راه ترقی

آخرين مطالب

معاون بهداشت و درمان در نشست مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران:

رعایت قوانین، تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد بنیاد شهید و امور ایثارگران

رعایت قوانین، تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه، گفت: رویکردهای ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران رعایت قوانین است و در ادامه تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد.

به گزارش «ایثار»، دکتر عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست صمیمی مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان‌های تابعه که روز چهارشنبه 27 فروردین‌ماه در سالن اجتماعات بنیاد شهید برگزار شد، به تبیین رویکردهای بنیاد در خصوص اهداف معاونت بهداشت و درمان پرداخت و گفت: این معاونت سه هدف را مدنظر قرار دارد که حفظ و ارتقا سطح سلامت ایثارگران، افزایش رضایتمندی ایثارگران در حوزه سلامت و تامین نیازهای درمانی و توانبخشی جامعه هدف از مهمترین آنهاست.
وی افزود: رویکردهای ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران رعایت قوانین است و در ادامه تمرکز زدایی و تفویض اختیار به استان‌ها در دستور کار قرار دارد و امروز بیش از 90 درصد اختیارات به استان‌ها تفویض و در این رابطه بخشنامه‌ای به استان‌ها ارسال شده است.
وی در خصوص رویکردهاو جهت‌گیری‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه بهداشت و درمان اظهار کرد: رعایت دقیق قوانین و الزامات قانونی، الکترونیکی و هوشمند سازی فرآیندهای ارائه خدمات، به حداقل رساندن حضور ایثارگران برای دریافت خدمت در بنیاد شهید و همچنین تمرکز زدایی، تسریع در ارائه خدمات، گسترش و تنوع خدمات، تفویض اختیارات به استان‌ها وعدم تصدی گری، برون سپاری با تاکید بر تامین کلیه خدمات، پیگیری و مشارکت با دستگاه‌ها، نهادها، سازمان‌ها و شرکت‌های متولی خدمات رسانی به ایثارگران، توجه ویژه به مسئله سالمندی و خدمات مربوط به این عزیزان با عنایت به افزایش سن ایثارگران و همچنین توزیع و ارائه خدمات به صورت عادلانه بر اساس نظام اولویت‌بندی در دستور کار قرار دارد.
عباسپور در خصوص رئوس برنامه‌های معاونت بهداشت و درمان نیز تشریح کرد: از جمله برنامه‌های این معاونت؛ شامل درمان غیرمستقیم (بیمه ایثارگران) و درمان مستقیم (خدماتی که توسط واحدهای سازمانی بنیاد ارائه می‌شود)، پایش سلامت عمومی و تخصصی، آموزش عمومی و تخصصی گروه‌های هدف (ایثارگران، خانواده، همیاران و پزشکان)، دارو و تجهیزات پزشکی، اردوهای درمانی و آموزشی، مرکز ملی تماس ایثار، کمیسیون پزشکی، پیشگیری و واکسیناسیون، نظارت بر درمان، امور آسایشگاهی، مراقبتی و بیمارستانی و همچنین تفویض اختیار در کلیه امور درمانی و بهداشتی به استان‌ها است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063050/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس