راه ترقی

آخرين مطالب

همایش سالیانه فرماندهان و مدیران بسیج بنیاد در مشهد مقدس برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

همایش سالیانه فرماندهان و مدیران بسیج بنیاد در مشهد مقدس برگزار شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - همایش سالیانه فرماندهان و مدیران بسیج و دوره‌های آموزشی، بصیرتی بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص اهداف برگزاری دوره‌های آموزشی، بصیرتی بسیج که از 5 تا 15 اسفند ماه برگزار شد، گفت: خدا را شاکریم که این دوره‌ها پس از چند سال وقفه که به دلیل کرونا اتفاق افتاد، در قالب سه دوره متشکل از دو گروه ویژه خواهران و برادران بسیجی، در سطح ستاد مرکز و سازمان‌های وابسته بنیاد با حضور پرشور بسیجیان عزیز برگزار شد.
سرهنگ خزایی با اشاره به اینکه در کنار این برنامه‌ها، همایش سالیانه فرماندهان بسیج سراسر کشور نیز برگزار شد، تصریح کرد: در حوزه ستادی و استان‌ها با بهره‌گیری از موضوعات متنوعی به مباحث سازمانی، برنامه‌ای و ضرورت‌ها و نکاتی که در حوزه کاری و همچنین ارزیابی و بررسی وضعیت مأموریت‌ها در سال جاری و برنامه‌های آتی است، پرداختیم که یکی از آن مباحث برنامه عملیاتی ما و هماهنگی‌هایی بود که باید بتوانیم با فرماندهان استانی در سراسر کشور به نحو مطلوب آن را پیش ببریم.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با ذکر این مطلب که یکی از برنامه‌های مهمی که در طول سال برای بسیج طراحی شده، برگزاری نشست‌های بصیرتی است، خاطرنشان کرد: در این رابطه مقام معظم رهبری نیز در سال‌های اخیر به موضوع جهاد تبیین اشارات فراوانی داشتند، لذا ضروری است خواهران و برادران ما بتوانند با حضور اساتید مجرب، بر آگاهی‌هایشان بیفزایند.
وی تأکید کرد: در این راستا برنامه را به‌گونه‌ای تنظیم کردیم تا در کنار حرم مطهر حضرت علی ابن موسی‌الرضا (ع) هم یک کلاس معنوی و هم یک تجدید قوا برای اعضا جهت معنویت‌افزایی و در کنار آن آگاهی‌هایی که لازم است به اعضای بسیج داده شود، داشته باشیم.
سرهنگ خزایی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم هر سازمان برای اینکه رو به رشد و پویا باشد، آموزش است که باید اهتمام ویژه‌ای به آن داشته باشیم، اظهار کرد: در برنامه‌ریزی مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص چند محور برنامه‌هایی داشتیم تا اساتیدی که در این حوزه‌ها دعوت می‌شوند به تبیین و آگاهی بخشی و روشنگری مبادرت ورزند.
وی افزود: یکی از آن موضوعات مسائل سیاسی و روز جامعه است، زیرا ما امروز از سوی دشمنانمان چه در فضای مجازی و چه حقیقی دائماً در حال بمباران فکری هستیم و یکی از حربه‌هایی که دشمنان همواره از آن استفاده می‌کنند، جنگ روانی است تا بتوانند جامعه را به مسیری که مدنظرشان هست، هدایت کنند، لذا روشنگری در این زمینه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه بحث دوم مطرح شده در این دوره‌ها در خصوص مسائل منطقه‌ای است که به آن پرداختیم، افزود: ما در جبهه مقاومت انسجامی را در سالیان گذشته با محوریت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی داشتیم و این محور مقاومت باید با قدرت مسیرش را ادامه دهد و یکی از موضوعاتی که به نظر می‌آید بسیجیان عزیز به آن احتیاج دارند آگاهی از وضعیت منطقه و محیط پیرامونی ایران و همچنین کشورهای همسایه است که موقعیت کشورها و توانمندی‌های آنان را باید همواره رصد و از مواضع آنها آگاه شویم.
سرهنگ خزایی با ذکر این مطلب که یکی از بحث‌هایی که امروز در حوزه خانواده به آن به طور جدی نیاز داریم بحث حقوق متقابل همسران و زوج‌هایی است که می‌خواهند شرایط مطلوبی را در محیط خانوادگی خود داشته باشند، بیان کرد: در این رابطه نیز با بهره‌گیری از اساتید برجسته وارد شدیم.
وی با بیان اینکه یکی از مباحثی که احساس کردیم نیاز زندگی ماست که تاکنون کمتر به آن پرداخته شده، بحث تغذیه است، تصریح کرد: دوره طب‌المعصومین (ع) با حضور یکی از اساتید برجسته در این حوزه با بیان مطالب متنوعی مورد استقبال قرار گرفت و در این خصوص هرچه آگاهی ما بیشتر باشد نشاط و سلامتی ما نیز بیشتر خواهد بود.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران از دیگر مباحث این دوره را موضوعاتی همچون مهارت‌های زندگی، تحکیم خانواده و یا سبک زندگی اسلامی دانست و افزود: مسائلی چون امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک واجب دینی مطرح است، لذا کسانی که می‌خواهند به این امر مبادرت ورزند حتماً باید آگاهی و اشراف لازم در این زمینه داشته و همچنین در کنار آن هم لحن مهربان و دلسوزانه داشته باشند که در این دوره‌ها به آموزش آن پرداختیم.
سرهنگ خزایی موضوع فضای مجازی، اهمیت و ضرورت آن و همچنین تهدیدات و فرصت‌هایی که در این فضا وجود دارد را یکی دیگر از اولویت‌ها برشمرد و تأکید کرد: این موضوع مهم را نیز در برنامه‌ها گنجاندیم و تلاش شد موضوعاتی که نیاز روز جامعه ماست را در این دوره‌ها آموزش دهیم که حدود 80 نفر در آن شرکت کردند.
وی در خصوص چشم‌انداز بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال آینده نیز گفت: بخشی از مأموریت‌های ما از طریق سازمان بسیج مستضعفان به صورت سالانه ابلاغ و بخشی دیگر نیز با بهره‌گیری از نقطه نظرات و ضرورت‌های مقطع کنونی به آن پرداخته می‌شود.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از مباحث بسیار مهم را موضوع خانواده و فرزندان دانست و خاطرنشان کرد: در این رابطه باید همان‌گونه که به همکارانمان توجه می‌کنیم، به فرزندان کارکنان بنیاد نیز بپردازیم، ما در سال‌های گذشته چند اقدام در این حوزه انجام دادیم و در چند مرحله اعلام کردیم فرزندانی که دارای قابلیت و توانمندی در حوزه‌های مختلف علمی، ورزشی و هنری هستند، شناسایی و مورد تقدیر قرار گیرند که یکی از ویژگی‌های مهم مدنظر ما محجبه بودن این عزیزان است.
سرهنگ خزایی با بیان اینکه در سال آینده علاوه بر توجه به بخشی که به صورت سالانه در حوزه‌های امنیتی، فرهنگی و دفاعی و رزمی مورد توجه است، تصریح کرد: اما دو کارکرد مهم برای بسیج در حوزه‌های عمومی مطرح است که موضوعات امنیتی و سپس فرهنگی است که به نظر می‌آید فرهنگ مورد غفلت قرار گرفته است.
وی تأکید کرد: امروز نشاط و تعامل سازمانی بین همکارانمان را به عنوان ضرورت می‌دانیم و وجود این خلأ نیز حس می‌شود که امیدواریم با همکاری بخش‌های ذیربط بتوانیم در حوزه‌های به ویژه فرهنگی موفق‌تر عمل کنیم.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه بسیج دارای قابلیت‌های بسیار بالایی است، خاطرنشان کرد: اما این قابلیت‌ها منوط بر این است که اعضا مأموریت‌های بسیج را کاملاً مأموریت خودشان بدانند که اگر به این موضوع اهتمام داشته باشند که البته غالب مدیران و همکاران ما در این خصوص با ما همراه هستند، اما اگر از توانمندی نیروی بسیجی با نگاه ویژه‌ای استفاده کنند، می‌توانند کارهای بسیار موفق‌تر و فراگیرتری برای سازمان انجام دهند. بسیج در مجموع سازمانی، نیرویی است که در کنار مدیران جهت پیشبرد مقاصد سازمانی تلاش می‌کند که امیدواریم بتواند در این مسیر موفق شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/466194/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

اشجاری: با ورود هلدینگ اشتباهات سریالی شروع شد!

اجرای پیمان یوسفی ادامه کار یک رفیق

رقم قرارداد بیفوما با پرسپولیس چقدر است؟

درآمد 470 میلیونی فدراسیون از جرایم یک هفته‌ای!

واکنش اشجاری به کری‌خوانی جهرمی برای استقلال

حواشی کشتی زارع و معصومی به اتحادیه جهانی کشیده شد

حرکت عجیب فدریکو والورده روی دنی اولمو در ال کلاسیکو

جوکوویچ، اندی ماری را اخراج کرد

استارت سپاهان در بازار نقل‌وانتقالات؛ رونمایی از 3 خرید احتمالی طلایی‌پوشان

پیش‌بینی اشجاری از بازی مقابل صنعت نفت

ناگفته‌های روحانی از مذاکرات سعدآباد: دو کشور اروپایی اعلام کردند علیه آمریکا از حق وتو استفاده می‌کنند

روانبخش: مذاکره با آمریکا به مسئله اصلی کشور تبدیل نشود

سخنگوی دولت: دمای اتاق رئیس‌‌جمهور بعضاً روی 29 درجه است

معاون روحانی: وقتی ترامپ این همه تعرفه وضع می‌کند، پس WTO کجاست؟

واکنش ایران به بیانیه اعلام انحلال پ.ک.ک

دیدار مقتدی صدر و آیت الله جوادی آملی در نجف

واکنش سپهوند به ادعای میرسلیم: کافر همه را به کیش خود پندارد؛ ایشان مشاعرش را از دست داده است

پیام پزشکیان درپی درگذشت مقام دولت

بیننده نماهنگ «سارق روح» باشید

پشت صحنه دیدنیِ سکانس خواستگاری رحمت از فهیمه

تایید کت ابر و بادی جناب خان توسط پیمان یوسفی!

استایل تازه سحر دولتشاهی و نازنین بیاتی در یک نمایشگاه

15 فیلم خاطره‌‌انگیز سینمای ایران که 20 ساله شدند

بهنام صفوی؛ خواننده‌‏ای که جوان مُرد

تصاویر خانه خوش حس‌وحالِ استاد شجریان

وضعیت بحرانی نرخ باروری در کشور از زبان سخنگوی کمیسیون اجتماعی

ماجرای کشف 500موبایل سرقتی در یک عملیات پلیس

اژه‌ای: باید هزینه را برای جنایتکاران بالا ببریم

عملیات قاطعانه پلیس علیه قاچاق سوخت در بندر کلاهی

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

یک مجموعه داستان و رمان جدید در نمایشگاه کتاب

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

خرید با کارت‌های روسی در ایران ممکن شد

بورس رکورد جدید زد

سخنگوی دولت در واکنش به اعتراض نانوایان: بابت قطعی برق از آن‌ها عذرخواهی می‌کنیم

40 درصد سود پیش‌بینی‌شده با سرمایه‌گذاری در صنعت برق و انرژی کشور با مجوز رسمی

صمصامی: تفکر اقتصادی مدنی‌زاده از همتی تندتر است

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

سناریوهای صعود 4 تیم لیگ دسته یک

خرید بزرگ بارسا در دوربرگردان بایرن گیر کرد!