راه ترقی

آخرين مطالب

سرمقاله جام جم/ یک انگاره غلط درباره ترامپ و کابینه‌اش نوشتارها

سرمقاله جام جم/ یک انگاره غلط درباره ترامپ و کابینه‌اش
  بزرگنمايي:

راه ترقی - جام جم / «یک انگاره غلط درباره ترامپ و کابینه‌اش» عنوان یادداشت روز در روزنامه جام جم به قلم کامران غضنفری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
با توجه به تعلیق پیش آمده و روشن نبودن ادامه مذاکرات باید گفت از قبل قابل پیش‌بینی بود که با توجه به تجربیات سال‌های گذشته، مذاکرات به جایی نخواهد رسید و نتیجه ملموسی نخواهد داشت. چون از اول مشخص بود طرف آمریکایی بنا ندارد به توافق دست پیدا کند.
ترامپ و برخی مقامات آمریکایی قبل از شروع مذاکرات جمهوری اسلامی را به حمله نظامی و بمباران تهدید کردند و مدعی شدند اگر شرایط ما را قبول نکنید، به شما حمله می‌کنیم و در همین رابطه یکسری شرایط نامتعارف را هم اعلام و تأکید کردند که باید شروط ما را قبل از مذاکرات قبول کنید. این در حالی است که در هیچ‌جای دنیا چنین رسمی نیست و مذاکره به این صورت اصلا معنایی ندارد. به هر حال دیدیم مذاکرات شروع شد.طی سه دور مذاکره هم دیدیم چندین بار دولت آمریکا آمد و تحریم‌های جدیدی علیه جمهوری اسلامی اعمال کرد و فشارهای اقتصادی افزایش یافت و در کنار آن باز اقدام به تهدید نظامی کرد. مشخص بود طرف آمریکایی فقط می‌خواهد ایران را به تسلیم بکشاند تا همه شرایط تحمیلی آنها را بپذیرد. «خوب و مثبت» و «رو به جلو» ارزیابی کردن مذاکرات در شرایطی که همزمان با مذاکرات، هم تهدید به حمله نظامی تداوم دارد و هم تحریم‌های جدید اعمال می‌شود بی‌معناست. چنین رویکردی نشان می‌دهد آمریکایی‌ها در اظهارات خود برای توافق صداقت ندارند. در همین حال گروهی معتقدند بعد از تغییرات درکابینه ترامپ وعوض کردن به‌اصطلاح تندروها توافق ممکن است اما این سخنان مستلزم این پیش‌فرض است که دولت فعلی آمریکا به دو جناح تندرو و یک جناح میانه‌رو تقسیم می‌شود و ترامپ افراد تندرو را برکنار می‌کند و خودش معتدل و میانه‌روست. این اصلا گزاره صحیحی نیست. باید توجه داشت عبارات تهدید‌آمیز علیه جمهوری اسلامی بارها از زبان ترامپ قبل وحین مذاکرات شنیده شده. درواقع چنین گزاره‌ای ناشی از عدم شناخت از خلقیات و عملکرد ترامپ است و اختلافات داخلی آمریکا در مواجهه با ایران بیشتر تاکتیکی است تا راهبردی. رویه تهاجمی ترامپ و مسویی ضدایرانی همه اعضای کابینه او درمسأله یمن مشخص است. همان‌طور که می‌بینید آمریکایی‌ها برای حمایت از رژیم صهیونیستی درطول چند ماه گذشته و درحین مذاکرات حملات خود به یمن را تشدید کرده‌اند و در عین حال در حال تکرار این دروغ هستند که کل مقاومت نیروی نیابتی ایران است. درواقع یکی از شروط آمریکایی‌ها در مذاکره فعلی،توقف حمایت جمهوری اسلامی ازانصارالله یمن وگروه‌های دیگر مقاومت است، که البته این جزو خطوط قرمز جمهوری اسلامی است و چنین اتفاقی نخواهد افتاد. نظام جمهوری اسلامی ایران به‌صراحت از سال‌های قبل اعلام کرده از هر دولت یا گروه و سازمانی که علیه رژیم صهیونیستی مبارزه ‌کند، حمایت خواهد کرد. با این حال گروه‌های مقاومت، گروه‌های نیابتی ایران نیستند و خودشان مستقلند ودر مبارزه علیه رژیم صهیونیستی و حامیانش به تعبیر درست مقام معظم رهبری انگیزه لازم را دارند و برمبنای امکانات و مصالح‌ خود تصمیم می‌گیرند؛ کما این‌که انصارالله یمن تصمیم گرفته با ناوگان دریایی آمریکا و متحدینش درگیر شود وعلی‌رغم حملاتی که از سوی آمریکایی‌ها انجام می‌شود همچنان درگیری خودش با آمریکا در خلیج عدن وهدف قراردادن اهداف مختلف در سرزمین‌های اشغالی را پیگیری می‌کند تا به حمایت از مردم مظلوم غزه ادامه داده باشد.همه دیدیم وقتی آتش‌بس شد، انصارالله حملات خودبه سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد و با از سرگرفتن حمله به غزه از سوی صهیونیست‌ها، دوباره اقدام به حمله به صهیونیست‌ها کرد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1073113/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گوهری قبل از یحیی 11 گرفت

آتش زدن پیراهن آرنولد توسط یک هوادار لیورپول!

صفایی‌فرد: پیشنهاد داریم، اما این تازه شروع کار است

پزشکیان عازم مشهد شد

چهره ها/ الناز حبیبی با موی 2 رنگ در پوستر یک فیلم

دغدغه عجیب و جالب «فلامک جنیدی» در لندن!

راز چهره‌های عجیب عروسک‌های صداوسیما!

صحبت کردن صحرا اسداللهی با گویش روستایش

«خسته‌دل» در جست‌وجوی دارالشفاء خراسان

اجرای ترانه «کجایی» از احسان خواجه امیری همراه با پیانونوازی

زمان ثبت نام اربعین اعلام شد

تولید پتوی آنتی‌باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور

داستان ضرب المثل "کاهی که کمر شتر را هم می‌شکند"

سرمقاله اطلاعات/ استقامت و مداومت

رشد دوباره قیمت جهانی طلا

وعده‌ای جدید برای قطار تهران - مشهد 6 ساعته!

عارف: برای حل بحران آب ‌همه نهادهای حاکمیتی باید کمک کنند

هزینه 270 میلیونی دریافت وام جدید خرید مسکن

اسطوره آلمان کروس بعدی را به رئال نشان داد

تیزر مسابقات کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

پیشروی داور زن ایرانی هاکی روی یخ در عرصه بین‌المللی

ایتالیا می‎‌خواست رافینیا را از برزیل بدزدد!

کسب اولین جام ستاره انگلیسی به روایت انیمیشن

سیوهای وحشتناک دخیا در فصل 2024-2025

افسوس رحمان با دو تیرک به استقلال!

ناهید کیانی: دغدغه‌هایم را به وزیر گفتم

ربیعی: اجازه دهید، فصل تمام شود

یونایتد در لیگ قهرمانان: نه، ما آماده نیستیم!

رضا درویش: لخ‌پوزنان مخالف جدایی قلی‌زاده است

3 هدف عراقچی از سفر به پاکستان

توئیت کایا کالاس درخصوص گفتگوی تلفنی با عراقچی

وزیر خارجه پاکستان برای مذاکرات ایران و آمریکا آرزوی موفقیت کرد

چهره ها/ شباهت فوق العاده «نفس بازغی» به مادرش در این عکس قدیمی

صحرا اسداللهی: جرقه علاقه بازیگری در من از 7 سالگی زده شد

بیوگرافی «مل گیبسون»/ یکی از جذاب‌ترین های هالیوود

سکانس بهترین فیلم‌های ایرانی به مناسبت «روز بازیگر»

تیزر آهنگ جدید «پایم باش» از معین زِد

طوفان خاک 4 استان را درمی‌نوردد

قالیباف: خجالت می‌کشم بگویم متوسط معدل، و عدالت آموزشی در آموزش و پرورش کجاست!

شناسایی مجرمان با عملیات پهپادی پلیس را ببینید

سرمقاله وطن امروز/ تیغی که دیگر کند شده است

چرا دونالد ترامپ دیگر به مایک والتز اعتماد نداشت؟

رشد عجیب 50 درصدی مصرف برق در میانه بهار

رونمایی از قوانین جدید و جالب والیبال

رضا شکاری از پرسپولیسی‌ها زمان خواست

بازگشت انزونزی به تمرینات سپاهان

خطر در کمین هفته رویایی بارسلونا!

جواد منافی: پرسپولیس نیاز به پوست‌اندازی دارد

بغض آرنولد شکست

دلایل عدم دعوت از کاپیتان تیم ملی والیبال