شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵
ورزشی

اولین خرید بزرگ پی‌اس‌جی قطعی شد

اولین خرید بزرگ پی‌اس‌جی قطعی شد
راه ترقی - ورزش ۳/موناکو امروز با پیشنهاد جدید پی‌اس‌جی موافقت کرد و ماگنوس اکلیوش را با قراردادی ۵۰ میلیون یورویی خواهد فروخت. بعد از هفته‌ها مذاکره و کش‌وقوس، به نظر ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /موناکو امروز با پیشنهاد جدید پی‌اس‌جی موافقت کرد و ماگنوس اکلیوش را با قراردادی 50 میلیون یورویی خواهد فروخت.
بعد از هفته‌ها مذاکره و کش‌وقوس، به نظر می‌رسد پرونده انتقال مگنس آکلیوش به پاری‌سن‌ژرمن سرانجام به نقطه پایانی رسیده است. روزنامه اکیپ خبر داد که باشگاه موناکو آخرین پیشنهاد پاری‌سن‌ژرمن برای جذب این ستاره فرانسوی را پذیرفته و توافق نهایی دو باشگاه با رقمی در حدود ۵۰ میلیون یورو حاصل شده است. حالا فقط یک سری جزئیات فرمالیته باقی مانده تا این انتقال به صورت رسمی اعلام شود.
پاری‌سن‌ژرمن در آستانه رسمی کردن اولین خرید بزرگ تابستانی خود قرار دارد. آکلیوش که از ماه‌ها قبل یکی از اهداف اصلی مدیران باشگاه پاریسی بود، هرگز تا این اندازه به پوشیدن پیراهن این تیم نزدیک نشده بود. پیش از این می‌دانستیم این بازیکن علاقه زیادی به حضور در جمع شاگردان لوئیس انریکه دارد و اگر گزارش اکیپ را بپذیریم او بالاخره به آرزویش رسیده است
موناکو یک روز قبل پیشنهادی در حدود ۴۵ میلیون یورو را برای فروش این ملی‌پوش فرانسوی رد کرده بود. آکلیوش در فصل گذشته لیگ یک فرانسه در ۳۱ مسابقه موفق شد ۶ گل به ثمر برساند و ۶ پاس گل بدهد. با وجود رد پیشنهاد دیروزی، پیشنهاد جدید پاری‌سن‌ژرمن که به ۵۰ میلیون یورو افزایش یافت، نظر مدیران موناکو را تغییر داد و مورد پذیرش قرار گرفت.
همه چیز برای انتقال این هافبک هجومی ۲۴ ساله مهیا شده است؛ بازیکنی که قرار است جای خالی لی کانگ این را در ترکیب پاریسی‌ها پر کند. لی کانگ این اخیراً با قراردادی ۴۰ میلیون یورویی راهی اتلتیکومادرید شد و مدیران پی‌اس‌جی آکلیوش را گزینه ایده‌آل برای جانشینی او می‌دانند.
پاری‌سن‌ژرمن در سال‌های اخیر سیاست سرمایه‌گذاری روی استعدادهای فرانسوی را با جدیت دنبال کرده و جذب آکلیوش در همین راستا ارزیابی می‌شود. این بازیکن که متولد شهر ترمبلی-آن-فرانس، در حومه پاریس است، با این انتقال در واقع به زادگاه خود بازخواهد گشت.

راه ترقی


آکلیوش که توسط دیدیه دشان به جام جهانی اخیر دعوت شده بود، از مدت‌ها قبل یکی از گزینه‌های مورد علاقه لوئیس انریکه محسوب می‌شد. چند هفته پیش رسانه‌ها از دیدار و گفت‌وگوی مستقیم این بازیکن با سرمربی اسپانیایی پاری‌سن‌ژرمن خبر داده بودند؛ جلسه‌ای که انریکه در آن برنامه‌های خودش را برای آکلیوش تشریح و این بازیکن موافقت خود را برای پیوستن به قهرمان اروپا اعلام کرده بود.


نظرات شما