راه ترقی

آخرين مطالب

پیش‌بینی محمد هاشمی از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا سياسي

پیش‌بینی محمد هاشمی از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مجموع شرایط حاکی از آن است که روند مذاکرات به شکل مثبتی پیش می رود و من فکر می‌کنم این دور از مذاکرات ایران با آمریکا به موفقیت خواهد رسید.
محمدهاشمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به روند مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: ما در متن مذاکرات نیستیم. صرفا از طریق اخبار موضوع را دنبال می‌کنیم. روز گذشته دور سوم مذاکرات برگزار شد و اعلام کردند که چهار ساعت طول کشیده است. اما از این مذاکرات تنها چند جمله منتشر شد. در بیان وزیر امورخارجه روند مذاکرات تاکنون مثبت ارزیابی شده است ،اما ایشان تاکید داشتند که محتاطانه است. از نگاه بنده به این جهت تاکید داشتند که محتاطانه است که ما در گذشته نیز مذاکرات داشتیم و به نتیجه هم رسید. برجام مورد تایید قرار گرفت و حتی عملیاتی شد، اما ترامپ آن را پاره کرد و در داخل کشور نیز عده ای از آن تندرو ها آن را در مجلس پاره کردند.
ایران اعتماد صد در صدی به آمریکا ندارد
بازار
وی در ادامه اظهار کرد: این نوع حوادث که پیرامون مذاکرات قبلی رخ داد اجازه نمی دهد تا ایران صد در صد اعتماد به آمریکا داشته باشد. بنابراین در این مذاکرات احتیاط وجود دارد. جمهوری اسلامی ایران محتاطانه گام بر می دارد. اما باتوجه به شرایط منطقه ای و بین المللی بنده به چند دلیل تصور می کنم که این دور از مذاکرات موفقیت آمیز و واقع بینانه باشد. دلیل اول اینکه جهان از ابتدا دو قطبی بوده است. یک قطب غرب و یک قطب شرق است. برخی از کشورها وابسته به شرق و برخی از کشورها وابسته به غرب هستند.
هم شرق و هم غرب خواهان برقراری ارتباط با ایران هستند
این فعال سیاسی تصریح کرد: اما کشوری مانند ایران که به هیچ کدام وابسته نیست و در یک موقعیت حساس در خاورمیانه قرار دارد، هم شرق و هم غرب نسبت به ایران تمایل دارند. آنها به دنبال برقراری ارتباط با ایران هستند. شرق در 40 الی 50 سال اخیر موفق شده است که قراردادهای بلند مدتی با ایران امضاء کند. آمریکا یا غرب قبلا با ایران پیمان و همکاری نزدیک داشتند، اما اکنون رابطه ای به آن معنا ندارند، بلکه روابط ایران با آمریکا منفی است. به هر حال رابطه غرب با ایران اکنون مطلوب نیست. باتوجه به شرایط منطقه خاورمیانه آمریکا علاقه مند است که سهمی از بازار ایران داشته باشد. کلید منطقه در دست جمهوری اسلامی است.
آمریکا پیشنهاداتی مثبتی را روی میز گذاشته است
وی در ادامه تاکید کرد: به طوری که گفته می شود پیشنهاداتی از سوی آمریکا روی میز مذاکره قرار گرفته است. این پیشنهادات مثبت است و آمریکا به دنبال رابطه با ایران است. آمریکا اگر بخواهد با خاورمیانه ارتباط داشته باشد، می‌داند که ایران نقش مهم و تاثیر گذاری در این زمینه دارد. کشورهایی مانند عربستان نیز از این موضوع استقبال می کند. من تصور می کنم این بار مذاکرات مثبت باشد. گفته شده که شرکت های آمریکایی به دنبال سرمایه گذاری 100 میلیارد دلاری در ایران هستند.
وی افزود: در مجموع شواهد نشان می دهد که دو طرف به سمت توافق پیش بروند. رفتار آمریکایی ها نیز تا به امروز خوب بوده است. آمریکایی ها برخورد مثبتی داشتند. حتی افرادی که ترامپ در این تیم قرار داده است برخی ها مخالف جنگ با ایران هستند. مجموع شرایط را اینگونه می بینم که مذاکرات به سمت مثبتی پیش می رود. قطعا رسانه ها نیز می توانند تشویق کننده و حامی تیم مذاکره کننده بوده یا منفی بافی کرده و ایجاد رعب کنند.
رسانه ها باید تبیین کننده مذاکرات باشند
وی در ادامه خاطر نشان کرد: نکته مهم در خصوص رسانه ها در منطقه ما این است که در منطقه ما رسانه ها مواضع مسئولان را بیان می کنند. در ایران مواضع رهبری، رئیس جمهور و رئیس مجلس را مطرح می کنند. رسانه ها این مواضع را بازتاب می دهند. که می تواند تاثیر گذار هم باشد، اما در کشورهای دیگر و آمریکا لزوما اینگونه نیست.
وی در پایان بیان کرد: در مذاکرات هر دو طرف باید امتیاز داده و امتیاز بگیرند. مجموع شرایط نشان می دهد که مذاکرات به موفقیت خواهد رسید و گام های مثبتی برداشته شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1069157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشاور سه رئیس‌جمهور پیشین آمریکا: برچیدن برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرممکن است

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه