راه ترقی

آخرين مطالب

کاخ سفید: ایران به حمله اسرائیل پاسخ ندهد سياسي

کاخ سفید: ایران به حمله اسرائیل پاسخ ندهد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / سخنگوی کاخ سفید در پی تجاوز رژیم اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران و نقض تمامیت ارضی آن از تهران خواست که به این حمله تروریستی پاسخ ندهد.
«کارین ژان پی یر» سخنگوی کاخ سفید عصر چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران این مطلب را بیان کرد.
خبرنگاری با بیان اینکه مقامات ایرانی اعلام کرده اند که به حمله اسرائیل به صورت دقیق و درد آور پاسخ خواهند داد، در پرسش از سخنگوی کاخ سفید ادعا کرد که این پاسخ قبل از انتخابات آمریکا خواهد بود. نظر شما در این زمینه چیست؟
سخنگوی کاخ سفید نیز در پاسخ گفت:« ایران نباید به حمله تلافی جویانه اسرائیل پاسخ دهد، اگر ایران تصمیم بگیرد چنین اقدامی انجام دهد ما به اسرائیل در دفاع از خود کمک خواهیم کرد. آنها نباید به حمله تلافی جویانه اسرائیل پاسخ دهند.»
در پی حمله رژیم اسرائیل به ایران، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت در پی تجاوز اخیر رژیم اسرائیل نوشت: در ساعات اولیه‌ صبح شنبه 26 اکتبر 2024 (5 آبان 1403) رژیم تروریستی اسرائیل مجموعه‌ای از حملات هوایی نظامی را به چندین سایت در استان‌های خوزستان، ایلام و اطراف تهران انجام داد. با وجود آنکه سامانه‌ دفاع هوایی ایران اکثر موشک‌ها را رهگیری کرد، چهار تن از افسران نظامی ایرانی به نام‌های حمزه جهاندیده، محمد مهدی شاهرخی، سجاد منصوری و مهدی نقوی، در حالی به مقام شهادت نائل آمدند که با شجاعت جان خود را فدای دفاع و حفظ امنیت ملی کشورشان کردند. اگر عملکرد موفقیت‌آمیز سامانه‌ی دفاع هوایی ایران نبود، این تهاجم رژیم صهیونیستی می‌توانست تلفات سنگینی به بار آورد.
وزیر خارجه ایران تصریح کرد: با توجه به پیامدهای تهاجمات مستمر و نظام‌مند رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی ایران از دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت درخواست دارد که موضعی قاطع اتخاذ نموده و این اقدامات تجاوزکارانه‌ رژیم صهیونیستی را قویاً و به‌طور بی‌قید و شرط محکوم کنند و به جامعه‌ بین‌المللی نشان دهند که چنین نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل بی‌پاسخ نخواهد ماند.
عراقچی تصریح کرد: «علاوه بر این، جمهوری اسلامی ایران از رئیس شورای امنیت درخواست دارد که برای رسیدگی به این نقض شدید و اقدامات غیرقانونی، نشست فوری برگزار کرده و از پاسخگو نمودن این رژیم جنایت‌کار حصول اطمینان نماید.»
نشست اضطراری شورای امنیـت که هفتم آبان 1403 (28 اکتبر 2024) برگزار شد، چین از اعضای دائم شورای 15 عضوی امنیت سازمان ملل، هرگونه نقض حاکمیت و تمامیت ارضی ایران را محکوم کرد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت سازمان ملل، حمایت آمریکا از حمله اخیر اسرائیل به ایران را به باد انتقاد گرفت.
خالد الخیاری دستیار دبیرکل سازمان ملل در نشست اضطراری در سخنانی گفت: آخرین تبادل حملات بین اسرائیل و ایران با خطر فرو بردن منطقه به شرایطی ناشناخته همراه است. این شرایط در زمانی است که ما به شدت نیاز به تنش زدایی در همه جبهه ها داریم.
دستیار دبیرکل سازمان ملل تصریح کرد: من محکومیت دبیرکل از همه اعمال تشدید تنش را تکرار می کنم. این اقدامات باید متوقف شود. لفاظی های جنگ طلبانه و تهدیدآمیز باید متوقف شود.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: حمایت بی‌قید و شرط ایالات متحده آمریکا از رژیم اسرائیل، همراه با مانع‌تراشی آن در انجام وظایف شورای امنیت به‌عنوان یکی از اعضای دائم، این رژیم را وقیح‌تر کرده تا به جنایات و تجاوزات خود در غزه و لبنان، و اکنون علیه ایران، ادامه دهد و به‌طور جدی صلح و امنیت منطقه‌ای را تضعیف کند.

امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در نشست عصر دوشنبه به وقت محلی شورای امنیت درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران افزود: تجاوزات رژیم اسرائیل علیه ایران آشکار و مکرر است. این حمله تهاجمی بخشی از الگوی گسترده‌تر و مستمر تجاوز و مصونیت بی‌حدی است که رژیم اسرائیل برای بی‌ثبات کردن منطقه ادامه می‌دهد، به‌ویژه از طریق تجاوزات مداوم، پاکسازی قومی و جنایات جنگی علیه مردم فلسطین و لبنان.
سفیر ایران تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره دیپلماسی را به‌عنوان مسیر حل چالش‌های منطقه‌ای و تقویت صلح و ثبات دنبال کرده است. با این حال، به‌عنوان یک کشور دارای حاکمیت، جمهوری اسلامی ایران حق ذاتی خود را برای پاسخگویی در زمان مقتضی به این اقدام تجاوزکارانه، که طبق ماده 51 منشور سازمان ملل مورد تأیید است، محفوظ می‌دارد. پاسخ ما قانونی و کاملاً منطبق با حقوق بین‌الملل خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/971156/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

آرسنال ستاره پرطرفدار را از رئال و لیورپول ربود!

نفرات برتر مسابقات جودو جوانان کشور مشخص شدند

غیبت ستاره میلان در فینال

اولین هت‌تریک نیمار در لباس بارسلونا

غیرمنتظره‌ترین امتیاز سپاهان از سمت هوادار!

7 بازیکنی که سنگینی بار تیمشان را به تنهایی به دوش می کشند!

شبیه‌سازی دیدار جذاب اینتر - بارسلونا با لگو

شیوه خاص برای انتقال نکات تاکتیکی

بررسی عملکرد لژیونرها در هفته گذشته

اعلام میزبان‌های مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال

حضور سرزده پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی

معاون اول رئیس‌جمهور: باید سرمایه اجتماعی نظام را افزایش دهیم

گزارش وزیر کار در دیدار کارگران با رهبر انقلاب

گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی توسط رهبر انقلاب

جمالی نوبندگانی: نظام درباره مذاکره و مساله هسته‌ای تصمیم خود را گرفته است

رهبر انقلاب: ایمنی کارگران بسیار مهم است و باید تامین شود

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

روایت 60 ساله انیمیشن ایران؛ از کانون تا گیشه‌های میلیاردی

آمار بازدید ویدئوهای «پایتخت 7» به پنج میلیارد رسید!

رقص مازنی رو محسن تنابنده به بهروز و سالار یاد داد

کپی‌کاری ناشیانه معین زندی، صدای مردم را درآورد

راز جسدی که از«خانه وحشت»بیرون آمد!

جذب 100 هزار نفر در آزمون استخدامی دولت

آب زمین از کجا آمده است؟/ شهاب‌سنگی در قطب جنوب راز را فاش کرد!

خبرنگار روس: نمایشگاه کتاب از منظم‌ترین نمایشگاه‌هایی است که دیده‌ام

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

قوانین نقل و انتقالاتی جدید لیگ عربستان اعلام شد

«دنیس برکمپ» اسطوره هلندی آرسنال 56 ساله شد

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

فصل برای اسطوره الهلال به پایان رسید

تمرین بارسلونا با تمرکز بر روی ال کلاسیکو

حواشی و درگیری های دیدار هوادار و ملوان از زبان میلاد فاندر

سخنگوی هوادار: 4 سال قاچاقی در لیگ برتر ماندیم!

کری ستاره‌های میلان: برای فینال آماده‌ایم!

بیرانوند می‌تواند در جشن قهرمانی تراکتور شرکت کند؟

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

روایت مقام دولت سیزدهم از ماجرای نامه شهید رئیسی به روحانی پیش از گرانی بنزین

بهشتی پور: هیچ توافقی در نظام بین‌المللی تضمین ندارد

واکنش جبلی به ادعای جناحی عمل کردن صداوسیما؛ هیچ‌ شواهد و مستنداتی وجود ندارد

سردار جلالی: دانشگاه‌ها تهدیدات را شناسایی کنند و راهکار مقابله ارائه دهند

بابک زنجانی طلبکار شد؛ اموال به غارت رفته توسط ‎شرکت ملی نفت در نبود ما کجا گم شد؟

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

حمله بی‌امان فراستی به هوتن شکیبا: فاجعه بودی!