راه ترقی - فارس /معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان گفت: با صدور دستورات قضایی و در نتیجه اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و شبانهروزی نیروهای فراجا، عوامل امنیتی و ضابطان قضایی، ۴ نفر از اعضای اصل باند شناسایی و در عملیاتهای هدفمند دستگیر شدند.
به گزارش روابط عمومی دادگستری سیستان و بلوچستان، بهرام زمانی اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت مسلحانه از تانکرهای حامل فرآوردههای انرژی در محور نصرتآباد به زاهدان که موجب ایجاد رعب و وحشت، اخلال در امنیت روانی رانندگان و نگرانی فعالان حوزه حملونقل شده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضایی و ضابطان قرار گرفت.
معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان افزود: با صدور دستورات قضایی لازم و در نتیجه اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و شبانهروزی نیروهای فراجا، عوامل امنیتی و ضابطان قضایی، ۴ نفر از اعضای اصلی این باند شناسایی و در عملیاتهای هدفمند دستگیر شدند.