راه ترقی

آخرين مطالب

جزئیات فوت کودک 6 ساله دزفولی در اثر هاری اجتماعی

جزئیات فوت کودک 6 ساله دزفولی در اثر هاری
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول جزئیات فوت کودک 6 ساله دزفولی در اثر سگ‌گزیدگی و هاری را تشریح کرد.
مهشید عصار با اشاره به حادثه سگ‌گزیدگی یک کودک 6 ساله در دزفول اظهار کرد: روز 22 اردیبهشت‌ماه، یک پسر 6 ساله در کوی امام رضا(ع) دزفول توسط سگ بدون صاحب از ناحیه سر و صورت، دست و کمر دچار سگ‌گزیدگی شد که زخم سر و صورت بسیار وسیع و عمیق بود.
وی با بیان اینکه شست‌وشوی اولیه محل زخم جزو اقدامات اولیه درمان محسوب می‌شود، افزود: این کودک بعد از یک ساعت و نیم از گذشت حادثه و بدون شست‌وشوی اولیه محل زخم توسط والدین به بیمارستان منتقل شد که در بیمارستان شست‌وشوی کامل محل گزش توسط تیم‌های آموزش دیده انجام شد و بلافاصله اقدام‌های درمانی از جمله تزریق واکسن و سرم هاری برای این کودک انجام شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول افزود: این کودک توسط متخصصان مختلف معاینه شد اما علائمی نداشت با این حال به دلیل شدت جراحات در بیمارستان بستری شد و پس از سه روز با بهبود علائم از بیمارستان مرخص شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: ششم خردادماه این کودک با علائمی مانند بروز تب به بیمارستان مراجعه کرد و با توجه به سابقه گزش، حدس زده شد که ممکن است این علائم نشان‌دهنده شروع هاری باشد بنابراین بلافاصله نمونه‌گیری انجام و به انستیتو پاستور ارسال شد و بعد از یک هفته، جواب مثبت هاری اعلام شد اما دو روز قبل از مشخص شدن نتیجه نمونه، خانواده کودک خود را از دزفول به بیمارستان علی اصغر تهران منتقل کردند و همکاران ما هماهنگی با این بیمارستان برای تزریق به موقع دوز آخر واکسن هاری را انجام دادند.
وی افزود: متاسفانه با وجود بررسی‌ها و تلاش‌های کادر درمان بیمارستان، علائم این کودک در تهران تشدید شد و کودک وارد کما شد و در نهایت روز گذشته (21 خردادماه) در تهران فوت کرد.
عصار تصریح کرد: از سال 96، تاکنون با وجود اینکه بیش از 2 هزار حیوان‌گزیدگی در دزفول رخ داده است، مورد منجر به مرگ نداشتیم و همه بیماران کامل درمان شدند اما متاسفانه بعد از این سال‌ها، این حادثه تلخ و ناراحت‌کننده در دزفول رخ داد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: طبق دستورالعمل‌ها حتی اگر درمان کامل هاری انجام شود در صورت گزیدگی‌های سر و صورت به دلیل نزدیکی به سیستم عصبی مرکزی و همچنین تاخیر در شست‌وشوی اولیه، احتمال شکست درمان وجود دارد.
وی عنوان کرد: با توجه به انتقال هاری از طریق بزاق، تمام افراد مرتبط با این کودک از جمله پرسنل بیمارستان و خانواده وی تحت پیگیری قرار گرفتند و واکسن هاری برای آن‌ها تزریق شد.
عصار بیان کرد: هشدارها به فرمانداری و شهرداری در خصوص انجام سریع و تشدید اقدامات حفاظتی برای اتلاف سگ‌های بلاصاحب داده شده است. البته از قبل هم هشدارها داده می‌شد، اما باز هم این هشدارها داده شد تا اقدامات تشدید شوند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/894972/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا

کارتال، سرمربی پرسپولیس: نتوانستیم به خاطر مریضی در تمرین حاضر شویم

کارتال: می خواهیم فردا هواداران را خوشحال کنیم

کارتال: فردا برای بردن به زمین می رویم

کارتال: در بعضی بازی ها از قضاوت برخی داوران رضایت ندارم

سرمربی پرسپولیس: فردا با 11 نفر به میدان می رویم و با 11 نفر هم تمام می کنیم

سرمربی پرسپولیس: از بازی دادن بازیکنان جوان نمیترسم

کارتال: درباره بازیکنان مورد نیاز فصل آینده با باشگاه صحبت کردیم

پرسپولیس آماده نبرد بزرگ با سپاهان شد

وزارت خارجه عمان: "رم" میزبان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود

وزیر دفاع عربستان: در دیدار با رهبر ایران روابط دوجانبه را بررسی کردیم

سفر مدیرکل به تهران؛ رسالت گروسی در تثبیت دیپلماسی

وزارت خارجه عمان: "رم" میزبان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

اکران مردمی «هفت بهار نارنج» و تجلیل از استاد علی نصیریان

ببینید چقدر طبیعی و حرفه ای خرس رو ساختن!

چهره ها/ عکسی از پشت صحنه تاسیان که «نازنین بیاتی» منتشر کرد

شوک گرانی دارو؛ بازنشستگانی که ترک درمان می‌کنند!

جایزه 250 هزار دلاری برای کشف 1.5 میلیون شی پنهان در فضا

ادعای نیویورک تایمز درباره مخالفت ترامپ با اقدام نظامی علیه ایران

چرا «اخبار خاص» مذاکرات توسط این خبرنگار اسرائیلی مخابره می‌شود؟

خنده‌های دیپلماتیک و شوخی‌های جدی

دو پست با یک نفر!

قول وزیر راه به مستاجران؛ دولت خریدار مسکن خواهد شد

تبدیل پسماند به سوخت جامد

حمله به رامین؛ حق نداری درباره پیشکسوت حرف بزنی!

کارتال: خیلی خوب برای بازی مقابل سپاهان آماده شدیم

توضیح سخنگوی دولت درباره موضوع مذاکره با آمریکا

سرلشکر سلامی: ارتش و سپاه می‌توانند برای همدیگر فدا شوند

عراقچی پیام رهبر انقلاب را به پوتین ابلاغ کرد

چهره ها/ تشکر «سردار آزمون» از بازیگران سریال پایتخت 7

پاسخ به تحریف تاریخی سریال «معاویه» در نهج‌البلاغه

پایتخت 7؛ خدشه به یک نوستالژی 15 ساله!

پخش فیلم سینمایی «منصور» از شبکه آی فیلم

آهنگ «بعد تو» را از محسن یگانه بشنوید

پزشکیان: کاری کنیم بیمار ناراضی از مراکز درمانی خارج نشود

تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود تشخیص موارد نرمال و غیرنرمال تومور از تصاویر MRI ممکن می شود

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

نقش مساعد منطقه در مذاکرات

بازنشستگان کارگری در انتظار حقوق فروردین؛ ده روز زندگی با 500 هزار تومان!

نونس گلر ذوب آهن را ناکار کرد!

ریشه‌یابی حذف بایرن؛ کمپانی هنوز مربی بزرگی نیست!

گل‌محمدی: تا روز آخر برای سهمیه آسیا می‌جنگیم

پاسخ نتانیاهو به فشار اپوزیسیون اسرائیل برای حمله به ایران

پخش مستند «هسته‌ای الیور» استون امشب از تلویزیون

سیدجواد خواجوی: من دلم می‌خواست «نوروز رنگی» هم تا فصل 7 بره

نامه‌ی جمعی از کنشگران و مدرسان دانشگاه به پزشکیان؛ آقای رییس‌جمهور خوزستان را دریابید

بارش باران و کاهش دما در شمال کشور

توافق شود هم تازه برمی‌گردیم به سال‌های قبل از 1397

اهمیت حضور گروسی در تهران برای دور دوم مذاکرات

پایان راه ظریف با دولت