راه ترقی

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی: بیمه هوشمند با کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیر عامل شرکت بیمه دی هوشمند کردن بیمه دی را یکی از پارامترهای مهم در صنعت بیمه خواند و گفت: بیمه هوشمند با وجود کارکنان خلاق و با دانش، محقق می شود.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی هادی عبداللهی در مراسمی به مناسبت روز معلم با تجلیل از مدرسان باشگاه مدرسان این شرکت بر نقش محوری آموزش در ارتقای کیفیت و مزیت رقابتی شرکت بیمه دی تأکید کرد.
وی با تبریک این روز، اظهار داشت: خوشبختانه این روز مهم به نام شخصیتی بزرگ در دانش و عمل نام‌گذاری شده است و جایگاه معلمی نیز در تراز همین اندیشه شهید مطهری و اثرگذاری آن است.
دکتر عبداللهی با اشاره به جوان بودن بدنه نیروی انسانی در صنعت بیمه افزود: در سال 1400 حدود 60 درصد کارکنان برتر صنعت در دهه اول خدمت خود بودند که این موضوع نشان‌دهنده نیاز شدید به یادگیری مستمر و به‌روزرسانی دانش و مهارت‌هاست.
وی ادامه داد: صنعت بیمه، صنعتی سیال با ارتباطات گسترده درون‌سازمانی و با مشتریان است و همین مسئله اهمیت به‌روزرسانی دانش در میان کارکنان، به‌ویژه در شبکه فروش را دوچندان می‌کند.
باشگاه مدرسان؛ بستری برای انتقال تجربه و دانش
مدیرعامل بیمه دی تأکید کرد: آموزش در شرکت بیمه دی یک هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری است و باید با برنامه‌ریزی مناسب به ارتقای دانش و توانمندی همکاران بپردازیم.
وی با اشاره به فعالیت باشگاه مدرسان بیمه دی که متشکل از 120 نفر از همکاران از جمله 15 نماینده شرکت است، گفت: این ظرفیت ارزشمند می‌تواند نقش مهمی در پیاده‌سازی آموزش‌های تخصصی و اثربخش ایفا کند.
دکتر عبداللهی همچنین یادآور شد: بیمه دی شرکتی دانش‌پایه است و باید تلاش کنیم در تمامی بخش‌ها اعم از بیمه‌گری و سرمایه‌گذاری، بر پایه دانش و تجربه حرکت کنیم.
وی گفت: به‌کارگیری فناوری‌های نوین آموزشی و علمی می‌تواند ما را در این مسیر یاری کند تا همکاران بیمه دی در صنعت به عنوان نیروهایی شاخص شناخته شوند.
راه‌اندازی سامانه مدیریت دانش تا پایان خرداد
در ادامه این مراسم، بهادر کاظمی، معاون منابع انسانی و پشتیبانی بیمه دی نیز ضمن تبریک روز معلم به مدرسان داخلی شرکت گفت: آموزش و بازآموزی جزو ضروریات هر سازمانی است که می‌خواهد پویایی خود را حفظ کند.
وی گفت: ما در بیمه دی از نیروهای متخصص و با تجربه برای آموزش کارکنان جدید بهره می‌گیریم و باشگاه مدرسان نقشی محوری در مدیریت دانش سازمان دارد.
کاظمی همچنین از راه‌اندازی قریب‌الوقوع سامانه مدیریت دانش شرکت تا پایان خردادماه خبر داد و گفت: این سامانه کمک خواهد کرد تا تجربه‌ها و دانش انباشته همکاران حفظ شده و در صورت جابه‌جایی نیروها، تداوم دانش در شرکت تضمین شود.
این مراسم به همت مدیریت یادگیری و توسعه استعداد بیمه دی و با هدف تجلیل از مدرسان داخلی شرکت برگزار شد.
در پایان این مراسم از اساتید باشگاه مدرسان بیمه دی تجلیل به عمل آمد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1074005/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزارت راه و شهرسازی: کمیسیون مسکن و عمران حذف نشده است

ایتالیا حریف احتمالی ایران در نیمه نهایی جام جهانی

سفر جیمز باندی ژول کنده به میلان!

خاطره شیرین طارمی از شزنی؛ گلزنی در دقیقه یک

تیم دوست داشتنی به لیگ برتر برگشت

نویر: قهرمانی دوازدهم خیلی خاص بود

ابراهیم اصغرزاده: سفر وزیر دفاع عربستان و اشتیاق اعراب نسبت به مذاکرات ایران، فرصت فوق العاده طلایی است

سخنگوی وزارت خارجه: تعیین زمان دور بعدی گفتگوهای ایران-آمریکا در دست بررسی است

برگزاری همایش آموزشی بیمه دی با هدف توسعه دانش فنی شبکه فروش شرق کشور

محمدرضا شریفی‌نیا از نقش‌های مثبت و منفی بازیش گفت

چهره ها/ مریم امیرجلالی چرا انقدر عصبانی شد؟!

محمدرضا شریفی‌نیا از بازی علی سرابی در فیلم «صیاد» گفت

اجرای تیتراژ سریال «یزدان» از گرشا رضایی در کنسرت

ورود اندک آب از پرنیان مشترک( رودخانه هیرمند) ایران و افغانستان به سد جریکه منطقه سیستان

روشی موثر برای تشخیص یک نوع سرطان شایع در مردان

دکلمه خوانی زیبا با صدای خسرو شکیبایی

احتمال تکرار خاطره تلخ؛ بازگشت نفت 50 دلاری؟

افتتاح آبکش آهنین

شیب سبک کاهش قیمت سکه و طلا ادامه پیدا کرد؛ دلار 82 هزار تومان

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

مصوبه جدید؛ قرارداد بازیکنان 21 تا 30 بالای دو سال!

شش سال زندان برای مصدوم کردن یک فوتبالیست!

حکم فیفا تایید شد؛ حذف لئون از جام باشگاه‌های جهان

کادرفنی تیم ملی مهم‌ترین بازی‌ لیگ یک را زیر نظر گرفت

مسیر گل‌محمدی به اصفهان نمی‌خورد

دنیامالی: در ساختار فدراسیون جانبازان و توان‌یابان باید تغییرات صورت گیرد

انتقاد چفرین از ایتالیایی‌ها؛ بدترین ورزشگاه‌ها را دارید!

پرسپولیس: مدارک مجوز حرفه‌ای را بارگذاری کردیم

اوبلاک هم در ال‌کلاسیکو بازی می‌کند!‏

حمایت رئیس فدراسیون از داوران قبل از ال‌کلاسیکو

زاخارووا: ایران و آمریکا بر رسیدن به توافقی قابل قبول متمرکز هستند

کمالوندی: برخورداری کامل از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای، حق ایران است

ادای احترام معاون رئیس جمهوری به مقام شهید رحمتی

بازی درخشان امین حیایی در «زیبا صدایم کن»

تشکر محمدرضا شریفی‌نیا کارگردان سریال «ناریا»

سعید روستایی به همکاری با دولت ایران متهم شد!

شانس فقط شانس داوود!

فیلم لحظه حمله زورگیران موتورسوار به مرد بازاری

خانم شهروند سیرجانی؛ ناجی ترافیک در بحران قطع برق

تغییر بازی در درمان سرطان سینه با فناوری نانو

عرضه «فهرست دست‌نویس‌های فارسی کتابخانه بلدیه» در نمایشگاه کتاب

آب‌ها را بدون آگاهی اقلیمی جابه‌جا کردیم

دور باطل انتخاب وزیر اقتصاد

اثر شلیک ساده‌سازان به مذاکرات

صنعت برق چرا درگیر بحران است؟

تشدید بحران مسکن با تراکم فروشی؛ کلانشهرها جایی برای نفس کشیدن ندارند

پاسخ مبهم ربیعی درخصوص فصل آینده

ستایش ولاسکو از یامال؛ او در ایتالیا موفق نمی‌شد!‏

صحنه زیبا در لیگ ایران؛ خواستاری وسط جشن

حسین‌ زاده: دولت چهاردهم تسهیلگر خواسته‌های مردم است