راه ترقی

آخرين مطالب

وزیر کشور: هیچ مشکلی با شورای نگهبان نداریم سياسي

وزیر کشور: هیچ مشکلی با شورای نگهبان نداریم
  بزرگنمايي:

راه ترقی- عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در جریان بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره اختلاف نظر شورای نگهبان و وزارت کشور بر سر ابلاغیه این شورا به این وزارتخانه در خصوص شرایط داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه هیچ ابهامی در این زمینه وجود ندارد، گفت: هم آنها قانونی عمل کردند هم ما قانونی عمل می‌کنیم و هم داوطلبین قانونی عمل کرده‌اند؛ قانون انتخاباتی که بر ما جاری و حاکم بوده نه لغو شده و نه اصلاح شده است، بلکه ظرفیت بر اساس مواد 55 و 59 قانون انتخابات آمده است.

وی افزود: ماده 59 دست ما را باز گذاشته است؛ بر اساس این ماده وزارت کشور باید مدارک احراز شرایط کاندیداتوری را از داوطلبان بخواهد و شورای نگهبان هم بنابه قاعده سیاست های کلی انتخابات در تعریف رجل سیاسی یکسری شرایط گذاشته که متولی اکثر آن شرایط شورای نگهبان است و 3 مورد گرفتن مدارک، سوابق و سوء پیشینه را ما متولی هستیم که ما روند ثبت نام این 3 مورد را از داوطلبان دریافت می‌کنیم

وزیر کشور تاکید کرد: هیچ مشکلی با شورای نگهبان نداریم و هماهنگی کامل در حال انجام است؛ پس از اخذ مدارک کسانی که شرایط لازم از نظر شورای نگهبان ندارند، دسته بندی می‌کنیم و آن را تحویل شورای نگهبان میدهیم.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: ما در حال انجام حرکتی عظیم، بزرگ و مهم انتخابات هستیم و این موضوعاتی که مستحدثه است و چند روز قبل از ثبت نام ابلاغ شد را باید با هماهنگی بر طرف کنیم و نگذاریم منجر به ایجاد فضاهایی شود که خیلی ها از آن برداشت شرایط متناسب کنند.

وی با اشاره به تکمیل فرآیند ثبت نام 130 نفر از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری تا روز گذشته خاطرنشان کرد: از همه داوطلبان عزیزی که شرایط ابلاغی ستاد انتخابات در حوزه های کرونا و نظم و انضباط و مقررات را رعایت کردند، تشکر می کنم. امیدوارم این هماهنگی، همراهی و همدلی و رعایت قوانین و دستورالعمل های کرونایی تا روز آخر انتخابات و روز رای گیری و شمارش آرا از سوی همه نامزدهای عزیز و ستادهای آنها و مردم خوب مورد توجه قرار بگیرد.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه این دور از انتخابات در شرایطی استثنایی در حال برگزاری است که مستلزم همکاری است، ادامه داد: هماهنگی ها و همکاری‌های لازم بین همه دستگاه‌ها وجود دارد و تاکنون مشکل خاصی در روند کارها نداشته‌ایم. همه مقدمات، پشتیبانی ها، تدارکات و ملزومات و تجهیزات آماده است و هیئت‌های اجرایی و نظارت و کسانی که مسئولیت تامین امنیت انتخابات را دارند کارهای خود را با نظم انجام دادند.

رحمانی فضلی در ادامه با اشاره به برگزاری همزمان انتخابات‌های ریاست جمهوری و شوراها در سراسر کشور و همچنین انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در برخی حوزه‌های انتخابیه خاطر نشان کرد: جلسات مکرری در ستاد انتخابات کشور و استانها برگزار شده است. کمیته امنیتی از 4 ماه قبل فضای انتظامی و امنیتی کشور و مولفه های موثر بر امنیت انتخابات را دقیقا کنترل کرده‌اند و بر اساس گزارشی که آخرین جلسه‌ای که 3 روز قبل برگزار شد، کاملا فضای امنیتی انتخابات مثبت است و رصد مستمر می‌شود.

وی گفت: امیدواریم همه مردم به دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و اطلاعاتی کمک کنند تا بتوانیم تا روز آخر انتخابات را مدیریت کنیم.

وزیر کشور همچنین با تاکید بر لزوم همکاری رسانه‌ها و وزارت کشور در جریان برگزاری انتخابات گفت: تا انتهای خرداد ماه باید هماهنگی و همکاری وزارت کشور با رسانه ها جدی تر، قوی‌تر و موثر تر باشد؛ در این راستا خواهش من این است که با توجه به شیوع کرونا و اینکه احتمالا در تبلیغات نامزدها به صورت تجمعات مجبوریم محدودیت هایی قائل شویم، تلاش می‌کنیم حداقل محدودیت با حداکثر تاثیر را لحاظ کنیم.

رحمانی فضلی ادامه داد: در هر حال اولویت ما سلامت و جان مردم است‌؛ امیدواریم این میزان محدودیتی که به صورت میدانی در تبلیغات و تجمعات ایجاد خواهد شد، رسانه‌ها با ابتکار و خلاقیت و با تأثیرگذاری بیشتر این فضا را برای ما پوشش دهند و کامل بکنند.

وی خاطرنشان کرد: از هر نوع پیشنهادی که از طرف رسانه ها چه در فضای مجازی و چه در فضای رسانه‌های مکتوب به ما ارائه شود که بتواند موضوع مشارکت را که خواست همه مردم و همچنین رهبری و رئیس جمهوری محترم است، ارائه دهند،‌ استقبال می کنیم، همچنین از احزاب و گروه‌های سیاسی تقاضامندیم در حوزه مشارکت با رعایت پروتکل‌ها گام های موثرتری بردارند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/261249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پسر دلفینی، چهره سال سینمایی

آهنگ «بوی شمال» از مسیح و آرش

ستاره اسکندری: سال سختی را پشت سر گذاشتیم

کلاهبرداری یک خانواده پنج نفره از 417 شهروند

از مواجهه با باکو تا تقابل با دولت سوپرتندروی اسرائیل در سال جدید

افزایش تعداد شهرهای قرمز کرونایی از 10 به 13 شهر

خودکشی قاتل فراری وسط اتوبان نواب تهران!

تیزر سریال خاطره انگیز «روزی روزگاری»

با دیدن این چهار سکانس، دیگر سریال ایرانی نمی‌بینید

گزارش جانشین پلیس راه کشور از آخرین وضعیت جاده‌ها

کومله؛ دشمن ملت و یکپارچگی سرزمین ایران

«تار» یک درام روان‌شناختی، برای عاشقان موسیقی

منطقه 4 در بهار جانها بهاری خاص را تجربه می‌کند

16 گام شهرداری منطقه 10 برای ارتقای مشارکت و کیفیت زندگی شهروندان

دمشق و دولت های عربی؛ بازگشت از حاشیه به متن

شما چرا مثل فیلم ها حرف میزنی

مهوش وقاری: سال‌هاست از گروه‌های کاری حذف شده‌ام

تلویزیون دوست دارد زنان را مظلوم و سربه‌زیر نشان دهد

تکاپوی اتحادیه های کارگری فرانسه برای شکستن شاخ مکرون

چالوس بازگشایی و هراز دو طرفه شد

سمت و سوی مناسبات ایران با روسیه در سال جدید

کرونا دوباره در کمین

اقدام کم سابقه دیپلماتیک واشنگتن علیه اسرائیل

کارگردان سریال پرحاشیه «کتونی زرنگی»: همکاری دوباره با تلویزیون، گزینه آخرم است

آهنگ «دو تا دل عاشق» از بهنام بانی

اگر هسته زمین کاملا سرد شود چه اتفاقی خواهد افتاد؟

‌آیا حق با کارل مارکس بود؟

دیپلمات پیشین: وضعیت سیاست خارجی ایران خوب نیست

«کلمه» به میزبانی وحید یامین پور روی آنتن می‌رود

افزایش شمار تلفات توفان و گردباد در میسی‌سیپی آمریکا

برجام و مناسبات با غرب در سال جدید

خاطره یک روحانی از «خانم بدحجاب»

تصاویری از آتش‌سوزی در شرکت بوتان اهواز

همه آنچه در دنیا برای سینمای ایران رقم خورد

جاده کندوان بازگشایی شد

ترافیک فوق سنگین در محورهای هراز و سوادکوه

هیچ اجباری در اکران نوروزی فیلمی وجود نداشت

آهنگ «می رسم به تو» از مازیار فلاحی

دستگیری بیش از 8هزار مجرم در نیمه اول نوروز

ماجرای رگه‌های مرموز آتشین در آسمان کالیفرنیا چه بود؟

بازدید عضو شورای اسلامی شهر تهران از جشنواره نوروزی و رمضانی برج میلاد

فیلم‌‌های سینمایی امشب تلویزیون

حسن معجونی مهمان «طناز» شد

آسمان صاف تا نیمه ابری در تهران؛ پیش بینی بارش باران از فردا

ایمنی انبار نفت شهران، اولویت اصلی موضوعات کمیته ایمنی منطقه 5 است

فرش گل‌های بهاری در منطقه 12 با بیش از 50 هزار گل‌های فصلی

استقبال گردشگران از تور زیارتی شهرری/ افطاری گردشگران در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

این مرد زیر بار حقارت نرفت

بازدید از پروژه های در دست اجرای سازمان

اعلام آخرین جزئیات انفجار گاز در شرکت بوتان اهواز؛ 2نفر جان باختند