راه ترقی

آخرين مطالب

نمایندگان از پاسخ‌های وزیر آموزش و پرورش قانع شدند سياسي

نمایندگان از پاسخ‌های وزیر آموزش و پرورش قانع شدند
  بزرگنمايي:

راه ترقی- محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نشست علنی امروز در مجلس حضور یافت تا به سوالات نمایندگان پاسخ دهد.

ابراهیم عزیزی نماینده شیراز به عنوان نماینده سوال کننده گفت: آموزش و پرورش رکن توسعه کشور است این نهاد، کارخانه کادرسازی و تربیت نیروی انسانی برای آینده کشور است، امروز شاهد مشکلات عدیده ای در این سازمان هستیم.

وی با طرح سوال بی ثباتی مدیریت و سیاسی کاری و همچنین افت تحصیلی و بکارگیری عناصر سابقه دار در آموزش و پرورش چیست؟ تصریح کرد: امروز آموزش و پرورش به دلیل عدم اجرای طرح تحول به لشکرگاه بیکاران تبدیل شده و هیچ برنامه ای در تربیت نیروی ماهر و تامین حداقل نیازهای معلمان ندارد و این وزارتخانه بدون مدیریت اداره می‌شود .

عزیزی گفت: تجمعات مکرر جلوی مجلس نشانه همین بی‌مدیریتی در آموزش و پرورش است و کنار گذاشتن سند تحول موجب شده این نهاد به یک وزارتخانه تقلیدی و فاقد روحیه پرسشگری تبدیل شود.

وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: شما مدعی هستید ماموریت سیاسی در این نهاد ندارید، اما سندی وجود دارد که شخصی را در وزارتخانه محکوم کردید و بعد  در مدیریت عالی استان بکار گرفتید  افراد مساله دار را به کار نگیرید و این  سندگویای سیاسی کاری در آموزش و پرورش است. چرا افراد فاقد صلاحیت را در این وزارتخانه بکار می گیرد؟

نمایندگان در این نشست از پاسخ‌های وزیر آموزش و پرورش قانع شدند.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش همچنین به سوال ملی علی اکبر کریمی نماینده اراک مبنی برعلت انتصاب و بکارگیری افراد بازنشسته و فاقد صلاحیت در سمت‌های مختلف در صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت‌های تابعه آن، پاسخ داد.

 علی اکبر کریمی  در این خصوص خاطر نشان کرد: فرهنگیان بخش بزرگی از بدنه کارمندان دولت را تشکیل می‌دهند، وظیفه تربیت نسل جدید و آینده‌سازی  بر عهده آنان است، افزایش رفاه و ارتقا معیشتی فرهنگیان نقش مهمی در سلامت جامعه دارد. صندوق ذخیره فرهنگیان با همین هدف در اواخر سال ١٣٧٣ بر اساس تبصره 63 برنامه دوم توسعه تاسیس شد.

نماینده اراک گفت: یک فرهنگی در زمان بازنشستگی باید مبلغ بیشتری برای حساب زیر خود دریافت کند. بعد از  سال 92  هیچ اقدامی برای احیای حقوق معلمان انجام نشد  و حقوق یک میلیون و 700 هزار معلم تضییع شده است. قرار بود 85 در صد صندوق فرهنگیان بورسی شود آیا این اقدام صورت گرفته است؟

وی  خطاب به وزیر آموزش و پرورش افزود: صندوق ذخیره فرهنگیان امانت بزرگی در دست شماست و در اولین انتصاب این صندوق  فرد خاطی با یک پرونده بزرگ اقتصادی بازداشت شد و هنوز هم تیم این فرد در صندوق بکار مشغول هستند. مدیریت فعلی صندوق و همکارانش  در زمینه  خودرو  فعالیت دارند و  هیچ قرابتی با صندوق ندارند ، زیرا از حمایت  معاون اول رییس جمهوربرخوردار هستند. صندوق به مدرسه پیرمردها تبدیل شده و جمعی از اعضای این صندوق بازنشسته هستند و در سطوح پایینی هیات مدیره هم بازنشستگان مشغول به فعالیت  هستند، استخدام این افراد چه توجیه ای دارد؟

کریمی گفت: این صندوق به بهانه خصوصی بودن فاقد مدیریت است و افرادی که پرونده های مالی دارند در مناصب صندوق بکار گرفته شده اند چرا فردی که دارای پرونده سیاسی و اقتصادی است بدون اخذ استعلام  از مراجع ذی ربط  در این صندوق مشغول بکار است و علیرغم نامه کتبی وزارت اطلاعات  برای عزل این فرد مقاومت کردید؟

در این نشست نمایندگان از پاسخ های وزیر آموزش و پرورش قانع شدند و حاجی میرزایی قول مساعد داد که در اولین فرصت وضعیت صندوق فرهنگیان را در دستور کار خود قرار دهد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/260216/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید پارگی کشاله کامران قاسمپور

مدیر بارسلونا: هنوز مدعی قهرمانی هستیم!

2 شکایت فولاد علیه استقلال

مدافع لیورپول کرونا گرفت!‏

اعضای کمیته فنی کشتی آزاد معرفی شدند

احتمال برگزاری دربی 102 با VAR

گزارش AFC از طارمی به عنوان مهره تماشایی جام ملت‌های آسیا

خواسته عجیب مورینیو از توپ جمع کن

معروف از نیمکت دور میشود؟!

اخطار خارجی‌های پرسپولیس به باشگاه

واکنش امیرعبداللهیان به وتوی قطعنامه توقف جنگ غزه توسط آمریکا

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالی درباره عدم اعلام دلایل ردصلاحیت‌ها

وعده جذاب فضایی؛ در سال 1407 اولین فضانورد را به فضا اعزام خواهیم کرد

واکنش ظریف به انتشار سخنانی از قول وی در مورد مجلس: برداشتی ناقص است

اولین فیلم «ستاره اسکندری» اکران می‌شود

نمایش «جعبه جادویی»؛ سفر در زمان

موسیقی سریال «دل» منتشر شد

چرا مهاجرت افغان‌ها، زنانه شده؟

حرکت عظیم‌ترین کوه یخی دنیا بعد از 40 سال

کنایه مجری تلویزیون به شورای انقلاب فرهنگی در تصمیمات کنکوری

وداع باشکوه مردم گرگان با ‌شهید امنیت‌

جزئیاتی از علت فرودآمدن بالگرد در چهارراه کاظمی کرمان

لحظه حمله به دختر جوان وسط اتوبان حکیم تهران برای سرقت گوشی!

دختربچه اصفهانی در تماس با اورژانس، جان پدرش را نجات داد

فوران آتشفشان ژاپنی ساکوراجیما

استانداری خراسان جنوبی: آتش در پالایشگاه همچنان ادامه دارد

مدارس غیر دولتی رتبه‌بندی می‌شوند

صدور مجوز و نظارت بر مهدهای کودک‌ به وزارت آموزش و پرورش سپرده شد

کشف شراره‌هایی 10 هزار بار درخشان‌تر از خورشید

معرفی کتابی از ابوالفضل زرویی نصرآباد

سرمقاله خراسان/ 9 مطالبه از عالی ترین مرکز فرهنگی کشور

سرمقاله کیهان/ فشار حداکثری با «موازنه وحشت و ترس»!

سرمقاله وطن امروز/ صهیونیسم در قامت مک‌کارتیسم

سرمقاله فرهیختگان/ چطور از آوازخوان‌ها چریک بسازیم؟

سرمقاله شرق/ آفریقا، هدف برگزیده عثمانی‌گرایی نوین

سرمقاله اعتماد/ وتوی صلح از متن دموکراسی

سرمقاله ایران/ ظرفیت‌های محور مقاومت در هندسه نوین جهانی

سرمقاله دنیای اقتصاد/ در سوگ بودجه، حقوق مردم و مصلحت دولت

سرمقاله همشهری/ اثربخشی تشکل‌های مردمی در ساماندهی خانه‌های قرمز

نامه «کمال» به کیهان

سرمقاله آفرینش/ مرگ فلات ایران فانتزی نیست

سرمقاله جوان/ رقابت‌مندی و وسعت دایره احراز

بازدید معاون فنی و عمران شهرداری تهران از روند احداث پروژه‌های منطقه 21

دیدار شهردار منطقه 2 با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران

فرآیندهای صورت‌وضعیت‌های نگهداشت فضای سبز شهرداری تهران الکترونیک شد

شهرنگار| جزئیات ساخت واگن مترو در کشور/ لزوم استفاده از ظرفیت تولیدکنندگان

ادامه بازپس‌گیری اموال شهر از غارتگران؛ یک ملک 3 هزار میلیارد تومانی در منطقه 16 به نفع مردم بازگشت

تصویربرداری لالیگایی بدون حاشیه و با رعایت قانون!

می‌خواهیم تیم‌های قدرتمند را شکست دهیم و به فینال برسیم

در تیم منتخب بنزما نام مسی و رونالدو نیست!