راه ترقی

آخرين مطالب

پیشروی داور زن ایرانی هاکی روی یخ در عرصه بین‌المللی ورزشی

پیشروی داور زن ایرانی هاکی روی یخ در عرصه بین‌المللی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - میزان /عطیه رضایی، داور بین‌المللی هاکی روی یخ، با اشاره به مسیر حرفه‌ای خود از اینلاین تا قضاوت بین‌المللی، نقش حمایت انجمن اسکیت و کمیته داوران را در رشد چشمگیر داوری ایران در سطح جهانی تعیین‌کننده دانست.
 «عطیه رضایی» داور بین‌المللی هاکی روی یخ از مسیر ورودش به دنیای داوری و پیشرفت‌های چشمگیر در این رشته نوپا در ایران گفت. او داوری را از سال 1392 با رشته اینلاین هاکی آغاز کرد و در ادامه با افتتاح پیست هاکی روی یخ در ایران در سال 1400، فعالیت رسمی خود را در هاکی روی یخ پیگیری کرد.
رضایی درباره آغاز راه خود توضیح داد: با مدرسی رامین عتیقه‌چی وارد عرصه داوری اینلاین شدم. پس از افتتاح پیست یخ، فعالیت داوری‌ام را روی یخ ادامه دادم. در تورنمنت آزاد دبی با تیم دختران شرکت کردم و در کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی داخلی که توسط عتیقه‌قیچی برگزار می‌شد، حضور فعالی داشتم.
وی ادامه داد: با حضور مستمر در لیگ‌ها و دوره‌های آموزشی، موفق شدیم با حمایت‌های انجمن اسکی روی یخ و رئیس کمیته داوران، لایسنس C بین‌المللی را دریافت کنیم. در سال 1402، در کمپ تخصصی داوری زیر نظر داوران مجارستانی شرکت کردیم که تجربه‌ای بسیار مفید بود.
رضایی همچنین به حضور بین‌المللی اخیر خود اشاره کرد و گفت: با حمایت‌های کاوه صدقی و رامین عتیقه‌چی، من و صفورا تقی‌نژاد از سوی فدراسیون جهانی برای قضاوت در مسابقات کاپ آزاد توسعه در کشور لهستان دعوت شدیم و به عنوان لاینزمن در کنار تیم دختران حضور یافتیم.
وی با تأکید بر اهمیت پشتیبانی داخلی خاطرنشان کرد: اگر حمایت انجمن نبود، این موفقیت‌ها برای داوران و بازیکنان ممکن نبود. حضور افراد باتجربه‌ای مثل صدقی و عتیقه‌چی در سطح بین‌المللی باعث شده دیدگاه فدراسیون جهانی نسبت به ایران مثبت‌تر شود. داوری ما به شدت پیشرفت کرده و قوانین لیگ‌های داخلی هم کاملاً مطابق استاندارد‌های جهانی برگزار می‌شود.
بازار
وی در ادامه با اشاره به وضعیت تیم دختران هاکی ایران گفت: تیم دختران سال گذشته در آسیا قهرمان شد و این موضوع باعث تجربه‌اندوزی بازیکنان و ورود آنها به عرصه مربی‌گری شده است. بازیکنان رده بزرگسال حالا به مربیان خوبی برای نسل‌های بعدی تبدیل شده‌اند.
رضایی در پایان به مسابقات پیش‌رو اشاره کرد: دختران زیر 18 سال ایران به زودی در مسابقات آسیایی العین شرکت می‌کنند که زیر نظر فدراسیون جهانی برگزار می‌شود. من نیز به عنوان داور خط در این مسابقات حضور خواهم داشت. امیدوارم قضاوت خوبی داشته باشم و راه برای سایر داوران هموار شود.
وی با اشاره به اعزام داوران ایرانی به مسابقات دیویژن 4 پسران گفت: عتیقه‌چی ماه گذشته به عنوان داور رفری در آن مسابقات حضور داشتند و این نشان‌دهنده نگاه مثبت فدراسیون جهانی به داوری ایران است. در هر صورت برای برای همه همکارانم آرزوی پیشرفت دارم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1073236/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سکه، طلا، و دلار؛ هر سه بر مدار کاهش

ونگر علیه یونایتد و تاتنهام؛ سهمیه ‏CL‏ حق‌شان نیست

حدادیان همچنان امیدوار، دوباره در تمرین نساجی

یاغی ترکیه؛ مورینیو از اول هم مربی افتضاحی بود!

برنده توپ طلا بین رافینیا و صلاح انتخاب می‌شود

جشن قهرمانی اروپایی الاهلی با اتوبوس روباز

انتخاب سرمربی تیم ملی امید، شاید شنبه آینده!

فانتزی بازی یامال که دو بازیکن اینتر را محو کرد

تصاویری از حضور خانواده‌های شهدای خدمت در محل معراج

عیادت رهبر انقلاب از حضرت آیت‌الله نوری همدانی

وال استریت ژورنال: فشار حداکثری ترامپ علیه ایران، شکست خورده

صحرا اسداللهی: شب یلدا را همیشه دیرتر از بقیه جشن می‌گیریم

موزیک ویدئوی مهدی جهانی به نام «دلم»

ثبت نام کلاس اولی ها به تعویق افتاد

برخورد پژو 405 با درخت در پی انحراف؛ 5 نفر مصدوم شدند

توافق ساده است

اگر امروز توافق کنیم بهتر از فرداست

فشار تندروها بر مذاکرات از تهران تا واشنگتن

در ماه‌های پیش رو، به مشترکان از طبقه دوم به بالای پایتخت آب نمی‌رسد!

برای نخستین‌بار در بازار ابزار ایران

ماجرای پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با 10 روز تاخیر چه بود؟

تکلیف خودروهایی که در حادثه بندر رجایی بیمه نداشتند چیست؟

دو نشانه غیرقانونی‌بودن معاملات آنلاین طلا را بشناسید

سهمیه آسیایی، عامل جدایی رونالدو از النصر!

اینزاگی: یامال را به طور ویژه‌ای زیر نظر خواهیم گرفت

ممنوع الورود شدن مادام‌العمر آرنولد در لیورپول!

قطعی شدن غیبت کامران قاسمپور در جام تختی

اعلام اسامی محرومان هفته بیست‌ونهم لیگ برتر فوتبال

پزشکیان: بی‌عدالتی و تبعیض بین مدارس دولتی و غیردولتی برازنده نظام اسلامی نیست

پزشکیان: برخی استانداران در باور گذشته هستند و می‌گویند پول بدهید تا کارها را درست کنیم

اسلامی: غنی‌سازی نماد استقلال و اقتدار ملی است

کتک کاری بهبود و ارسطو

آهنگ شنیدنی «باهار شیراز» با صدای علی زند وکیلی

سارق لوازم داخل خودرو با ‏پابند الکترونیکی به دام افتاد

وعده رئیس جمهور در مورد کیفیت آموزش در مدارس دولتی

پرتاب ماهواره‌های «استارلینک» در روز جنگ ستارگان

روایت «فرمانده سری» از 7 روز قبل از عملیات طوفان‌الاقصی

خط قرمز حریم خصوصی با پیامک رد شد

بورس انرژی ایران رکورد زد

تصاویر اختصاصی از عجیب‌ترین فوتبال در ایران

آرسنال ناامیدم کرد، این تیم جام نمی‌برد!

رای انضباطی بازی ملوان-سپاهان اعلام شد

یازده مبارز بارسلونا برای جهنم سن‌سیرو

باستونی: با 200 درصدمان بارسا را حذف می‌کنیم

ایوب العملود از بازی در لیگ مصر استقبال می‌‌کند

نگرانی فیفا؛ جام باشگاه‌های جهان بدون قهرمان اروپا!

فلیک می‌تواند موفقیت‌های پپ را تکرار کند

مورینیو، ژاوی و اینزاگی گزینه‌های هدایت الهلال

اینزاگی تایید کرد؛ شانس بالای طارمی مقابل بارسا

شوخی رئیس‌جمهور با پژمان‌فر، نماینده مجلس مشهد: بیا جلو بشین خبری نیست نمی گیرنت