راه ترقی - ورزش 3 /پرسپولیس در دیداری تدارکاتی مقابل مس رفسنجان به برتری رسید.
پرسپولیس که شب گذشته در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر به مصاف استقلال رفته بود، امروز در دیداری تدارکاتی برابر مس رفسنجان قرار گرفت و با یک گل از سد شاگردان فرشاد پیوس عبور کرد.
در این مسابقه که فرصت مناسبی برای بازی کردن نفرات کمتر به میدان رفته پرسپولیس بود، دو تیم تلاش کردند برنامههای فنی خود را در شرایطی متفاوت از مسابقات رسمی محک بزنند.

تک گل پرسپولیس در دقیقه ۶۵ به ثمر رسید. پوریا لطیفیفر در این دقیقه پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یک شوت دیدنی، دروازه مس رفسنجان را باز کرد تا سرخپوشان با همین گل به پیروزی برسند.
پیش از آغاز مسابقه نیز محسن خلیلی، مهدی تارتار و کریم باقری به استقبال فرشاد پیوس و مرتضی کرمانیمقدم، سرمربی و مربی مس رفسنجان و دو چهره سابق پرسپولیس رفتند و به آنها خوشآمد گفتند.

همچنین بازیکنانی که در ترکیب اصلی پرسپولیس در دربی شب گذشته حضور داشتند، پیش از شروع این مسابقه زیر نظر مربی بدنساز تیم به ریکاوری پرداختند تا فشار مسابقه سنگین مقابل استقلال را پشت سر بگذارند.