راه ترقی

آخرين مطالب

آفریقا به روستاهای ایران می‌آید؛ دعوت برای سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی اقتصاد

آفریقا به روستاهای ایران می‌آید؛ دعوت برای سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر / معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از سرمایه‌گذاران قاره آفریقا دعوت کرد تا با حداقل ریسک ممکن در مناطق روستایی ایران سرمایه‌گذاری کنند.
عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا با عرض تسلیت به‌دلیل حادثه ناگواری که در بندرعباس رخ داد و سپاسگزاری از همدلی صادقانه و مشفقانه مردم و همه نیروهای دولتی و غیردولتی برای مدیریت این حادثه و کاهش تلفات جانی آن به ارائه فرصت‌های اقتصادی بخش روستایی کشور و تأثیرگذاری آن در تولید ناخالص ملی پرداخت.
وی افزود: شاید برای برخی تعجب‌آور باشد که امروز در این مراسم حضور دارم. اما واقعیت این است که نزدیک به 29 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور در مناطق روستایی صورت می‌گیرد. این مناطق دارای ثروت‌های بیکران و ارزشمندی هستند که نیازمند سرمایه‌گذاری اساسی و واقعی‌اند تا ظرفیت‌های بالقوه خود را در توسعه ملی شکوفا سازند.
حسین‌زاده اضافه کرد: کشورهای آفریقایی و دوستان حاضر در این جمع، گام‌های مؤثری در حوزه توسعه روستایی برداشته‌اند و تبدیل به الگوهایی در سطح جهان شده‌اند. اعتقاد دارم که حضور و سرمایه‌گذاری شما در سرزمین ایران می‌تواند بستر مناسبی برای اقدامات مشترک و توسعه‌ای باشد.
وی درباره اقدامات دولت چهاردهم در زمینه سرمایه‌گذاری اظهار داشت: دولت چهاردهم گام‌های مهمی در جهت تسهیل سرمایه‌گذاری برداشته است. یکی از ویژگی‌های اقتصاد کنونی ایران، رقابت محدود در بسیاری از حوزه‌هاست که شاید تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته است. از این رو تصور می‌کنم اگر سرمایه‌گذاران کشورهای مختلف برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های واقعی ایران اقدام کنند، با ریسک بالایی مواجه نخواهند شد.
معاون رئیس جمهور تأکید کرد: دولت آقای پزشکیان تصمیم دارد در پروژه‌های سرمایه‌گذاری مشترک، مشارکت کند و با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های مورد نیاز، در مسیر توسعه همراه سرمایه‌گذاران باشد. این دولت با عقد قراردادهای بلندمدت و ارائه تسهیلات مناسب، در تلاش است ریسک‌های سیاسی و اقتصادی سرمایه‌گذاران را به حداقل برساند.
حسین‌زاده در ادامه گفت: اجازه بدهید به برخی فرصت‌های سرمایه‌گذاری اشاره کنم؛ یکی از مهم‌ترین حوزه‌های سرمایه‌گذاری، انرژی خورشیدی است. ایران با 300 روز آفتابی در سال و متوسط تابش 5 کیلووات ساعت بر مترمربع در روز، ظرفیت بسیار بالایی در این حوزه دارد. برنامه دولت این است که تا سال 1409، ظرفیت تولید برق خورشیدی کشور را به حدود 130 هزار مگاوات برساند.
وی خاطرنشان کرد: برخی استان‌ها مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، فارس و اصفهان دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر هستند. مذاکرات با وزارت اقتصاد و همکاری با وزارت صمت نیز در حال انجام است تا پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر در بورس ارائه شود و انرژی تولیدشده به‌صورت تضمین‌شده خریداری شود، تا بازگشت مطمئن سرمایه برای سرمایه‌گذاران تضمین شود.
معاون رئیس جمهور در امور روستایی همچنین با اشاره به اهمیت صنایع دستی ایران اظهار داشت: ایران با تمدنی کهن و فرهنگ غنی، یکی از کشورهای پیشرو در تولید صنایع دستی است. سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند سودآوری مناسبی برای دو طرف داشته باشد. صنایع دستی حدود 3.5 درصد از تولید ناخالص ملی ایران را تشکیل می‌دهد و ظرفیت صادراتی بالایی دارد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 370 نوع صنایع دستی در سراسر ایران تولید می‌شود و بخش عمده‌ای از این تولیدات در مناطق روستایی انجام می‌شود که فرصتی ویژه برای توسعه اقتصادی این مناطق محسوب می‌شود.
حسین‌زاده همچنین خاطرنشان کرد: ما نگاه استراتژیکی به برخی صنایع از جمله فرش داریم. شاید خودرو صنعت ملی ما نباشد، اما فرش ایران هم صنعت ملی ما و هم بخشی از هویت ملی ایرانیان است. فرش ایرانی نماد هنر، تاریخ و فرهنگ این سرزمین به‌شمار می‌آید.
معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، در ادامه سخنان خود گفت: مورد آخر که می‌خواهم به آن اشاره کنم، مربوط به حوزه مواد غذایی و خشکبار است. در حال حاضر در کشور ما، سالانه حدود 15 تا 30 درصد از محصولات کشاورزی معادل حدود 15 تا 30 میلیون تُن به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم در حوزه فرآوری، به شکلی کاملاً ابتدایی به بازار عرضه می‌شود در حالی که با انجام سرمایه‌گذاری‌های کلان، این محصولات می‌توانند به برندهای معتبر جهانی تبدیل شوند و سودآوری بسیار بالایی به همراه داشته باشند.
معاون رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: به باور من، زمانی که افرادی مانند نلسون ماندلا موفق شدند، قاره آفریقا را توسعه دهند و شخصیت‌هایی چون دزموند توتو در حوزه‌های حقوقی این جغرافیا اثرگذار شدند، نقطه اتکای اصلی آنان بر توسعه روستایی بود. امروز نیز شما آثار آن برکات و پیشرفت‌ها را در اقتصاد جهانی مشاهده می‌کنید.
حسین‌زاده تصریح کرد: اقتصاد ایران در حوزه توسعه روستایی، با توجه به ظرفیت‌های بی‌کرانی که در این مناطق وجود دارد، به طور قطع می‌تواند فرصت‌های فراوانی برای فعالیت‌های اقتصادی مشترک میان ایران و کشورهای دوست به وجود آورد.
وی در ادامه برنامه‌های پیش‌رو را تشریح کرد و گفت: در محل نمایشگاه ایران اکسپو 2025 حضور خواهم داشت و به همراه جمعی از همکارانم و دوستان عزیزی از دیگر کشورها که در قالب گروه‌های دوستی و همکاری‌های بین‌المللی حضور یافته‌اند، نشست‌ها و مذاکراتی خواهیم داشت.
معاون رئیس جمهور افزود: از همه عزیزان دعوت می‌کنم که در این نشست‌ها شرکت کنند تا بتوانیم به تفاهم‌نامه‌های مشترکی در زمینه سرمایه‌گذاری در مناطق روستایی ایران دست یابیم.
حسین‌زاده در پایان تأکید کرد: یقین داشته باشید که ما ریسک سرمایه‌گذاری را برای شما به حداقل ممکن خواهیم رساند و بستری پایدار و سودآور برای سرمایه‌گذاری ایجاد خواهیم کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1071531/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رصد میدانی تخلفات کالابرگی؛ فروش پنیر پیتزا، به جای فروش انواع گوشت!

بازار شیرینی تلخ شد

کاهش شکایت از طلافروشی‌های آنلاین

تیراندازان ایرانی از جمع برترین‌های جهان فاصله گرفتند

قهرمانی از دل بحران؛ رئال برای این جام باید معجزه کند

6 سابریست ایران به گرجستان می‌روند

مراسم تشییع بهمن صالح نیا پدر فوتبال گیلان با حضور وزیر ورزش و تاج

به مناسبت تولد 50 سالگی دیوید بکام؛ 10 گل برتر در رئال

چالش کنترل توپ زیبای آنتونی توسط فوق ستاره برزیل

عجیب‌ترین دربی فوتبال جهان در پاریس

پنالتی دقیق رامین رضاییان مقابل آلومینیوم از نگاه دوربین استقلال

استوری بیرانوند با آهنگ معروف «من باید می‌رفتم» خطاب به هواداران پرسپولیس

فردا، اعلام زمان اهدای جام به تیم تراکتور

مشاور رهبر انقلاب: احزاب تربیت سیاستمدار را جدی بگیرند

ادعای رشیدی کوچی درباره منافع مشترک عارف با مخالفان رفع فیلترینگ

معرفی چند فیلم‌ بسیار الهام‌بخش به مناسبت «روز معلم»

خاطره بامزه محسن کیایی از مدرسه!

موزیک ویدئوی «رهایم کن» با صدای محسن چاوشی

نظافتچی سارق، 30 میلیارد پول و طلا را به سرقت برد

غرق شدن خودرو در سیل دیروز ارومیه

ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس

واشنگتن‌پست درباره انفجار بندر رجایی؛ قدرت انفجار معادل 50 تن تی‌ان‌تی بوده است!

توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص تغییر شیوه‌نامه رتبه‌بندی معلمان

نویسنده معروفی که احتمالا جاسوس بود

سرمقاله ابتکار/ آقای پزشکیان، لطفاً مواظب «نان قرض‌بده‌ها» باش!

شاخص بورس 61 هزار واحد ریخت

اولین کاپیتان قهرمان تراکتور با رگ‌های بیرون‌زده!

بازی شماره 200 پیام نیازمند با پیراهن سپاهان با تلخی تمام شد

سازمان لیگ درخواست استقلال را رد کرد

توضیح مربی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان در مورد وضعیت ملی‌پوشان

تیم منتخب هفته بیست و هشتم لیگ برتر

اخراج با درد 2 میلیون دلاری برای رئیس عربستان

آخرین خبر از حضور ماتزاری در استقلال

پیام مشترک فرمانده کل و نماینده ولی فقیه در سپاه؛ پاسداران باید برابر هجمه‌های فکری دشمن، پاسخگو و اثرگذار باشند

فارس: دلال اماراتی کرسنت جاسوس استخبارات صدام از آب درآمد

دانش آموزان عزیز با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند

ویژگی‌‎های یک معلم ایده‌آل از زبان سیدجواد هاشمی

قرار عاشقانه دختر 22 ساله با پیرمرد شیطان‌صفت

روایت تکان دهنده شاکیان پرونده زورگیری و سرقت گوشواره

پروژه «دروازه قمری» ناسا لغو می‌شود!

سرمقاله شرق/ بر لبه پرتگاه ایستاده‌ایم

صعود میلیونی قیمت‌ سکه در بازار؛ دلار به کانال 86 میلیون تومان رسید

ستاره لیگ برتری قهرمان شطرنج شد!

تصویر اختصاصی از آسیب‌دیدگی عجیب مچ رامین!

حضور وزیر ورزش در مراسم تشییع پیکر بهمن صالح‌نیا

صعود بزرگ در گرو لبخند آسمان هیمالیا

بابادی: درخواستی برای انتقال بازی با تراکتور دریافت نکرده‌ایم

حضور وزیر ورزش در مراسم خاکسپاری صالح‌نیا

تمرین پرانرژی دختران فوتسال ایران قبل از جام ملت‌ها

بزرگترین چالش مغرورترین 17 ساله دنیا!