راه ترقی

آخرين مطالب

آرتتا: به خاطر اخراج‌ها و مصدومیت‌ها قهرمان نشدیم گفتگو

آرتتا: به خاطر اخراج‌ها و مصدومیت‌ها قهرمان نشدیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /میکل آرتتا معتقد است که کارت‌های قرمز متعدد و مصدومیت بازیکنانش مانع از قهرمانی آرسنال در این فصل شده است.
 آرسنال در مسیر ثبت سومین نایب‌ قهرمانی پیاپی‌اش در لیگ برتر انگلیس قرار دارد. توپچی‌ها امیدوار بودند در نیم‌ فصل دوم بتوانند تیم تحت هدایت آرنه اشلوت را تعقیب کنند اما در فاصله دو هفته تا پایان این رقابت‌ها 15 امتیاز از لیورپول فاصله گرفته‌اند.
با ناکامی در لیگ قهرمانان و هر دو جام داخلی، آرسنال حالا پنج سال است که بدون جام مانده است. این تیم آخرین بازی خانگی این فصل را روز یکشنبه در ورزشگاه امارات و برابر نیوکسل انجام خواهد داد، دیداری که میکل آرتتا اعتراف کرد در آغاز فصل تصور می‌کرد پس از آن جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت اظهار داشت: «در شروع فصل، اگر قرار بود آن لحظه را تصور کنم، این بود که در آخرین بازی خانگی در روز پایانی لیگ، جام را بالای سر می‌بریم. این تصویری بود که در ذهنم داشتم. حالا با همه آنچه طی 11 ماه گذشته تجربه کردیم، می‌توانیم با سربلندی بایستیم اما هنوز آن درد در دل‌مان هست، چون رسیدن به قهرمانی چیزی است که می‌خواستیم.»
اما این تصویر به واقعیت تبدیل نخواهد شد، و آرتتا معتقد است دو عامل کارت قرمزها و مصدومیت‌ها دلایل اصلی عقب‌ماندن تیمش از لیورپول بوده‌اند. آرسنال در این فصل شش بازیکن اخراجی داشته که بیشترین آمار در بین تیم‌های لیگ برتری است و همچنین با بیشترین تعداد مصدومیت در میان حریفانش مواجه بوده است.
وقتی از آرتتا پرسیده شد که دلایل اصلی ناکامی تیم چه بوده، گفت: «قطعاً کارت قرمزها و مصدومیت‌ها. اما اگر این اتفاقات نمی‌افتاد، نمی‌دانیم چه می‌شد. آیا به قهرمانی نزدیک‌تر می‌شدیم؟ به نظر من، پاسخ قطعاً بله است، به‌ خاطر آنچه ارائه دادیم و کیفیت عملکردی که داشتیم. اما فصل بعد باید کاری متفاوت انجام دهیم چون سطح رقابت بالاتر خواهد رفت.»
او ادامه داد: «وقتی به تعداد امتیازات ما در سه فصل اخیر نگاه می‌کنید، چنین ثباتی و در عین حال قهرمان‌ نشدن، بسیار نادر است. بنابراین ما بسیار نزدیکیم و باید به همین روند ادامه دهیم و بهتر شویم.
آرتتا درباره شکست تیمش در مسیر قهرمانی اضافه کرد: «یک عامل بسیار تعیین‌ کننده، مسئله در دسترس بودن بازیکنان است. بدون آن، شانسی برای قهرمانی نیست. آمارهای مهم دیگری هم هستند که در پیروزی تاثیر دارند. نه فقط برای کنترل بازی، بلکه برای بردن آن.

راه ترقی

بازار
ما کاملاً می‌دانیم که چه چیزهایی برای موفقیت لازم است و باید روی آنها کار کنیم، کارآمدتر شویم و بهتر عمل کنیم. یکی دیگر از نقاط کلیدی، توانایی در تغییر روند بازی‌ها در هر سه روز و در جریان بازی‌ها است، جایی که هنوز جای پیشرفت زیادی در آن داریم.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1080110/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا تور کیش همیشه بین ایرانی ها محبوبه؟

قیمت مصوب جوجه یک روزه 28 هزار تومان شد

حذف مالیات روغن روی میز ستاد تنظیم بازار

سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد

جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس برای بودجه آکادمی

دیوانه‌وار: ایتالیا امشب را فراموش‌ نمی‌کند

جهانبخش تماشاگر بازی خاص و سرنوشت‌ساز

لاپورتا خبر بزرگ را اعلام کرد

رقابت بارسلونا و منچستریونایتد بر سر امیلیانو مارتینس

رئال، عربستان را از در بیرون می‌کند از پنجره می‌آید!

لب‌خوانی اعتراض تند گواردیولا در پایان فینال جام حذفی

دیوار حفاظتی سخت برای داوران با جرایم وحشتناک

دقیقی استعفا داد و از خیبر جدا شد

ضرر 50 میلیون یورویی رئال با یک اشتباه

واکنش دولت به سفر جنجالی وزیر راه؛ سفری خانوادگی و با هزینه‌های شخصی بوده است

عراقچی: زمان مذاکرات تقریبا مشخص شده است/ هیچ‌ پیام مکتوبی دریافت نکردیم

سخنگوی دولت: واگذاری اختیارات به استانداران در حال بررسی است

تخت روانچی: در مورد کنسرسیوم هسته‌ای صحبتی نکرده‌ایم

چهره ها/ سوگل خلیق با یک استایل ساده ودوست داشتنی

مروری بر نقش‌های جدی محسن کیایی به بهانه اکران فیلم «بازی را بکش»

عکس زیرخاکی از «آقای قاضی» در دوران کودکی

«صبح اعدام» از این هفته اکران می‌شود

درگیری لفظی سید جواد هاشمی با مدیر شبکه کودک

بلندپروازی جهانی سینمای نیجریه از سکوی جشنواره «کن»

6 دلیل اصلی که سینمای دفاع مقدس چرا دیگر مخاطب ندارد؟

هشدار به حجاج: از خوابیدن در محوطه‌ها خودداری کنید

ثبت‌نام آزمون صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی آغاز شد

افزایش سرعت باد و ارتفاع امواج دریا در سه استان شمالی

مراحل دریافت وام اجاره

جزییات عرضه اولین گواهی سپرده خودرو در بورس کالا

هشدار به پرمصرف‌ها؛ قبض‌ برق تا 40 درصد گران‌تر می‌شود

پدیده لاس‌ پالماس آماده فروش به لیگ عربستان

آمادگی رشفورد برای پیوستن به بارسلونا با کاهش حقوق

اولین خروجی تراکتور مشخص شد

پیاتزا اعضای تیم‌های ملی الف و ب والیبال را مشخص کرد

اولین خرید تابستانی لیورپول نهایی شد

تاج: شاید برای فصل آینده کمیته انضباطی و کمیته اخلاق، یک کمیته شوند؛ مانند AFC

فیلم اظهارات ترامپ که به پادشاه سعودی گفت بدون حمایت ما دو هفته هم دوام نمی‌آورید!

ماجرای ناراحتی شهید رئیسی از انتشار عکسی در پرواز به آمریکا

دستیار علی‌اف: پس از سفر پزشکیان به آذربایجان، روابط تهران و باکو وارد مرحله تازه‌ای شده است

وزیر اطلاعات: قدرت و شجاعت ملت یمن مایه افتخار مقاومت است

نچیروان بارزانی با رئیس‌جمهور ایران دیدار کرد

تماس تصویری گلزار با این خانم در فضای مجازی وایرال شد!

چهره ها/ قابِ خانوادگی آقای «ممیزی» پر بازدید شد

وحید رهبانی از تاثیر شاهنامه بر زندگی اش می گوید

چهره ها/ استایل دوست‌داشتنی مه‌لقا خانمِ سریال نون خ در یک مراسم

لحظه جنجالی پیدا شدن مو در غذا در شام ایرانی!

چین روبات‌های انسان نما را جایگزین کارگران نمی‌کند

روایت «فارن پالیسی» از محاسبات ایران برای توافق هسته‌ای جدید

سرمقاله اطلاعات/ تکاپوی دولت و ایده‌های تازه