يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
ورزشی

اوسمار و نیازمند، چشم‌انتظار شادی گل علیپور

اوسمار و نیازمند، چشم‌انتظار شادی گل علیپور
راه ترقی - ورزش ۳ /مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس برای ثبت هفتمین گل فصل خود و بازگشت به جمع مدعیان کفش طلا، انگیزه ویژه‌ای در دیدار امروز خواهد داشت. علی علیپور که در نیم‌فصل دوم ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس برای ثبت هفتمین گل فصل خود و بازگشت به جمع مدعیان کفش طلا، انگیزه ویژه‌ای در دیدار امروز خواهد داشت.
علی علیپور که در نیم‌فصل دوم بیشتر در نقش گل‌ساز برای پرسپولیس ظاهر شده است، امروز در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی و با حضور ایگور سرگیف، به دنبال باز کردن دروازه حریف نیز خواهد بود.
تقابل او با خط دفاعی آماده ملوان که در این فصل عملکرد موفقی داشته و دروازه‌بانش نیز در جمع صدرنشینان رکورد فردی قرار دارد، می‌تواند یکی از چالش‌های مهم این مسابقه در استادیوم سیروس قایقران انزلی باشد.
علی علیپور که اکنون برترین گلزن تاریخ پرسپولیس در لیگ برتر محسوب می‌شود و در این فصل نیز شش گل برای سرخپوشان به ثمر رسانده، در نیم‌فصل دوم ایگور سرگیف را به عنوان زوج تهاجمی کنار خود می‌بیند تا از این جهت، شرایط بهتری داشته باشد و فشار گلزنی که در نیم‌فصل اول کاملا روی دوش او بود، از روی وی برداشته شود.
مهاجم مازنی پرسپولیس که سابقه درخشانی در گلزنی مقابل ملوان دارد، فصل گذشته نیز در حالی که سردار دورسون را به عنوان زوج در کنار خود داشت، موفق شد دروازه این تیم را باز کند و شادی گل خود را به سبک کریستیانو رونالدو به نمایش بگذارد.
گلزنی علیپور برابر ملوان در بازی امروز و در شرایطی که اوسمار چشم به صدر جدول دارد و پیام نیازمند نیز امیدوار است فاصله‌اش را با دیگر مدعیان دستکش طلا حفظ کند، می‌تواند بار دیگر تکرار شود تا این بازیکن نیز به جمع مدعیان کفش طلا نزدیک‌تر شود. باید دید در جدال امروز این سناریو برای او رقم خواهد خورد و علیپور با دست پر انزلی را ترک می‌کند یا خیر.
بازار


نظرات شما