راه ترقی

آخرين مطالب

مرتضوی در گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور مطرح کرد؛

آمادگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای نقش‌آفرینی در توسعه دیپلماسی اقتصادی و رشد صادرات غیرنفتی وزارت رفاه

آمادگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای نقش‌آفرینی در توسعه دیپلماسی اقتصادی و رشد صادرات غیرنفتی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با توجه به ظرفیت‌های تولیدی در اختیار، بسته‌های سرمایه‌گذاری ویژه‌ای برای جلب مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی در شرکت‌های تابعه طراحی شده که در حوزه دیپلماسی اقتصادی می‌توان به آن توجه کرد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با عنوان «نظم جهانی در حال ظهور؛ نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران» اظهار داشت: رویکرد توسعه اقتصادی کشور بر مردمی‌سازی و دستیابی به سهم 25 درصدی تعاون از اقتصاد کشور دنبال می‌شود.
وی با تأکید بر رویکردهای تحولی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه هفتم توسعه و تدوین چشم‌انداز رشد تولید و رونق اشتغال، افزود: وزارت کار در تولید ناخالص داخلی کشور سهم مهمی دارد و می‌تواند با توجه به شرکت‌های گسترده ذیل 5 صندوق بازنشستگی و سازمان تأمین اجتماعی در رشد صادرات و تأمین نیاز کشورهای مختلف نقش‌آفرین باشد.
مرتضوی به سهم شرکت‌های تابعه در تولید دارو، فعالیت در حوزه فولاد، معادن، کشاورزی، گردشگری و حمل‌و‌نقل اشاره کرد و گفت: بخش عظیمی از تولید حوزه پتروشیمی کشور نیز در ذیل صندوق‌های بازنشستگی ما رقم می‌خورد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آمادگی این وزارتخانه برای اثرگذاری در رشد صادرات غیر‌نفتی خبر داد و افزود: بسته‌های سرمایه‌گذاری ویژه‌ای نیز برای جلب سرمایه‌گذاران خارجی در شرکت‌های تابعه طراحی شده که در حوزه دیپلماسی خارجی می‌توان به آن توجه کرد.
وی بر آمادگی برای ارتقای بخش نمایندگان کار جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف تأکید کرد و گفت: آماده همکاری در تبادل دانش و مهارت در حوزه آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای نیز هستیم.
«مهدی صفری» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امورخارجه نیز در این نشست با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تجارت خارجی و جذب سرمایه و همچنین تأکیدات رئیس‌جمهور محترم بر اهمیت دیپلماسی اقتصادی، موضوعاتی مانند ارز‌آوری برای کشور، ایجاد اشتغال، مسأله واردات و صادرات، انتقال تکنولوژی، ترانزیت، صادرات کالاهای دانش‌بنیان و دیگر حوزه‌های دارای اولویت در بخش اقتصادی را تبیین و از پیگیری سفرا و رؤسای نمایندگی‌های برای ارتقای این موضوعات قدردانی کرد.
در این نشست بر ارتقای راهبردهای اقتصاد مقاومتی در حوزه دیپلماسی اقتصادی، اهتمام و تمرکز بیشتر بر بخش انرژی، پیگیری برگزاری کمیسیون‌های مشترک در سال 1402 و استفاده از ظرفیت سازمان‌های منطقه‌ای و جهانی در این حوزه تأکید شد.
سفرا و رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور نیز در این نشست، نظرات تخصصی خود را در خصوص ارتقای دیپلماسی اقتصادی و تجارت خارجی مطرح و برای مقابله با چالش ها و مشکلات پیش‌روی این حوزه، هم‌اندیشی کردند.
6 خرداد 1402 17:56
کد خبر : 310,390
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/771320/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

اظهارات سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی علیه برنامه هسته‌ای ایران

دیدار وزرای خارجه ایران و قطر در دوحه

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

پاداش اینزاگی به حساب طارمی واریز شد

اولین ماموریت غیرممکن ژابی؛ توافق پپ و مورینیو

حذف قهرمان آسیا از جام جهانی چرا و چگونه؟

تونل افتخار بازیکنان بایرن برای مولر هنگام تعویض

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

واکنش عراقچی به سخنان اخیر ویتکاف

نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه، مضحک است

واکنش سفارت هند در ایران درباره توهین به عراقچی

تسنیم بررسی کرد؛ آیا آمریکا پیشنهاد به لغو غنی‌سازی ایران داده است؟

برادر شهید رئیسی: در مراسم تشییع برادرم، وزرا و اعضای دفتر رئیس‌جمهور شهید من را نمی‌شناختند

پیشنهاد خرازی برای تشکیل مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای به‌عنوان راه‌حل کلیدی کاهش تنش‌ها

عیادت سیدحسن خمینی از آیت‌الله نوری همدانی

پیشنهاد موسویان برای حل اختلاف ایران و آمریکا بر سر غنی‌سازی

چهره ها/ سارایِ پایتخت در یک لوکیشن زیبا دیده شد

چهره ها/ جدیدترین تصویر از حوریِ تاسیان و همسرش پربازدید شد

چهره ها/ پست متفاوت عمو پورنگ برای تولد رضا عطاران

چهره ها/ شباهت جالب علیرضا خمسه و دخترش جلب‌نظر کرد

پلکان موسیقی شهر وین مردم را مجذوب خود کرد!