکت عجیب و باورنکردنی شیمون مارسینیاک!

از دهانه دروازه نتونست گل بزنه؛ اینتر 4-3 بارسلونا

چه گلریه یان زومر؛ اینتر 4-3 بارسلونا

کابوس یامال؛ زومر و یک مهار استثنایی دیگر

5 مدال کشتی‌گیران جوان در جان بین‌المللی ترکیه

رقابت جذاب 4 مدعی در جام تختی از نگاه اتحادیه جهانی کشتی

گل چهارم اینتر به بارسلونا در دقیقه 98 توسط داوید فراتسی

عملکرد فوق‌العاده مهدی طارمی روی گل چهارم اینتر به بارسا

گزارش زنده؛ اینتر 4-3 بارسلونا

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا در دقیقه 88

گل تساوی اینتر در آخرین دقایق بازی توسط آچربی در دقیقه 3+90

از شکست سرطان تا گل در نیمه‌نهایی؛ توصیف جالب عادل فردوسی‌پور از زندگی آچربی

گزارش زنده؛ اینتر 3-3 بارسلونا

گل مردود اینتر به بارسلونا

سوپرسیو وحشتناک زومر مقابل بارسلونا

صحنه مشکوک در بازی اینتر و بارسلونا

مهدی طارمی در دقیقه 70 به جای کاپیتان اینتر وارد زمین شد

چی‌کار می‌کنه آچربی؛ اینتر 2-2 بارسلونا

گرفتن این توپ خیلی سخت بود؛ اینتر 2-2 بارسلونا

گزارش زنده؛ اینتر 2-3 بارسلونا

پای راستش قابل مقایسه با پای چپش نیست؛ اینتر 1-0 بارسلونا

ضربه مخیتاریان غافلگیرکننده بود؛ اینتر 1-0 بارسلونا

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط هاکان چالهان‌اوغلو

عجیبترین شماره 10 فوتبال ایران با پیراهن سرخ!

درگیری آچربی با بازیکن‌های بارسا؛اینتر 2-0 بارسلونا

خوشحالی شدید خاویر زانتی و جوزپه ماروتا پس از گل دوم اینتر به بارسلونا

گل اول بارسلونا به اینتر توسط اریک گارسیا در دقیقه 54

گل دوم بارسلونا به اینتر توسط دنی اولمو در دقیقه 60

گزارش زنده؛ اینتر 2-2 بارسلونا

واشنگتن: هیچ چیز جدیدی درباره مذاکرات با ایران وجود ندارد

کاتب اعظم ترامپ

مجله بریتانیایی: آیا ترامپ واقعاً می‌خواهد به ایران حمله کند؟

چرا مذاکرات ایران و آمریکا به ناگهان قطع شد؟

پیگیری اتصال بانک‌ها به سامانه املاک و اسکان

ایزدخواه: بانک‌های دولتی به مراتب بهتر از بانک‌های خصوصی عمل کرده‌اند

با حقوق یک روز کارمند در هند چه می‌توان خرید؟

زمانی بود که ایرانخودرو در انگلستان مرکز مهندسی خودرو داشت

عروسی تمام شد، حناها را به در و دیوار بزنید!

اینزاگی: ایمان زیادی به صعود به فینال دارم!

پاسخ یامال به سوت اینتری‌ها؛ فقط خنده!

حاشیه های فوتبال جهان

ویدئو یوفا از ورزشگاه سن سیرو پیش از شروع بازی اینتر - بارسلونا؛ آرامش قبل از طوفان

ارسال یامال به رافینیا نرسید؛ اینتر 0-0 بارسلونا

آفساید‌گیری خط دفاع بارسلونا؛ اینتر 0-0 بارسلونا

تکل عالی مارتینز؛ اینتر 0-0 بارسلونا

گل اول اینتر به بارسلونا توسط لائوتارو مارتینس