راه ترقی

آخرين مطالب

ایران و روسیه همکاری‌های فرهنگی خود را گسترش می‌دهند فرهنگ و هنر

ایران و روسیه همکاری‌های فرهنگی خود را گسترش می‌دهند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، در دومین روز از سفر هیات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به مسکو، اولگا لوبیمووا وزیر فرهنگ روسیه با رائد فریدزاده، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه، در مسکو دیدار و گفت‌وگو کرد.
در ابتدای این دیدار که با هدف بررسی راه‌های گسترش همکاری‌های فرهنگی، هنری و سینمایی میان 2 کشور برگزار شد، وزیر فرهنگ روسیه با ابراز خرسندی از حضور فریدزاده در برنامه آکادمی علوم سینمایی اوراسیا، بر سابقه‌ دیرینه و موفق همکاری سینماگران 2 کشور تأکید کرد و گفت: در طول دهه‌های گذشته، سینماگران ایرانی همواره در جشنواره‌های روسیه حضوری درخشان داشته‌اند و موفق به کسب جوایز متعدد شده‌اند.
وی همچنین به برگزاری هفته فرهنگی روسیه در ایران همزمان با خرداد در شهرهای تهران و اصفهان اشاره کرد و از طرف ایرانی، خواستار همکاری در برگزاری هرچه بهتر این رویداد شد. همچنین سرپرستی هیات فرهنگی روسیه در این سفر بر عهده وی خواهد بود.
وزیر فرهنگ روسیه با استقبال از احیای کمیته فرهنگی ذیل کمیته همکاری‌های مشترک ایران و روسیه، از حمایت جمهوری اسلامی ایران از روسیه در گروه بریکس قدردانی کرد و خواستار تداوم این حمایت در فعالیت‌های چندجانبه شد.
همچنین از ایران دعوت شد تا در اجلاس فرهنگی شهر کازان که در روزهای 15 و 16 ماه مه برگزار می‌شود، در سطح عالی شرکت کند.
در ادامه، پیشنهادهایی از جمله مشارکت ایران در «فروم کودکان» در ماه آگوست در مسکو و نیز مجمع فرهنگی شهر سن‌پترزبورگ با حضور وزرای فرهنگ کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای مطرح شد.

راه ترقی


کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه نیز در این نشست، با ابراز خرسندی از مهمان‌نوازی روسیه در هفته فرهنگی ایران، اظهار امیدواری کرد که هفته فرهنگی روسیه در تهران و اصفهان با موفقیت برگزار شود.
سفیر ایران با تأکید بر نقش بنیادین روابط فرهنگی در تحکیم روابط سیاسی میان کشورها، از مفاد فرهنگی موجود در موافقت‌نامه راهبردی 20 ساله میان ایران و روسیه یاد کرده و پیشنهاد ایجاد مرکز فرهنگی روسیه در ایران را مطرح کرد.
رائد فریدزاده، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در سخنان خود با ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از برگزاری باشکوه مراسم آغاز به‌کار آکادمی علوم سینمایی اوراسیا تقدیر کرد و تاثیر فرهنگ و ادبیات روسیه و ارائه و اقتباس از آثار بزرگان و اندیشمندان این عرصه نظیر داستایفسکی و چخوف در سینما و تئاتر ایران را نشانه‌ نزدیکی فرهنگی دو کشور دانست.
وی از آمادگی ایران برای همکاری در تاسیس اتحادیه آموزش، فیلم و رسانه کشورهای بریکس و برگزاری نشست آن همزمان با جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوانان اصفهان خبر داد و پیشنهاد خواهرخواندگی این جشنواره با مجمع کودکان روسیه را مطرح کرد.
همچنین از حضور گروهی از فیلمسازان روسی در ایران در قالب پروژه‌های مشترک تولیدی استقبال و تأکید شد این روند می‌تواند به تقویت روابط سینمایی و فرهنگی دو کشور کمک شایانی کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067743/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

تعریف بزرگ از یامال؛ او انسان عادی نیست!

آرتتا: ناامید، عصبانی و سرخورده هستیم!

دو رقمی شوید! درخواست هواداران از 4 مهاجم استقلال

فرهیختگان: پوتین با پیشنهاد سلطان عمان مبنی بر انتقال ذخایر هسته‌ای ایران به روسیه مخالفت کرد

صبح جمعه با جولانی

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

گل اول رئال وایادولید به بارسلونا توسط ایوان سانچس

شکست شباب الاهلی در شب گلزنی عزت‌اللهی

پیام دومنظوره؛ تبریک خطیبی و سایپا به تراکتور

روسیه: ایران طبق ان‌پی‌تی حق غنی‌سازی دارد

چهره ها/ اولین قاب رسمی ستاره پسیانی و همسرش در یک مراسم

موسیقی کلاسیک و دلنشین اثری از اریک ساتی

هوش مصنوعی با شبیه‌سازی ضربان قلب ابزارهای تشخیص «جعل عمیق» را دور می‌زند!

بخشی از کتاب/ تواضع درباره خرد خاموش بشر

زندگی یا نمایش زندگی!؟

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

لحظه سوت پایان بازی و قهرمانی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا

نقشه جذاب سروش و علیپور برای پرسپولیس

تشکر ژسوس از الهلال؛ تا ابد قدردان‌تان هستم

لژیونر پرسپولیسی در آستانه قهرمانی جدید!

تداوم صدرنشینی ناپولی با غلبه بر لچه

تعویق قهرمانی شباب الاهلی در شب گلزنی عزت‌اللهی

آرسنال بازی برده را به بورنموث باخت

گل اول اینتر به هلاس ورونا توسط کریستین اصلانی

ادوارد مندی، دروازه‌بان الاهلی به عنوان بهترین دروازه‌بان لیگ نخبگان آسیا انتخاب شد

لحظه بالا بردن جام قهرمانی لیگ نخبگان آسیا توسط فیرمینو و بازیکنان الاهلی

حمایت فرزند رئیس جمهور از تدریس با زبان ترکی در‌ مدارس!

مشاور رئیس‌جمهور: نقدپذیری ستون فقرات دولت چهاردهم است

کمیل واعظ؛ چهره‌ای که قراره متفاوت باشه

چهره ها/ قاب عاشقانه خانم بازیگر خوش‌نشین‌ها با همسرش

به من، عشقمون و بچه‌مون خیانت کردی

چهره ها/ استایل متفاوت نوید محمدزاده در خیابان‌های تهران

یادی از فیلم «خدا نزدیک است» به بهانه هفته معلم

وزش باد شدید در تهران آغاز شد

سقوط مرگبار کودک 7 ساله از طبقه هفتم ساختمان

راز قتل دختر و پسر مفقود شده بر ملا شد

کاندیدای جدید سیاره نهم منظومه شمسی کشف شد

نامه جلال به امام خمینی(ره) از سرزمین وحی

از فشار تا گفت‌وگو

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

بانک‌هایی که چوب لای چرخ پرداخت تسهیلات قانونی می‌گذارند؛ دادگاهی می‌شوند

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است

حراج شمش طلای مرکز مبادله فردا برگزار می‌شود

تعویق در پرداخت وام ودیعه مسکن؛ تا شنبه امکان ثبت‌نام وجود ندارد

نان گران می‌شود؟