راه ترقی

آخرين مطالب

ماجرای «شوخی شوخی» در تلویزیون/ عروسک‌ها برگشتند! فرهنگ و هنر

ماجرای «شوخی شوخی» در تلویزیون/ عروسک‌ها برگشتند!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم / صداپیشه «شوخی‌شوخی» تأکید کرد که جناب‌خان به همراه رامبد جوان، نگاه دیگری را احیا کردند که نشان داد کار عروسکی می‌تواند مختص بزرگسالان نیز باشد و البته خود این شخصیت هم مدتی طول کشید تا برای مخاطب جا بیفتد و باید به شخصیت‌های عروسکی زمان داد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیمان قریب‌پناه، از صداپیشه‌های برنامه تلویزیونی «شوخی‌ شوخی»، در مورد شخصیت عروسکی «نمونه» در این مجموعهٔ طنز توضیحاتی ارائه کرد و گفت: «نمونه» شخصیتی است که در داستان به عنوان یکی از اهالی نون‌آباد معرفی می‌شود و دارای تیکه‌کلام‌های مخصوص به خود است.
قریب‌پناه افزود: این شخصیت در این فصل از «شوخی شوخی» نسبت به فصل‌های قبل، مجموعه‌ای از تیکه‌کلام‌ها دارد که شاید بیشتر به لهجه قزوینی نزدیک باشد. از لحاظ شخصیت‌پردازی، نمونه در این فصل ابعاد چندوجهی و گسترده‌تری پیدا کرده است. او شخصیتی است که تمایل دارد مدیریت را در دست بگیرد و همه‌چیز باید تحت نظارت او باشد یا دوست دارد از تمام فعالیت‌ها آگاه باشد.
این صداپیشه و گوینده رادیو توضیح داد: در واقع، تلاش ما این بوده که ابعاد شخصیتی او را شیرین‌تر و دوست‌داشتنی‌تر نشان دهیم تا بینندگان از دیدن آن لذت ببرند. خصوصیاتی که برای نمونه در نظر گرفته‌ایم، شامل دلسوزی، مهربانی و رفاقت است. گاهی از این رفاقت برای زیرکی و رندی استفاده می‌کند. همچنین گاهی به گذشته‌اش بازمی‌گردد و انگار کمی خاطره‌باز شده است.
قریب‌پناه در بخش دیگری از صحبت‌های خود به جایگاه برنامه‌های عروسکی در تلویزیون پرداخت و بیان کرد: در دهه‌های 70 و حتی 80 و پیش از آن، برنامه‌های عروسکی فراوانی تولید می‌شد. اما در سال‌های اخیر، به نظر می‌رسد تنها چند برنامه معدود دغدغهٔ حفظ این گونه برنامه‌ها را در تلویزیون دارند.تلویزیون شاید در یک دوره کمتر به این قالب از برنامه‌ها توجه نشان داد. چند سالی این برنامه‌ها غایب بودند و اکنون دوباره احیا شده‌اند.
وی درباره بهره‌گیری از این برنامه ها به عنوان یکی از قالب های مهم در برنامه سازی دنیا تأکید کرد: حضور برنامه‌های عروسکی در تلویزیون از اهمیت بالایی برخوردار است. برخی تصور می‌کنند که با توجه به استفاده از عروسک، مخاطب این برنامه‌ها صرفاً کودکان هستند. این نگرش تا پیش از آقای طهماسب و مجموعه‌ای مانند «کلاه‌قرمزی» و برنامه‌هایی نظیر «مهمونی» رواج داشت. اما با ادامه برنامه‌سازی توسط طهماسب این دیدگاه تا حدی تغییر کرد. در واقع، برنامه‌های عروسکی که امروز در تلویزیون تولید می‌شوند، صرفاً برای تداوم این جریان هستند. درحالیکه در جهان هنوز هم این مدل برنامه سازی با جدیت ادامه دارد.
بازار
احیای نگاه جدید به برنامه‌های عروسکی
این صداپیشه به اقبال مخاطب از این برنامه ها اشاره و بیان کرد: خود شخصیت جناب خان به همراه رامبد جوان، نگاه دیگری را احیا کردند که نشان داد کار عروسکی می‌تواند مختص بزرگسالان نیز باشد و البته خود این شخصیت هم مدتی طول کشید تا برای مخاطب جا بیفتد و باید به شخصیت های عروسکی زمان داد. امروز هم کودکان و هم بزرگسالان از این برنامه‌ها استقبال می‌کنند. این برنامه‌ها حتی قادرند موضوعاتی را مطرح کنند که جریان‌ساز شوند.
وی در پایان به تجربهٔ همکاری با محمد لقمانیان در برنامهٔ های تلویزیون اشاره کرد و گفت: ما در این برنامه بیشتر بر محاوره و دیالوگ‌نویسی تمرکز داشتیم و خود لقمانیان تلاش می‌کند تا تمام ابعاد عروسک را در تلویزیون به نمایش بگذارد؛ از فانتزی عروسک گرفته تا قابلیت‌های منحصر به فرد کارهای عروسکی را دوست دارد در این برنامه ارائه کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1070417/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رکورد عجیب عربستان همه را غافلگیر کرد!

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر یا حتی زیر خط فقر زندگی می‌کنند

یک ایرانی رئیس کمیته کنترل والیبال قهرمانی جهان شد

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

کارواخال را محروم کنید یا بروید دنبال زندگی‌تان!‏

فردا برای دل مردم خوزستان می‌جنگیم

پرونده بیرانوند در کمیته استیناف خاک خورد!

خیال بارسا راحت شد؛ همه ستاره‌ها به فینال می‌رسند

عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد

بدرقه: امیدوارم دیدار برابر استقلال بهترین روز ما باشد

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

سخنگوی دولت: درباره پیامک‌های حجاب بی‌اطلاع هستم

غریب‌آبادی در دیوان بین‌المللی دادگستری: جنایت‌های رژیم صهیونیستی مصداق بارز نسل‌کشی است

سفارت روسیه: روز خلیج فارس بر تمام ایرانیان مبارک!

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند

تصنیف «یاد ایام» با صدای استاد محمدرضا شجریان

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی؛ کانتیرها از داخل همچنان می‌سوزند

زمان پرداخت ارز حج اعلام شد

تصادف مرگبار کامیون؛ پراید نصف شد

پاسخگویی هوش مصنوعی به مشتریان رستوران‌ها

دنبال علم و دانش نرو!

استیضاح راه؛ انفجار بندر «فرزانه صادق» را حذف می کند؟

اسرائیل در موقعیتی نیست که مذاکرات ایران و آمریکا را برهم بزند

نحوه تبدیل «بنجل» به «بمب نقل ‌وانتقالاتی» توسط دلالان

فتاح: باید بساط قراردادهای کوتاه مدت با کارگران برچیده شود

ارزش تولیدات صنعتی منطقه آزاد چابهار به 52 هزار میلیارد تومان رسید

روزهای سخت طلای سیاه؛ کاهش قیمت نفت رکورد زد

پرواز پدیده سپاهان در آسمان روسیه

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

دخه‌آ به اولدترافورد برمی‌گردد

ثبت‌نام 18 نفر در انتخابات فدراسیون کاراته

شاید قهرمان لیگ همین جمعه مشخص شود!

سیر صعودی تیم ملی با قلعه‌نویی؛ همیشگی!

دو خبر خوب به یونایتد در آستانه بازی بزرگ

تاخت و تاز اوسمار؛ جشن قهرمانی با 7 گل!

تراکتور از تتوی بیرانوند رونمایی کرد؛ میدان آزادی!

دو نماینده قلعه‌نویی در قطر چه می‌کنند

جزئیات پروژه راه‌آهن چابهار-زاهدان از قول فرمانده کل سپاه

تحلیل زیدآبادی از تغییر رویکرد در روابط آمریکا و ویتنام پس از جنگ

منم باید کارِ خودم رو تموم کنم

شوخی با تاریخ اروپا با عطر ادویه‌های شرقی در یک نمایش!

رویاپردازی سینمای ایران با سعید روستایی در جشنواره کن

ببین حشمت فردوس چی میگه!

موزیک ویدئوی فیلم «آتابای» با صدای محسن چاوشی

مرگ سالانه 800 کارگر بر اثر حوادث ناشی از کار

پیکر کارمند مفقود اسکله شهید رجایی پیدا شد

صادرات و واردات در بندر شهید رجایی به حالت عادی برگشت

متقلبان کنکور نقره‌داغ می‌شوند؛ 10 سال محرومیت!

قتل در مقابل دانشگاه؛ قاتل خودکشی کرد