راه ترقی - ایلنا /فرمانده مرزبانی فراجا از رشادت مرزبانان و تحمیل تلفات سنگین به گروهک معاند در مرزهای شمالغرب کشور خبر داد و گفت: در این عملیات، ۲ نفر از اعضای گروهک معاند به هلاکت رسیدند.
سردار علیاکبر جاویدان اظهار کرد: شب گذشته تعدادی از عناصر گروهکهای معاند قصد حمله به یکی از یگانهای مرزبانی در شهرستان چالدران را داشتند که با هوشیاری و آمادگی عملیاتی و میدانی مرزبانان در اجرای نقشه خود ناکام ماندند.
وی افزود: مرزداران با آمادگی عملیاتی، اشراف و تسلط اطلاعاتی، قبل از ورود به کشور عناصر این گروهک را شناسایی و با اجرای آتش سنگین و پرحجم، پاسخ قاطع به این اعضای گروهک دادند.
بازار ![]()
فرمانده مرزبانی فراجا تصریح کرد: در جریان این درگیری مسلحانه، ۲ نفر از اعضای این گروهک به هلاکت رسیدند و بررسیهای فنی در مرز، نشانگر زخمی شدن تعدادی دیگر از این اعضا و متواری شدن به خاک کشور مقابل است.
سردار جاویدان با اشاره به ضربه سنگین مرزبانان به این گروهک معاند و کشف یک قبضه اسلحه M۱۶، ۵ خشاب مربوطه، ۲ قبضه نارنجک دستی، یک دستگاه گوشی و یک کوله دارای تجهیزات انفرادی، گفت: مرزبانان مرزبانی فراجا با قاطعیت اجازه هیچگونه تعرض به حریم مرزی کشور را نخواهند داد و هرگونه اقدام خصمانه با پاسخ پشیمانکننده مواجه خواهد شد.