دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵
ورزشی

خشم رئیس آلمانی از ترامپ؛ دنیا را به آشوب می‌کشد!

خشم رئیس آلمانی از ترامپ؛ دنیا را به آشوب می‌کشد!
راه ترقی - ورزش ۳ /اوکه گوتلیش رئیس باشگاه سن پائولی و نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال آلمان پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ به شدت از دونالد ترامپ انتقاد کرد و گفت: «زمان آن رسیده ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /اوکه گوتلیش رئیس باشگاه سن پائولی و نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال آلمان پیش از آغاز جام جهانی 2026 به شدت از دونالد ترامپ انتقاد کرد و گفت: «زمان آن رسیده است که صدایمان را بلند کنیم.»
‫جام جهانی هر لحظه نزدیک‌تر می‌شود و کمتر از یک هفته تا اولین بازی بین مکزیک و آفریقای جنوبی در 11 ژوئن در شهر مکزیکوسیتی باقی مانده است. در یک دوره پرالتهاب ژئوپلیتیک که درگیری‌ها در نقاط مختلف جهان همچنان ادامه دارد یک مقام رسمی آلمانی مستقیما به دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده تاخت و خبرساز شد.
‫گوتلیش در مصاحبه با نشریه ال پاییس به نشانه اعتراض گفت: «چه چیزی تحریم بازی‌های المپیک توسط کشورها در دهه 80 را توجیه می‌کرد؟ به نظر من تهدید فعلی بزرگتر از آن زمان است و به همین دلیل باید درباره این موضوع بحث کنیم. زندگی یک بازیکن فوتبال ارزشمندتر از زندگی هر شخص دیگری نیست که به طور مستقیم یا غیرمستقیم توسط کشور میزبان جام جهانی مورد حمله قرار می‌گیرد.»

راه ترقی

بازار
‫در سال 1980 کشورهای غربی به رهبری آمریکا بازی‌های المپیک مسکو را تحریم کردند و در سال 1984 هم کشورهای بلوک شرق در اقدامی تلافی‌جویانه بازی‌های لس‌آنجلس را تحریم کردند.
‫این مقام 50 ساله آلمانی با اشاره به اینکه رویدادهای ورزشی نباید در کشورهایی که حقوق بشر را نقض می‌کنند برگزار شود گفت: «آلمان به این مسابقات می‌رود و بازی خواهد کرد اما هسته اصلی این مشکل من را نگران می‌کند. بسیاری از رویدادهای بزرگ ورزشی در سال‌های اخیر در کشورهای اقتدارگرا یا دولت‌هایی که حقوق بشر را نقض می‌کنند برگزار شده است مثل روسیه، چین، قطر و حالا ایالات متحده. زمان آن رسیده است که صدایمان را بلند کنیم.»
‫اشاره او به جام جهانی 2018 روسیه، المپیک زمستانی 2022 چین، جام جهانی 2022 قطر و حالا جام جهانی 2026 آمریکا است.
‫او در ادامه این پرسش مهم را مطرح کرد که آیا تیم ملی آلمان که حامی تنوع و حقوق بشر است و با نژادپرستی مخالفت می‌کند به برخی از تصمیمات جنجالی دولت ترامپ واکنشی نشان خواهد داد؟
‫نایب‌رئیس فدراسیون آلمان در توصیف رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «ترامپ چهره‌ای غیرقابل پیش‌بینی است که به نظر می‌رسد مصمم است دنیا را به آشوب بکشاند. ما در یک بحران شدید ژئوپلیتیک زندگی می‌کنیم و ورزش هم تحت تاثیر قرار گرفته است. ما نمی‌توانیم بنشینیم و همه چیز را بپذیریم. من شخصا به جام جهانی نخواهم رفت. شک نکنید.»


نظرات شما