راه ترقی

آخرين مطالب

مرگ سالانه 800 کارگر بر اثر حوادث ناشی از کار اجتماعی

مرگ سالانه 800 کارگر بر اثر حوادث ناشی از کار
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس / وزیر کار با اشاره به حوادث اخیر در بندر شهید رجایی و معدن طبس، یاد و خاطره کارگرانی را که در راه کسب روزی حلال جان خود را ازدست‌داده‌اند گرامی داشت و گفت: سالانه بیش از دو و نیم‌میلیون کارگر در جهان بر اثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست می‌دهند؛ البته آمارهای غیررسمی، ارقام بالاتری را نشان می‌دهند.
«احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ضمن قدردانی از تلاش‌های جامعه کارگری، از برنامه‌های دولت چهاردهم برای ارتقای امنیت شغلی و بهبود معیشت کارگران خبر داد.وی با اشاره به حوادث اخیر در بندر شهید رجایی و معدن طبس، یاد و خاطره کارگرانی را که در راه کسب روزی حلال جان خود را ازدست‌داده‌اند، گرامی داشت و با استناد به آمارهای جهانی و داخلی گفت: سالانه بیش از دو و نیم‌میلیون کارگر در جهان و حدود 800 کارگر در ایران بر اثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست می‌دهند؛ البته آمارهای غیررسمی، ارقام بالاتری را نشان می‌دهند.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که در شورای‌عالی کار توافق شده تا آمار حوادث کاری در کشور تا هشت درصد کاهش یابد، افزود: ازدست‌دادن هر کارگر، ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه است و دولت با جدیت به دنبال کاهش این آمار و افزایش ایمنی محیط‌های کاری است.
وی با تأکید بر اینکه مسکن کارگری یکی از مطالبات جدی کارگران است، تصریح کرد: حدود 30 درصد هزینه‌های زندگی در کلان‌شهرها مربوط به مسکن است و تا زمانی که در این بخش تحولی رخ ندهد، نمی‌توان به بهبود وضعیت معیشتی کارگران امیدوار بود.میدری ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری کارفرمایان، برنامه‌هایی را در این حوزه طراحی کرده‌اند که در سال جاری به اجرا درمی‌آیند.وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، هزینه‌های درمان را از دیگر عوامل فشار اقتصادی بر کارگران دانست و گفت: از آغاز به کار دولت چهاردهم، جلسات متعددی برای اصلاح نظام سلامت برگزار شده است.وی با تأکید بر اینکه هزینه‌های درمان می‌تواند اقشار مختلف، از جمله کارگران را به ورطه فقر بکشاند، افزود: تحول بنیادین در نظام سلامت یک ضرورت است.میدری محور سوم اقدامات دولت را مهارت‌آموزی عنوان کرد و یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته، در روز کارگر بر تحول در نظام مهارت‌آموزی تأکید کرده‌اند.وی با اشاره به تدوین برنامه‌ای جامع برای ارتقای مهارت کارگران گفت: این برنامه با مشارکت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، خانه کارگر، اتاق بازرگانی و سایر تشکل‌ها تهیه شده و امسال به مرحله اجرا می‌رسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با اشاره به افزایش 45 درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال جاری، گفت: اگرچه این افزایش هنوز پاسخگوی هزینه‌های زندگی نیست، اما نشان‌دهنده توجه دولت به وضعیت معیشت کارگران و گامی در مسیر تحقق عدالت و کاهش نابرابری است.میدری در پایان تصریح کرد: دولت اجازه نخواهد داد کارگران به دست فراموشی سپرده شوند؛ فراموش‌کردن کارگران به معنای فراموش‌کردن تولید، سرمایه و معیشت همه ایرانیان است. دولت در کنار و همراه کارگران، مسیر بهبود شرایط را ادامه خواهد داد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1070652/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

ابراهیم شکوری: هدف ما رتبه تک رقمی است

تحقیرمان می‌کنید ولی تاتنهام قهرمان اروپا می‌شود

اخباری: بازی با تیم یحیی مثل شطرنج سخت است

گل‌محمدی: برای رسیدن به رتبه سوم می‌جنگیم

استقلال با شارژ روحی مهمانان در تقابل با آلومینیوم

گل اول کاوازاکی به النصر توسط ایتو

گل اول النصر به کاوازاکی توسط سادیو مانه

گل دوم کاوازاکی به النصر توسط اوزکی

یک دقیقه سکوت در مسابقات هفته بیست و هشتم

فرصت 45 دقیقه‌ای رونالدو برای فرار از حذف

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

آملی لاریجانی: مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهد کرد و نه تعجیل

پزشکیان: عهد من با مردم بر سر پایبندی به عدالت پابرجاست

ابراز همدردی بوسنی و هرزگوین با دولت و مردم ایران

تاکر کارلسون: آمریکا با ایران مشکل دارد نه فقط جمهوری اسلامی

بهارستانی‌ها چه وعده‌هایی برای بهبود معیشت کارگران دادند؟

اضافه شدن 57 سالن به سینماهای کشور

نمایش فیلم «دونده» امیر نادری در پرتغال

خاطره جالب حسین معززی منتقد سینما از اولین نقد سینمایی خود

تدارک شبکه‌های رادیویی ویژه روز معلم

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

قتل زن آرایشگر 40 ساله؛ شناسایی قاتل ادامه دارد

دیه جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی واریز شد

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

باز آمدم چون ماه نو!

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟

واردات گوشت قرمز رکورد زد

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

‏48 ساعت پرتنش آنچلوتی؛ رئال مانع رفتن او به برزیل نشد!‏

اعلام ترکیب النصر؛ رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

هت‌تریک بارسا ممکن نیست، قطعی است!‏

رئیس فدراسیون چوگان: هدف ما صعودبه جام‌جهانی نیست!

دوری محبی از میادین طولانی شد!

مشاور لاپورتا؛ این رفتارهای رئال یعنی قافیه را باخته‌اند!

عصبانیت امیرمحمد هوشمند بعد از تعویض زودهنگام

بررسی لایحه پالرمو در مجمع تشخیص به جلسه آینده موکول شد