راه ترقی

آخرين مطالب

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟ نوشتارها

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟
  بزرگنمايي:

راه ترقی - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
علی ولی‌اللهی| روز گذشته مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال در جلسه با وزیر ورزش در نشست ستاد عالی ساماندهی وضعیت فرهنگی و هواداری باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال تهدید کرد اگر وضعیت بلیت‌فروشی اصلاح نشود به این ترتیب که هر کس در ورزشگاه سر جای خود بنشیند لیگ بعدی را برگزار نمی‌کنیم. این چندمین بار است که مهدی تاج چنین تهدیدی را به‌کار می‌برد. 
به گزارش «اعتماد» مهدی تاج در شرایطی اعلام کرده که بدون فراهم شدن مقدمات و زیرساخت‌ها لیگ را آغاز نمی‌کند که رجوع به حافظه تاریخی اهالی فوتبال نشان می‌دهد او دست‌کم چند بار دیگر در سال‌های گذشته چنین تهدیداتی را به‌کار برده بود؛ تهدیدهایی که همگی خیالپردازانه بود. 
در سال 1398 و پیش از شروع لیگ نوزدهم مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال و حیدر بهاروند، رییس سازمان لیگ در نامه‌هایی جداگانه به مدیران کل ورزش استان‌ها، هیات‌های فوتبال و باشگاه‌های لیگ برتری، خواستار مهیا شدن شرایط و استانداردسازی ورزشگاه‌ها برای آغاز لیگ برتر نوزدهم شدند. فدراسیون و سازمان لیگ در اظهارات جداگانه اعلام کردند تا زمانی که شرایط ورزشگاه‌های محل برگزاری مسابقات لیگ برتر مهیا نشود، قرعه‌کشی این رقابت‌ها برگزار نخواهد شد. همین مساله باعث شد لیگ نوزدهم با کمی تاخیر آغاز شود اما زمانی که آغاز شد همه متوجه شدند تغییر خاصی نسبت به سال گذشته رخ نداده است. همین باعث شد خبرگزاری مهر در آن برهه تیتر بزند: «مهدی تاج و تمام وعده‌هایی که عملی نشد/ کوه موش زایید»
مهدی تاج چند ماه بعد به خاطر پرونده ویلموتس از فدراسیون رفت اما بعد از بازگشت دوباره همان تهدیدها را تکرار کرد. او در ابتدای لیگ‌های بیست‌ودوم و بیست‌وسوم با غلظت کمتر همان تهدیدها را تکرار کرد که باز هم به سرانجام خاصی نرسید. در فصل گذشته یکی از مقامات سازمان لیگ در یک برنامه تلویزیونی با صراحت اعلام کرد اگر فضای استادیوم به گونه‌ای نشود که هر فرد روی صندلی خود بنشیند آن بازی را برگزار نمی‌کنیم! 
در ابتدای فصل جاری یعنی فصل بیست‌وچهارم مهدی تاج دوباره دست به کار شد و با نامه‌نگاری و برگزاری جلسات باشگاه‌ها را به عدم برگزاری لیگ تهدید کرد. تاج در تیر 1403 گفت: «بلیت الکترونیک هم یکی از الزامات است که هر کس باید در صندلی خودش با کد ملی بنشیند و بد است 36 هزار بلیت برای بازی پرسپولیس و مس رفسنجان فروختیم، اما 70 هزار نفر به ورزشگاه رفتند و آنها به چه صورت به ورزشگاه رفتند. خدای نکرده اگر اتفاقی بیفتد فدراسیون فوتبال مسوولش هست. ما باید تلاش کنیم هر کس در صندلی خودش با بلیت الکترونیکی بنشیند. اگر همه مولفه‌ها انجام شود مسابقات لیگ در همه استان‌ها برگزار خواهد شد، اما اگر برخی از این مولفه‌ها را ورزشگاه‌ها نداشته باشند بازی‌ها در این استادیوم‌ها برگزار نمی‌شود. البته زمان آغاز مسابقات لیگ برتر فوتبال اعلام می‌شود. همچنین بازی در ورزشگاه‌هایی انجام می‌شود که این مولفه‌ها را داشته باشد و اگر ورزشگاهی این مولفه‌ها را نداشته باشد بازی‌های آن تیم در ورزشگاه‌های دیگر برگزار می‌شود.» بعد از این اظهارات لیگ بیست‌وچهارم آغاز شد و همه دیدند آن اظهارات باد هوا بوده است. 
بازار
حال در انتهای لیگ بیست‌وچهارم قرار داریم و در تابستان لیگ بیست‌وپنجم آغاز می‌شود و مهدی تاج و همکارانش دوباره مثل سال‌های گذشته تهدیدهای تکراری خود را آغاز کردند. روز گذشته تاج در جلسه با وزیر ورزش همان حرف‌های تیر 1403 را تکرار کرد و جالب اینکه باز همان مثال 30 هزار بلیت فروخته شده و ورود 70 هزار هوادار را مطرح کرد. تاج گفت: «حرف وزیر ورزش و جوانان را تکرار می‌کنم که اگر فروش بلیت الکترونیکی اجرا نشود و هوادار روی صندلی مدنظر خود ننشیند یا دوربین چهره‌زن در ورزشگاه نباشد تا تخلف‌ها ثبت شود، شاید الزامی نباشد لیگ را این‌گونه برگزار کنیم.‌ اگر قرار باشد 30 هزار بلیت فروخته شود و 70 هزار نفر به ورزشگاه بروند معلوم است که اتفاقاتی در ورزشگاه‌ها می‌افتد.»
انتظاری که از مجموعه وزارت ورزش می‌رفت این بود که همان‌جا از مهدی تاج بپرسند نتیجه تهدیدهای قبلی و آن همه «باید انجام شود»، «باید صورت بگیرد» یا «باید درست کنیم»های قبلی چه شد که امروز دوباره همان حرف‌ها تکرار می‌شود؟ اصلا چه کسی به جز فدراسون و سازمان لیگ باید روی این مساله نظارت می‌کرد؟ و اگر فدراسیون در دوره‌های گذشته در انجام وظایفش ناتوان بوده چطور می‌خواهد در این دوره درست و حسابی کارش را انجام بدهد؟ با این حال کسی چنین سوالی را مطرح نکرد. کاش فدراسیون فوتبال و شخص مهدی تاج بگوید این‌بار چه تضمینی وجود دارد که مانند دفعات قبل این دستورالعمل‌ها «ماست‌مالی» نشوند؟ بدون شک بزرگ‌ترین تضمین می‌تواند گرو گذاشتن جایگاه شغلی افراد باشد. 5 سال است که مهدی تاج در ابتدای شروع هر دوره لیگ برتر ادعاهایی را مطرح می‌کند که در به انجام رساندنش نه توانایی دارد نه اهتمام. هر سال با وجود آن همه تهدید لیگ شروع می‌شود، حین برگزاری‌اش هزار و یک ایراد پیش می‌آید، جان هواداران به خطر می‌افتد و کشور دچار مشکلاتی می‌شود تا در پایانش رییس فدراسیون بگوید این‌بار دیگر قرار است برخورد کنیم!
تاج باید در ابتدای این دوره رسما اعلام کند اگر لیگ بدون دوربین‌های چهره‌زن و مهیا کردن شرایط استادیوم‌ها برای اینکه هر فرد سر صندلی خود بنشیند آغاز شد از سمت خود استعفا می‌دهد. اگر چنین تضمینی وجود ندارد شک نکنید لیگ بیست‌وپنجم همانند لیگ بیست‌وچهارم و لیگ‌های قبلی برگزار خواهد شد. 

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1070276/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس