راه ترقی

آخرين مطالب

اظهارات رئیس جبهه اصلاحات درخصوص مذاکرات سياسي

اظهارات رئیس جبهه اصلاحات درخصوص مذاکرات
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / رئیس جبهه اصلاحات ایران، بر ضرورت تقویت مذاکرات دیپلماتیک و رفع تحریم‌ها برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور تأکید کرد و گفت: تعامل سازنده با جهان برای سامان‌دهی اقتصاد ایران ضروری است، اما کاسبان تحریم و مخالفان مذاکره بزرگ‌ترین موانع این مسیر هستند.
آذر منصوری شامگاه چهارشنبه در نشست استانی حزب اتحاد ملت در آزادشهر با اشاره به اهمیت تقویت احزاب در توسعه پایدار، افزود: اصلاح قانون احزاب، که اشکالات فراوانی دارد، گامی کلیدی برای شکل‌گیری جامعه مدنی قدرتمند، افزایش مشارکت مردمی در انتخابات و تحقق توسعه پایدار است.
وی با ابراز نگرانی از کاهش مشارکت مردم در انتخابات‌های اخیر، گفت: با وجود مشارکت 49 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری 1403، همچنان 51 درصد مردم به تغییر ساختار قدرت از مسیر صندوق رأی بی‌اعتمادند که حاکمیت باید با پایبندی به نقش آرای مردم و ایجاد فضا برای حضور همه سلایق سیاسی، اعتماد عمومی را بازسازی کند.
بازار
رئیس جبهه اصلاحات، جریان اصلاحات را از عوامل اثرگذار در افزایش مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری 1403 دانست و تأکید کرد: با تکیه بر زبان قانون و کنش‌های مدنی، مطالبات مردم را از طریق صندوق رأی پیگیری می‌کنیم و معتقدیم یکدستی در انتخابات و حضور تنها یک سلیقه سیاسی معنادار نیست.
وی افزود: یکی از دلایل مشارکت بالاتر در انتخابات 1403 نسبت به دوره‌های قبل، تلاش دولت و حاکمیت برای رفع تحریم‌ها و بهبود معیشت مردم بود اما اگر این وعده‌ها محقق نشود، اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی کاهش یافته و مشارکت در انتخابات آینده به خطر خواهد افتاد.
منصوری درباره مذاکرات دیپلماتیک جاری اظهار کرد: امیدواریم مذاکرات به نتیجه برسد، هرچند مشکلات اقتصادی چند دهه‌ای کشور با رفع تحریم‌ها نیز در کوتاه‌مدت به‌طور کامل برطرف نخواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه اقتصاد ایران بدون تعامل با جهان سامان نمی‌یابد، خواستار حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک دولت شد.
منصوری درباره عملکرد دولت چهاردهم گفت: دکتر پزشکیان نقاط قوت و ضعفی دارد. تلاش برای رفع تحریم‌ها، مخالفت با قانون پراشکال حجاب که شبه‌قانون است، پیگیری رفع حصر مهدی کروبی و تلاش برای رفع حصر مهندس موسوی و خانم رهنورد از نقاط قوت اوست اما استفاده از نیروهای جریان رقیب، کم‌توجهی به انتصاب نیروهای اصلاح‌طلب در استان‌ها و نبود فرد هماهنگ‌کننده در کابینه از نقاط ضعف دولت است.
وی افزود: جبهه اصلاحات در نشست‌هایی با رئیس‌جمهور، این نقاط قوت و ضعف را مطرح می‌کند تا با اصلاح کاستی‌ها، امید و اعتماد مردم به‌عنوان صاحبان اصلی نظام تقویت شود.
منصوری با تأکید دوباره بر ضرورت توسعه فعالیت‌های حزبی، تصریح کرد: احزاب مهم‌ترین رکن جامعه مدنی هستند و تقویت آن‌ها به ایجاد دولت توانمند و جامعه مدنی قدرتمند کمک می‌کند.
وی خواستار انسجام و وحدت گفتمان در جبهه اصلاحات شد و گفت: با وجود سختی‌ها و مشکلات، احزاب اصلاح‌طلب باید یک‌صدا باشند، از چندصدایی پرهیز کنند و برای موفقیت و تحقق گفتمان واحد تلاش کنند.
در این نشست، برخی اعضای حزب اتحاد ملت و جبهه اصلاحات نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. مهم‌ترین انتقاد مطرح‌شده، کم‌توجهی دولت چهاردهم به انتصاب نیروهای جبهه اصلاحات در مناصب استانی بود.
استان گلستان با جمعیتی حدود 2 میلیون نفر، یکی از مناطق فعال در فعالیت‌های سیاسی و مدنی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1074821/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور تا سال 1405 در قشم به بهره برداری می رسد

بنزین در سال 1404 گران نمی‌شود؛ افزایش قیمت‌ها قانونی است

پرچم زاهدی، مثل کارتون فوتبالیست‌ها!

ژاوی: افتخار می‌کنم که به یامال بازی دادم

پاسخ یوفا به اعتراضات بارسلونا علیه مارسینیاک

آمریکا اینتر را فینالیست لیگ قهرمانان کرد!

بازدید فرمانده کل سپاه از یک پایگاه زیر زمینی راهبردی

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

جنا اورتگا؛ دختری که قلب‌ دهه هشتادی‌ها را فتح کرد

تغییر ساعت آغاز به کار مترو همزمان با تغییر ساعت کار ادارات

هوای تهران گرم‌تر می‌شود

حمل آب زمزم در پرواز بازگشت حج تمتع 1404 ممنوع شد

کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

رمان «برای مادرم» منتشر شد

رئیس دیوان محاسبات: به دنبال مچ‌گیری نیستیم

ویدیویی که باشگاه اینتر از بازپس‌گیری توپ یامال توسط مهدی طارمی منتشر کرد

از دقیقه سه مارسینیاک به نیمکت ما حمله کرد!

4 ساعت مانده به شروع بازی؛ ظرفیت سکوهای بانوان تراکتور‌ در ورزشگاه یادگار امام تکمیل شد

اولین قضاوت یک داور در حساس‌ترین هفته لیگ

تغییرات مهم در ترکیب حریف امروز استقلال

کورتوا گاهی بیش از حد حرف می‌زند!

دروازه‌بان تیم مدعی به گل خوردن آلرژی دارد!

دفاع حمید رسایی از ارسال پیامک حجاب

کاتن: ترامپ خواستار توافق قوی با ایران است

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

ربات‌های انسان‌نما در تلویزیون

خسرو دهقان: حذف منتقدان حیات سینما را مختل می‌کند

کارگردان «بچه مردم»: فیلم‌سازی فرمول واحد ندارد

آزمون استخدامی سازمان پزشکی قانونی امسال بزگرار می‌شود

تصادف اتوبوس حامل کارگران پوشاک در کامبوج 42 کشته و زخمی برجا گذاشت

زمان انتشار کلید و نتایج اولیه آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی اعلام شد

مسیر تهران -کرج از امشب مسدود می‌شود

حضور اقشار مختلف در نمایشگاه کتاب

اثر جنگ هند و پاکستان بر اقتصاد ایران

جام جهانی فوتبال ساحلی،گل سوم ایران به بلاروس

حریف آبی‌ها در چپ یک استقلالی دارد!

جام جهانی فوتبال ساحلی؛ ترس از برزیل، بلای جان ایران شد

رپ‌خوانی دو بازیگر زن و مرد سینمای ایران در جوکر

قابی از رضا عطاران و بازیگر بزنگاه در یک مراسم

استایل نوجوانانه رابعه اسکویی سوژه عکاسان شد!

خاطره تلخ محسن شریفیان از خاکسپاری هنرمند قدیمی بوشهری

گوشه‌هایی از مستند پرواز در مه که 24 ساعت پایانی زندگی شهید رئیسی را روایت میکند

کشف جدید فضایی؛ زمین در محاصره تکه‌های مخفی ماه

دو خط کتاب/ بیچارگان

نفرات برتر انتخابی تیم ملی اسکیت ُبرد مشخص شدند

بارسلونا به یک رئال جدید تبدیل شد

جام جهانی فوتبال ساحلی، گل دوم بلاروس به ایران در دقیقه 9

جام جهانی فوتبال ساحلی، گل اول بلاروس به ایران

جام جهانی فوتبال ساحلی، گل اول ایران به بلاروس