راه ترقی

آخرين مطالب

خرید با کارت‌های روسی در ایران ممکن شد اقتصاد

خرید با کارت‌های روسی در ایران ممکن شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم /با اجرای مرحله دوم طرح اتصال شبکه ‎شتاب ایران به ‎میر روسیه ایران هم‌راستا با استانداردهای جهانی، میزبان پرداخت موبایلی ( مبتنی بر NFC ) کارت‌های بانکی شهروندان ‎روسیه می شود.
هم اکنون مراسم رونمایی از مرحله دوم طرح اتصال شبکه ‎شتاب ایران به ‎میر روسیه؛ با حضور مقامات عالیرتبه بانک‌های مرکزی دو کشور در برج میردادماد بانک‌مرکزی در تهران درحال برگزاری است.
در این مرحله، ‎ایران هم‌راستا با استانداردهای جهانی، میزبان پرداخت موبایلی ( مبتنی بر NFC ) کارت‌های بانکی شهروندان ‎روسیه می شود.
به گزارش تسنیم؛ با بهره برداری از مرحله دوم اتصال "شبکه شتاب" ایران و "میر" روسیه آن دسته از پذیرندگان شبکه پرداخت ایران که قابلیت کهربایی مبتنی بر NFC را روی پایانه‌های فروشگاهی خود دارند از امکان پذیرش تراکنش‌های کارت بانکی مسافران روسی با استفاده از برنامک موبایلی اندرویدی «میر‌پی» برخوردار خواهند شد؛ این تراکنش‌های خرید از طریق شبکه پرداخت «شاپرک» و «شتاب» به سمت شبکه پرداخت «میر» روسیه ارسال می‌شود.
بازار
هم‌اکنون در شبکه پرداخت ایران، امکان پرداخت به روش کهربایی (NFC) با قابلیت‌های همچون خریدهای خُرد، بدون نیاز به رمز اول کارت وجود دارد. در اتصال دو شبکه «شتاب» و «میر» به یکدیگر، این ویژگی در پرداخت‌های برنامک «میرپی» نیز فراهم شده است.
«میرپی» نام برنامک پرداخت موبایلی کشور روسیه است. این برنامک با ابزاری که بازوی فنی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در اختیارشان قرار داده است، قابلیت کار با پایانه‌های فروشگاهی مجهز به سرویس کهربا را دارد. گردشگران و صاحبان کسب و کار روسی با مراجعه به مراکز فروشگاهی تعیین شده و استفاده از گوشی‌های اندرویدی می‌توانند اقدام به خرید کنند. 
بر اساس این گزارش، با این امکان، دارنده کارت روسی می‌تواند به روال استانداردهای روز دنیا، با استفاده از برنامک «میرپی» روی پایانه‌های فروشگاهی «شاپرک» تراکنش خرد را بدون ورود رمز اصلی کارت انجام دهد و برای انجام تراکنش‌های با مبالغ بالا نیازمند رمز اصلی است.
مطابق توافقات بانک مرکزی و وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مراکز و مقاصد هدف گردشگران روس با اولویت بالا به این خدمت تجهیز شده است. این مراکز به سرعت در سراسر کشور در حال گسترش است.
گفتنی است در فاز اولاین طرح، مسافران ایرانی با استفاده از «برنامک‌های موبایلی کهربامند» نصب شده بر روی تلفن همراه خود (اندرویدی و مجهز به NFC)، امکان مانده‌گیری و برداشت وجه (اسکناس روبل_ با توجه ‌به سیاست‌های ارزی بانک مرکزی ج.ا.ا)، از دستگاه‌های خودپرداز روسیه را داشتند. این فاز در آبان ماه سال 1403 رونمایی شده است.
لازم به ذکر است، تاکنون هم‌وطنان ایرانی در شهرهای مختلف کشور روسیه از فاز یک این طرح استقبال چشمگیری داشته‌اند و منتج به ثبت چند صد هزار تراکنش برداشت وجه و مانده‌گیری از خودپردازهای روسیه شده است و انتظار می‌رود در پرداخت‌های شهروندان روسیه، در فاز دوم این طرح نیز تکرار شود.
گفتنی است در فاز سوم این پروژه که در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید، شهروندان ایرانی می توانند علاوه بر تراکنش‌های در نظر گرفته شده برای فاز اول از امکان انجام تراکنش خرید با برنامک موبایلی بر روی پایانه‌های فروش روسیه برخوردار شوند.
تسهیل تجاری، صرفه‌جویی در هزینه‌های تبدیل ارز و تراکنش‌های مالی، ارائه خدمات شبانه‌روزی و صرفه‌جویی در زمان، امنیت تراکنش، کاهش نیاز به حمل پول نقد، ارتقای تعاملات مالی بین‌المللی، افزایش درآمد و رونق فروش برای پذیرندگان، توسعه صنعت گردشگری، توسعه زیرساخت‌های بومی و استفاده از فناوری‌های نوین از جمله ویژگی‌های و مزایای این طرح است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1077593/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

پیام مخصوص صنعت نفت برای فجر سپاسی

میزبانی هفته آخر اسلامشهر در هاله‌‎ای از ابهام!

یک بازیکن شمالی نسخه تیم محبوب جنوبی را پیچید!

اقدام پسنده مدیرعامل سابق استقلال

دادرس: رای پرونده بیرانوند قبل از 15 اردیبهشت صادر شده است

واکنش فرزند مرحوم پورحیدری به حضور سیدروف در استقلال

گل اول بانوان ایران به چین تایپه

گل دوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

گل سوم بانوان فوتسال ایران به چین تایپه

خاطره تلخ حسن تفتیان از امکانات لوکس دیگر دونده‌ها

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: با ویتکاف خیلی چیزها را می توانیم حل کنیم

سفر هیأت رسانه‌ای ایران به روسیه

گزارشی از جلسه کمیسیون امنیت ملی درباره دور چهارم مذاکرات؛ مباحث منطقه‌ای، دفاعی و موشکی مطرح نشد

مردم‌دار؛ روایت شنیده‌نشده از شهدای خدمت

کسب 4 کرسی در اتحادیه پارلمانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی توسط ایران

سوتی‌های گزارشگران فوتبال تعمدی است؟

تکنوازی تار کیوان ساکت و اجرای قطعه‌ی «افسوس»

راز قتل زن جوان بعد از 6 سال فاش شد

قتل هولناک 2 برادر برای سرقت ضایعات آهن؛ اجساد در چاه پیدا شد

شلیک قاچاقچیان مواد مخدر به ماموران پایتخت؛ 3 متهم دستگیر شدند

کارکنان کمپ غیرقانونی فرد معتاد را خفه کردند؛ رها کردن جسد مقابل بیمارستان

دیه 59 جان‌ باخته حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شد

چه انتظاراتی از پرتاب نهم استارشیپ به فضا داریم؟

خبر سرقت در نمایشگاه کتاب اشتباه بود

رحماندوست و شعبان‌نژاد در نمایشگاه کتاب

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

کوه به کوه نمی‌رسد «ب.ز» به «ب.ز» می‌رسد

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

شکایت پیکان؛ مکالمات VAR با داور را منتشر کنید

تایید شد؛ رئال کابوس یامال را می‌خرد

حمله تند تباس به بارسلونا؛ این فساد ورزشی است!

حسین کلانی: قلعه‌نویی دارد مبارزه می‌کند و باید از او حمایت شود

حسین کلانی پیشکسوت پرسپولیس: علی پروین بزرگترین فوتبالیست تاریخ این مملکت بوده است

پیکان از داور بازی با نفت آبادان شکایت کرد

فدراسیون فوتبال نقش خودش در پرونده بیرانوند را رد کرد

ترکیب غیرعادی بارسا برای دربی سرنوشت‌ساز

سرنوشت مسوت اوزیل در انتظار امید عالیشاه

حضور ماتزاری در استقلال منتفی شد!

انتقاد ابطحی از عملکرد دولت؛ آقای پزشکیان! یک تکانی به کابینه‌تان بدهید

خبرهای تازه سخنگوی دولت از فیلترینگ؛ ان‌شاالله شاهد رفع برخی محدودیت‌ها خواهیم بود

مادر شهید رئیسی: هنوز منتظرم ابراهیم از در بیاید

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی: تحریف نام خلیج فارس در گوگل مپ را پیگیری حقوقی می‌کنیم

دیدار وزیر خارجه ژاپن با عراقچی

«بامداد خمار» جایگزین «آبان» از خرداد

بازخوانی تماشایی ترانه بختیاری توسط عرفان طهماسبی

برخورد مرگبار پژو پارس با درخت؛ خودرو نصف شد

سرلشکر سلامی سخنران ویژه مراسم شهدای خدمت