راه ترقی

آخرين مطالب

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده اقتصاد

پیش بینی کارشناسی درباره نرخ دلار در آینده
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / یک کارشناس اقتصادی درباره پیش بینی نرخ دلار در سال آینده توضیح داد که مهمترین عامل در پیشگیری از جهش های ارزی انضباط بخشی به رفتار مالی دولت و همچنین جلوگیری از فعالیت‌های سفته بازانه است که می تواند در این بخش موثر باشد.
حسن حسن خانی با بیان اینکه افزایش قیمت دلار از چند وجه قابل بررسی است، گفت: یکی از دلایل افزایش نرخ دلار در روزهای اخیر روی کار آمدن مجدد ترامپ است؛ بنابراین درباره این افزایش نرخ ها می توان گفت که از خارج از مرزها دنبال می شود.
وی افزود: به خصوص برخی از مقامات واشنگتن هم رسماً و علنا اعلام می‌کنند که اگر من جای مردم ایران بودم یا اگر ما جای مردم ایران بودیم دارایی های خود را تبدیل به ارز خارجی یا تبدیل به دلار یا طلا می‌کردیم. بنابراین می توان آن را یک نوع توطئه و یک جنگ اقتصادی از سوی دولت جدید آمریکا تلقی کرد.
این کارشناس اقتصادی در ادامه گفت: تئوری اینکه چسباندن نرخ رسمی به نرخ غیر رسمی یا نرخ بازار آزاد می‌تواند جلوی شوک‌های ارزی را بگیرد، غلط است، وقتی نرخ رسمی ارز افزایش پیدا می کند در نرخ غیر رسمی جهشی صورت می گیرد که هیچ عاملی نمی‌تواند آن جهش را کنترل کند.
بازار
وی در پاسخ به این سوال که بازار دلار را برای سال آینده چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: مهمترین عامل در پیش‌بینی نرخ غیر رسمی دلار در سال آینده میزان انضباط مالی دولت است. اگر دولت بتواند بخش ارزی و بخش ریالی بودجه خود و بودجه شرکت‌های دولتی را مشخص کند، اگر بازگشت ارز حاصل از شرکت‌های پتروشیمی که عمدتاً دولتی هستند به چرخه رسمی اقتصاد در اختیار بانک مرکزی به موقع قرار بگیرد و شرکت های دولتی به خصوص شرکت ملی نفت و توابع نفت ارز حاصل از فروش نفت را به چرخه اقتصاد رسمی برگردانند و در اختیار بانک مرکزی قرار دهند و تعلل نکنند که البته شامل حال شرکت های پتروشیمی، فولادی، سیمانی، شرکت های بزرگ دولتی و شبه دولتی نیز می‌شود، به نظر می‌رسد که دلار 100 هزار تومانی اساساً در حد یک گمانه باقی خواهد ماند.
وی در ادامه گفت:اما اگر انضباط مالی دولت و شرکت‌های دولتی رعایت نشود و استقرار کامل نظام پرداخت به ذینفع نهایی محقق نشود و ابهام در عملکرد شرکت های دولتی و زیر مجموعه دولت وجود داشته باشد چه بسا نرخ غیر رسمی دلار نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
حسن خانی اظهار کرد: مهمترین عامل در پیشگیری از جهش های ارزی انضباط بخشی به رفتار مالی دولت و همچنین جلوگیری از فعالیت‌های سفته بازانه است که هم می تواند در این بخش موثر باشد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049764/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

یک زمانی گرفتن توپ از بازیکنان بارسلونا آرزوی بقیه تیم‌ها بود!

معاون وزیر ورزش: ممنوعیت حضور سیدورف در استقلال؟ بررسی می کنیم و جواب می دهیم

اولیایی: آمدن سیدروف خوب است اما باید اول کارهای پایه ای را انجام داد

صعود تیم بانوان فوتسال ایران به نیمه‌نهایی جام ملت‌های آسیا

تکواندو نونهالان جهان؛ طلایی شدن نماینده ایران در روز چهارم

چهارشنبه؛ آغاز مرحله پایانی اردوی ملی‌پوشان کاراته

دیدار معاون سیاسی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

عارف: استاندار می‌تواند رئیس‌جمهور استان باشد

انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران

دیدار معاون اول رئیس‌جمهور با پدر شهید آل‌هاشم

امیر جعفری با مریلا زارعی همبازی شد

پاسخ «تاج» به مطالبه جناب خان

ماجرای سرقت 10 هزار دلار از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران چه بود؟

دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته احشام؛ 589 راس گوسفند غیرمجاز کشف شد

زندانی در زمان تغییر شیفت پرستاران از بیمارستان گریخت

بانویی که از روز اول حادثه بندرعباس، میدان را خالی نکرد

رباتی که پینگ ‌پنگ‌ را با مهارت یک انسان بازی می‌کند

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

پیام مخصوص صنعت نفت برای فجر سپاسی

میزبانی هفته آخر اسلامشهر در هاله‌‎ای از ابهام!

یک بازیکن شمالی نسخه تیم محبوب جنوبی را پیچید!

اقدام پسنده مدیرعامل سابق استقلال

دادرس: رای پرونده بیرانوند قبل از 15 اردیبهشت صادر شده است

واکنش فرزند مرحوم پورحیدری به حضور سیدروف در استقلال

گل اول بانوان ایران به چین تایپه

گل دوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

گل سوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

خاطره تلخ حسن تفتیان از امکانات لوکس دیگر دونده‌ها

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: با ویتکاف خیلی چیزها را می توانیم حل کنیم

سفر هیأت رسانه‌ای ایران به روسیه

گزارشی از جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره دور چهارم مذاکرات؛ مباحث منطقه‌ای، دفاعی و موشکی مطرح نشد

مردم‌دار؛ روایت شنیده‌نشده از شهدای خدمت

کسب 4 کرسی در اتحادیه پارلمانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی توسط ایران

سوتی‌های گزارشگران فوتبال تعمدی است؟

تکنوازی تار کیوان ساکت و اجرای قطعه‌ی «افسوس»

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود