راه ترقی - ورزش 3 /نیمار بار دیگر در ترکیب سانتوس درخشید تا این تیم برای صعود به مرحله بعدی سودآمهریکانا امیدوار باشد.
با دو پاس گل از نیمار، سانتوس پنجشنبه در ورزشگاه ویلا بلمیرو با نتیجه ۱-۲ مقابل ماکارا به پیروزی رسید، دیداری که در چارچوب بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی جام سودآمهریکانا برگزار شد. فرانکو پوسه اروگوئهای پس از تنها سه دقیقه تیم مهمان را پیش انداخت اما سپس گلهای بازگشت تیم سائوپائولویی توسط گابریل باربوسا در دقیقه ۴۳ و ویلیان آرائو در دقیقه ۷۵ از راه رسید، هر دو گل پس از پاسهای نیمار به ثمر رسیدند.
شروع بازی برای تیم سائوپائولو دشوار بود. تیم کوکا به شکلی ناهماهنگ وارد زمین شد و برای در دست گرفتن کنترل بازی مشکل داشت. خط میانی سانتوس در برقراری ارتباط میان خط دفاع و حمله کند عمل میکرد و این تیم اکوادوری از این شرایط استفاده کرد و ابتدا به گل رسید. ماتئو ویرا توپ را در حالی که پشت به دروازه داشت دریافت کرد، چرخید و یک ارسال دقیق برای فرانکو پوسه انجام داد. این ستاره تیم مهمان نیز با پیشبینی درست حرکت، توپ را وارد دروازه کرد.
سانتوس که با یک گل عقب بود، در سراسر نیمه اول برای جبران نتیجه با مشکل مواجه شد، نه فقط به دلیل فوتبال ضعیف، بلکه بدشانسی نیز گریبان این تیم را گرفته بود. گابریل منینو و گابریل بونتمپو هر دو مصدوم شدند و مجبور شدند خیلی زود زمین را ترک کنند و کوکا را وادار کردند چند تعویض انجام دهد. داویزینیو و بنجامین رولایزر به ترتیب جای آنها را گرفتند.
نیمار نگرانیهایی ایجاد کرد، زمانی که به دلیل درد شدید در مچ پای راستش زمین را ترک کرد و در حالی که روی نیمکت تحت مداوا قرار میگرفت، تیمش را ۱۰ نفره گذاشت. این ستاره که با یک جفت کفش جدید به زمین برگشته بود، چند دقیقه بعد همچنان ناراحت به نظر میرسید اما با پیشرفت بازی، دیگر نشانهای از درد نشان نداد.
در آن نیمه اول پرحادثه، باریوسا نیز به مراقبت پزشکی نیاز پیدا کرد، متزلزل به نظر میرسید و چند موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد اما با نزدیک شدن به پایان نیمه اول، در دقیقه ۴۳، دو شخصیت اصلی بازی خود را نشان دادند: نیمار با یک پاس جادویی که بدون مکث به داخل محوطه جریمه فرستاد، درخشید. باربوسا نیز در آنجا با نخستین لمس خود توپ را به گل تبدیل کرد تا بازی مساوی شود و دو تیم با همین نتیجه به رختکن بروند.

سانتوس در نیمه دوم با نگرشی متفاوت وارد زمین شد. در دقایق ابتدایی، باریوسا دو بار با نیمار همکاری کرد که هر دو بار توپ وارد دروازه شد، اما هر دو گل به دلیل آفساید مردود اعلام شدند. با این حال، در دقیقه ۷۵، زمان جبران فرا رسید. نیمار یک ضربه کرنر خطرناک را به قلب محوطه جریمه فرستاد و ویلیان آرائو که به دلیل نقش داشتن در گل زودهنگام ماکارا مورد انتقاد قرار گرفته بود، از راه رسید و توپ را به سمت دروازه نشانه رفت. توپ از خط دروازه عبور کرد و داور گل را تأیید کرد. این پیروزی دشوار، برتری حداقلی را برای سانتوس به همراه داشت و بنابراین تکلیف صعود به مرحله یک چهارم نهایی پنجشنبه آینده در ارتفاع ۲۵۸۰ متری شهر آمباتو مشخص خواهد شد.