راه ترقی

آخرين مطالب

واکنش زنوزی به شایعات نقل‌ و انتقالات تراکتور گفتگو

واکنش زنوزی به شایعات نقل‌ و انتقالات تراکتور
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا /مالک باشگاه تراکتور تبریز در مصاحبه‌ای به شایعات نقل‌وانتقالات این باشگاه واکنش نشان داد.
 محمدرضا زنوزی مطلق، مالک باشگاه تراکتور پیش از ظهر امروز چهارشنبه در جلسه با اعضای تیم، اظهار داشت: به عزیزی دست مریزاد و خوش‌آمد می‌گویم، حلقه گمشده مدیریت را با آمدن عزیزی پیدا کرده‌ایم. ایشان از نظر مدیریتی و فوتبالی بی‌نظیر هستند و قطعاً اینجا ماندگار خواهند بود.
وی ادامه داد: همچنین از اسکوچیچ و همکارانشان که تیم خوبی ساخته‌اند، تشکر می‌کنم. امسال تراکتور بهترین تیم تاریخ باشگاه و لیگ‌ برتر است. اینکه بعد از گلزنی تمامی اعضای نیمکت خوشحالی می‌کنند، نشان می‌دهد ما به معنای واقعی یکدل و یکپارچه هستیم.
وی با بیان اینکه پنج گام دیگر باقی مانده تا این کار مهم را به سرانجام برسانیم، خاطرنشان کرد: از بازیکنان بزرگ و جوان تیم تقدیر و تشکر می‌کنم؛ به ویژه کسانی همچون شجاع خلیل‌زاده، علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی، دانیال اسماعیلی‌فر و امیرحسین حسین‌زاده که مورد هجمه قرار گرفته‌اند. البته این نفرات علی‌رغم فشار و هجمه، کار خودشان را به بهترین شکل انجام دادند.
مالک باشگاه تراکتور با تأکید بر اینکه همه چیز دست خودمان است، اظهار داشت: می‌توانیم این اتفاق مهم را رقم بزنیم. ما بازیکنان داخلی و خارجی بسیار خوبی در اختیار داریم. گاهی حریفان با کارهای برنامه‌ریزی شده و ایجاد جو غیرفوتبالی به دنبال متوقف کردن تراکتور هستند. ما باید در چنین شرایطی هم کار خودمان را انجام دهیم.
وی با تأکید بر اینکه تمامی بازیکنان تراکتور قرارداد بلند مدت دارند، بیان کرد: بازیکنان ما قرارداد دارند و قراردادشان را بلند مدت تمدید کرده‌اند و هیچ کدام از آنان بند فسخ ندارند. سایر تیم‌ها به فکر خودشان باشند. ما هیچ‌گاه اجازه جدایی ستاره‌هایمان را نخواهیم داد. هرگونه مطلب منتشر شده در این زمینه کذب است.
بازار
مالک باشگاه تراکتور با بیان اینکه از بازیکنانی که به آنان توهین شده، عذرخواهی می‌کنم، گفت: افرادی که به شکل مدیریت شده به بازیکنان ما توهین می‌کنند، عذرخواهی بلد نیستند. من از طرف آنان و خودم از بازیکنان و خانواده‌هایشان عذرخواهی می‌کنم. امیدوارم با تدابیر فدراسیون همچون حکم اخیر علیه تیم چادرملو، دیگر شاهد این اتفاقات نباشیم. همه بدانند که توهین به بازیکنان و باشگاه‌ها جرایم خاصی دارد. فدراسیون تصمیم گرفته برخورد قاطعی داشته باشد. جا دارد از مهدی تاج، هدایت ممبینی، حسن‌زاده و اسدی و سایر اعضای کمیته‌های انضباطی و اخلاق تشکر کنم. از اسدی، رییس کمیته اخلاق تقاضا دارم به اتفاقات بعد از بازی با چادرملو هم ورود کند. ما هم پیگیر هستیم. توهین به بازیکنان ملی‌پوش توجیه ندارد. این نفرات پیش از اینکه بازیکن تراکتور باشند، ملی‌پوش هستند. من به تاج هم گفتم که خداداد عزیزی از بازیکنان تیم ملی دفاع کرده است. ایشان در تمام صحبت‌هایش گفته که این نفرات ملی پوش هستند.
وی با بیان اینکه با تمام وجود بجنگید، تأکید کرد: ما از نظر مدیریتی و فنی هیچ مشکلی نداریم. بنا به اذعان اغلب کارشناسان فوتبال، هیچ تیمی در تاریخ باشگاه‌های ایران در چنین سطحی فوتبال بازی نکرده است. حتی مربیان و هواداران تیم‌های رقیب هم به این موضوع تاکید دارند. از این کیفیت بازی شما و زحمات کادرفنی به ویژه آقای اسکوچیچ بی‌نهایت سپاسگزارم.
مالک باشگاه تراکتور از تمامی بازیکنان نیمکت‌نشین که بدون کوچکترین حاشیه به صورت همدل به موفقیت تیم کمک می‌کنند هم تشکر کرد و گفت: 26 سال است که تیم‌داری می‌کنم، ولی جو تراکتور در دو سال اخیر را هیچ‌گاه ندیده‌ام.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063013/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشاور سه رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: برچیدن برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرممکن است

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه