راه ترقی

آخرين مطالب

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران گفت:

تربیت نسل مؤمن و انقلابی رسالت «مدارس شاهد» است/ باید بازخورد اقدامات فرهنگی و آموزشی را بررسی کنیم بنیاد شهید و امور ایثارگران

تربیت نسل مؤمن و انقلابی رسالت «مدارس شاهد» است/ باید بازخورد اقدامات فرهنگی و آموزشی را بررسی کنیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دومین جلسه ستاد مرکزی شاهد بیان کرد: ظرفیت مدارس شاهد باید به درستی مدیریت شود تا شاهد تریبت نسل‌هایی مؤمن، انقلابی، عالم و خدمتگزار به کشور باشیم.

به گزارش «ایثار»، دکتر یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، در دومین نشست ستاد مرکزی شاهد که امروز چهارشنبه 3 اردیبهشت، با حضور سید مصطفی آذرکیش معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با تأکید بر نقش کلیدی مدارس شاهد در نظام تعلیم و تربیت کشور گفت: مدارس شاهد باید الگوی نمونه‌ای برای سایر مدارس کشور باشند؛ مدارسی که در تربیت علمی، اخلاقی و فرهنگی دانش‌آموزان سرآمد بوده و در حفظ و انتقال ارزش‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ ایثار و شهادت پیشتاز باشند.
وی با اشاره به بیانات حضرت امام خمینی (ره)، اظهار داشت: امام راحل تأکید داشتند که مدارس شاهد باید کانون تربیتی نسلی باشند که هم در عرصه علم و هم در عرصه تقوا سرآمد باشند. این مدارس امانتدار خون شهدا هستند و باید به عنوان نماد زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا، در تداوم راه انقلاب نقش‌آفرینی کنند.
دکتر یعقوب سلیمانی با اشاره به اهمیت تعامل و هم‌افزایی میان نهادهای مسئول، ادامه داد: تحقق اهداف مدارس شاهد تنها در سایه تعامل، همکاری و همدلی میان بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت آموزش و پرورش امکان‌پذیر است. باید با جریان‌سازی مناسب و ایجاد اهتمام جدی به سیاست‌های کلان، این مدارس را به محورهای اساسی تربیت نسلی انقلابی و متعهد تبدیل کنیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: بزرگ‌ترین شبکه آموزشی جهان در اختیار نظام آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران است و بخش مهمی از آن به فرزندان شاهد و ایثارگر تعلق دارد. این ظرفیت عظیم باید به درستی مدیریت شود تا شاهد شکل‌گیری نسل‌هایی مؤمن، انقلابی، عالم و خدمتگزار باشیم.
دکتر سلیمانی خاطرنشان کرد: ما به دنبال نتایج عینی و قابل ارزیابی هستیم. باید بازخورد اقدامات فرهنگی و آموزشی را بررسی کنیم و بر این اساس برنامه‌ریزی‌های خود را اصلاح و بهبود بخشیم. خوشبختانه سال گذشته نتایج خوبی حاصل شد که باید این روند تقویت شود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران در پایان اظهار کرد: امیدواریم با گفتمان مشترک مبتنی بر فرهنگ ایثار و شهادت، همدلی بین نهادها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، بتوانیم به نتایج مطلوبی در ارتقاء کیفیت مدارس شاهد دست یابیم و گام‌های مؤثری در راستای ترویج آرمان‌های شهدا و انقلاب اسلامی برداریم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1066856/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رصد میدانی تخلفات کالابرگی؛ فروش پنیر پیتزا، به جای فروش انواع گوشت!

بازار شیرینی تلخ شد

کاهش شکایت از طلافروشی‌های آنلاین

تیراندازان ایرانی از جمع برترین‌های جهان فاصله گرفتند

قهرمانی از دل بحران؛ رئال برای این جام باید معجزه کند

6 سابریست ایران به گرجستان می‌روند

مراسم تشییع بهمن صالح نیا پدر فوتبال گیلان با حضور وزیر ورزش و تاج

به مناسبت تولد 50 سالگی دیوید بکام؛ 10 گل برتر در رئال

چالش کنترل توپ زیبای آنتونی توسط فوق ستاره برزیل

عجیب‌ترین دربی فوتبال جهان در پاریس

پنالتی دقیق رامین رضاییان مقابل آلومینیوم از نگاه دوربین استقلال

استوری بیرانوند با آهنگ معروف «من باید می‌رفتم» خطاب به هواداران پرسپولیس

فردا، اعلام زمان اهدای جام به تیم تراکتور

مشاور رهبر انقلاب: احزاب تربیت سیاستمدار را جدی بگیرند

ادعای رشیدی کوچی درباره منافع مشترک عارف با مخالفان رفع فیلترینگ

معرفی چند فیلم‌ بسیار الهام‌بخش به مناسبت «روز معلم»

خاطره بامزه محسن کیایی از مدرسه!

موزیک ویدئوی «رهایم کن» با صدای محسن چاوشی

نظافتچی سارق، 30 میلیارد پول و طلا را به سرقت برد

غرق شدن خودرو در سیل دیروز ارومیه

ورود به مخفیگاه و دستگیری سارقان از دید دوربین پلیس

واشنگتن‌پست درباره انفجار بندر رجایی؛ قدرت انفجار معادل 50 تن تی‌ان‌تی بوده است!

توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص تغییر شیوه‌نامه رتبه‌بندی معلمان

نویسنده معروفی که احتمالا جاسوس بود

سرمقاله ابتکار/ آقای پزشکیان، لطفاً مواظب «نان قرض‌بده‌ها» باش!

شاخص بورس 61 هزار واحد ریخت

اولین کاپیتان قهرمان تراکتور با رگ‌های بیرون‌زده!

بازی شماره 200 پیام نیازمند با پیراهن سپاهان با تلخی تمام شد

سازمان لیگ درخواست استقلال را رد کرد

توضیح مربی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان در مورد وضعیت ملی‌پوشان

تیم منتخب هفته بیست و هشتم لیگ برتر

اخراج با درد 2 میلیون دلاری برای رئیس عربستان

آخرین خبر از حضور ماتزاری در استقلال

پیام مشترک فرمانده کل و نماینده ولی فقیه در سپاه؛ پاسداران باید برابر هجمه‌های فکری دشمن، پاسخگو و اثرگذار باشند

فارس: دلال اماراتی کرسنت جاسوس استخبارات صدام از آب درآمد

دانش آموزان عزیز با خواندن وصیتنامه شهدا با سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند

ویژگی‌‎های یک معلم ایده‌آل از زبان سیدجواد هاشمی

قرار عاشقانه دختر 22 ساله با پیرمرد شیطان‌صفت

روایت تکان دهنده شاکیان پرونده زورگیری و سرقت گوشواره

پروژه «دروازه قمری» ناسا لغو می‌شود!

سرمقاله شرق/ بر لبه پرتگاه ایستاده‌ایم

صعود میلیونی قیمت‌ سکه در بازار؛ دلار به کانال 86 میلیون تومان رسید

ستاره لیگ برتری قهرمان شطرنج شد!

تصویر اختصاصی از آسیب‌دیدگی عجیب مچ رامین!

حضور وزیر ورزش در مراسم تشییع پیکر بهمن صالح‌نیا

صعود بزرگ در گرو لبخند آسمان هیمالیا

بابادی: درخواستی برای انتقال بازی با تراکتور دریافت نکرده‌ایم

حضور وزیر ورزش در مراسم خاکسپاری صالح‌نیا

تمرین پرانرژی دختران فوتسال ایران قبل از جام ملت‌ها

بزرگترین چالش مغرورترین 17 ساله دنیا!