راه ترقی

آخرين مطالب

خرید یک میلیارد تومان کتاب با 100 میلیون انديشه

خرید یک میلیارد تومان کتاب با 100 میلیون
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /دانشگاه‌ها می‌توانند با آورده 10 درصدی، کتاب‌های خارجی مورد نیاز خود را برای کتابخانه‌ها تأمین کنند.
علیرضا نوری‌زاده، مدیر کمیته ناشر خارجی نمایشگاه کتاب تهران و مدیرکل مجامع و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تفاهم‌نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر تجهیز و تأمین کتاب‌های 43 کتابخانه بر اساس فهرست وزارت علوم، گفت: در ابتدا قرار بود 40 درصد سهم کتابخانه دانشگاه، 30 درصد سهم وزارت علوم، 20 درصد سهم وزارت ارشاد و 10 درصد سهم ناشر باشد. اما با توجه به استقبال کم، با دوستان وزارت علوم صحبت کردیم و قرار شد سهم کتابخانه‌ها را به 10 درصد کاهش دهیم (10 درصد کتابخانه، 10 درصد ناشر، 20 درصد وزارت ارشاد و 70 درصد وزارت علوم). فرض کنید کتابخانه‌ای می‌خواهد یک میلیارد تومان کتاب از بخش ناشران خارجی، کتاب‌های 2023 به بالا را بخرد، کافی است 100 میلیون تومان پرداخت کند.
او سپس توضیح داد: وزارت علوم در ابتدا هفت و نیم میلیارد آورده داشت که بعد یک میلیارد هم به آن اضافه کرد. ما هم پنج میلیارد داشتیم که 13.5 میلیارد شد. 10 درصد هم سهم ناشران بود که حدود یک میلیارد می‌شود. مجموعا چهارده و نیم میلیارد ‌ بودجه این بخش شد. بر اساس تقسیم‌بندی صورت‌گرفته مثلاً 540 میلیون تومان سهم دانشگاه اصفهان می‌شد که این دانشگاه با پرداخت 54 میلیون می‌تواند 540 میلیون کتاب ببرد.
نوری‌زاده افزود: فضای مثبتی در بخش ناشران خارجی باز شده است و اگر این فضا ادامه‌دار باشد، سال آینده ناشران واقعی بیشتری در نمایشگاه حضور پیدا خواهند کرد.
او درباره اینکه آیا برنامه‌ای برای اینکه وزارت بهداشت نیز سهمی در تأمین منابع داشته باشد، دارند، گفت: شما دوستان رسانه باید مطالبه‌گر باشید. همچنین باید کمیته ناشران خارجی بعد از نمایشگاه حتماً شروع به کار کند. اگر این اتفاق بیفتد، با گروه‌های داخلی رایزنی می‌کنیم تا ببینیم دوستان حوزه‌های دیگر چطور می‌توانند سهیم باشند. اگر فرصت باشد با دانشگاه علوم پزشکی رایزنی می‌کنیم. چرا اتفاق نمی‌افتد؟ منابع کتابخانه‌ای در ایران کم است و ناشران خارجی اعلام آمادگی کردند اگر شرایط مثل وزارت علوم باشد، حاضرند کتاب بیاورند. اگر دانشگاه آزاد بتواند در این زمینه ورود کند، قطعاً ارشاد هم همکاری خواهد کرد. اگر در یک دوره یک‌ساله تلاش کنیم، مطمئن باشید شرایط بخش خارجی روز به روز بهتر خواهد شد.
مدیرکل مجامع و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سهم 10 درصدی دانشگاه تازه اتفاق افتاده است، توضیح داد: کتاب‌ها موجود است و فهرست را هم گرفته‌ایم. نمایشگاه روز 27 اردیبهشت تمام می‌شود و ما باید فضای مصلی را تحویل دهیم اما فضایی را در سالن فجر برای‌شان فراهم می‌کنیم که کتاب‌های ناشران آنجا باشد. پست را هماهنگ کرده‌ایم. باید این نکته را یادآور شوم که کتاب‌های خارجی باید حتماً بررسی دیگری به لحاظ افست و اوریجینال بودن شوند. کارشناسان ما در آنجا هستند و کارشان را ادامه می‌دهند و کتاب‌ها را به دانشگاه‌ها یا هر جای دیگری پست خواهند کرد. صدور خیلی از فاکتورها تا ساعت 12 شب 27 اردیبهشت اتفاق خواهد افتاد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1079635/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سپاهان و 4+3 خرید در بسم‌الله نقل‌وانتقالات!

اختتامیه بوندس‌لیگا؛ خداحافظی آلونسو با لورکوزن

‎تعلیق همکاری تراکتور با صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی

لاپورتا اطمینان داد؛ بارسا قطعا بازیکن می‌گیرد

چه شد که درویش به گاریدو رسید؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با نگرانی نسبت به پوشش دخترها و پسرها: فضای اجتماعی کشور قابل قبول نیست!

دیدار سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی

اسلامی: با اتکا به دانش بومی به حوزه راهبردی صنعت هسته‌ای دست یافتیم

قالیباف: بسیاری از جوانان اندونزی دلباخته آرمان‌های اسلام هستند

پزشکیان: قدیم در دمای 35 درجه کولر و پنکه نبود و مشکلی هم نداشتیم

قدردانی نخست‌وزیر پاکستان از ابتکار صلح‌آفرین پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی

«نیچیروان بارزانی» وارد تهران شد

انتشار برای اولین‌بار؛ پخش تصاویر هوایی لحظه پیدا شدن هلی‌کوپتر شهید رئیسی

شوخی سروش صحت با عکاس و مستند ساز: از هر مفاخری عکس گرفتی فوت شده

چهره ها/ پردیس پورعابدینی با یک تیپ متفاوت در شیراز

پیشنهاد جناب خان به وزیر ارتباطات

ماجرای کتک کاری علی صادقی در سریال سه در چهار

قاتل محیط‌بان گلستان اعتراف کرد

احکام حدود 2 میلیون بازنشسته ظرف 3 روز صادر شد

راز قتل اجساد سوخته در خودرو فاش شد

سارق منزل، دختر مالباخته را با اموال دزدی ربود

تایید اولین آزمایش خون برای تشخیص بیماری آلزایمر

پینگ پنگ شمخانی- ترامپ

امیدواری تکنوکرات‌ها

دوشید و رفت

اول من

دیپلماسی چهارراه استانبول

شرق گزارش داد: زنان، زیر ذره‌بین

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار 82 هزار تومان شد

مذاکره پرسپولیس برای جذب سه لژیونر

خوش آمد به حدادی‌فر، ذوب‌آهن و سیاستی دگر

گل سوم بایرن مونیخ به هوفنهایم توسط گنبری

گل چهارم بایرن مونیخ به هوفنهایم توسط هری کین

کاظمیان: با پیگیری های درویش به پرسپولیس آمدم

عذرخواهی درویش از هواداران پرسپولیس!

تور جهانی تنیس خلیج‌فارس؛ یزدانی به فینال هفته دوم نرسید

شکوه ستاره‌ها در جشن والیبال؛ دعوت برای بدرقه ملی‌پوشان

پیام قدردانی و تشکر مالک باشگاه تراکتور حضور چندصد هزار نفری هواداران در جشن قهرمانی

پوریا حسین‌خانزاده به تیم ملی والیبال پیوست

جفری ساکس: جنگ با ایران، یعنی ورود به جنگ جهانی سوم

پزشکیان میزبان جلسه سران قوا شد

محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به بنادر یمن

جزئیات جدید از حادثه سقوط بالگرد شهید رئیسی به روایت محسن منصوری

هاآرتص: این سه نفر با جذب ترامپ و ارائه هدایای پر زرق و برق، جلوی حمله نظامی به ایران را گرفته‌اند

پنجره متفاوتی به دیدار صبح امروز معلمان با رهبر انقلاب

شهره سلطانی در سریال فوتبالی تلویزیون

یک نوستالژی برای دهه شصتی‌ها

ماهواره هدیه وزیر ارتباطات به جناب خان

انتخاب دوبارۀ محمد مهدی عسگرپور به عنوان نایب رئیس فیاپف

اینفوگرافیک/ سینمای ایران در گیشه