راه ترقی

آخرين مطالب

حادثه بندرعباس ایثار کادر سلامت در اوج کرونا را یادآوری کرد؛ ترخیص 974 مصدوم در 24 ساعت اجتماعی

حادثه بندرعباس ایثار کادر سلامت در اوج کرونا را یادآوری کرد؛ ترخیص 974 مصدوم در 24 ساعت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / تهران - ایرنا- عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس گفت: حادثه بندرعباس ایثار کادر درمان در دوران همه‌گیری کرونا را یادآوری کرد و این حادثه آزمونی برای نظام سلامت بود که آنچه دیدیم، نمایانگر توانمندی، همدلی و آمادگی وزارت بهداشت در شرایط بحران بود.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از وزارت بهداشت سید محمد جمالیان با اشاره به ماموریت هیأتی از مجلس در منطقه حادثه‌دیده اسکله شهید رجایی با دستور رییس مجلس اظهار داشت:‌ با تصمیم هیأت رئیسه مجلس، نمایندگانی از کمیسیون‌های بهداشت، عمران، امنیت ملی و امور داخلی، به منظور بررسی ابعاد حادثه به منطقه اعزام شدند.
بازار
وی افزود: این بازدید دقیقاً یک روز پس از حادثه انجام شد و از محل حادثه، مراکز درمانی و سازمان پزشکی قانونی بازدید کردیم.
جمالیان تاکید کرد: آنچه بیش از هر چیز برای من قابل توجه بود، میزان رضایتمندی مصدومان از خدمات درمانی بود. به اغلب مراکز درمانی سر زدم و چه در اورژانس و چه در بخش‌های بستری، با مصدومان صحبت کردم. همه، بدون استثنا، از خدمات ارائه‌شده رضایت کامل داشتند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: آرامش حاکم بر فضای درمانی نیز بسیار قابل تأمل بود. معمولاً پس از چنین حوادثی، فضای بیمارستان‌ها ملتهب می‌شود، اما در اینجا همراهان بیماران با آرامش خدمات را دریافت می‌کردند. این موضوع نشان می‌دهد که مدیریت مراکز درمانی کاملاً هوشمندانه و حرفه‌ای بوده است.
نماینده مردم اراک با اشاره به دستور سریع وزیر بهداشت برای رسیدگی به مصدومان حادثه و حضور معاون درمان و مدیران وزارت بهداشت در منطقه، اظهار کرد: ورود به‌موقع دکتر ظفرقندی و اعزام سریع تیم معاونت درمان، در کنار تلاش خالصانه جامعه پزشکی، صحنه‌هایی بی‌نظیر خلق کرد. پزشکان فوق‌تخصص، حتی از بخش خصوصی و بدون ارتباط با دانشگاه، داوطلبانه پای کار آمدند و بیماران را ویزیت کردند.
وی افزود: در کنار آن، بیمارستان‌های خصوصی نیز آمادگی کامل خود را برای پذیرش مصدومان اعلام کرده بودند. این همدلی، یادآور ایثار کادر درمان در دوران کروناست و نشان داد که هنوز سلامت مردم برای آنان اولویت نخست است.
جمالیان با اشاره به مشکلاتی که در سال‌های اخیر برای کادر سلامت به وجود آمده، گفت: با وجود اعتراضات صنفی پرستاران، مهاجرت پزشکان و مشکلات متعدد، باز هم دیدیم که کادر سلامت ما وقتی پای جان مردم در میان است، با تمام وجود وارد میدان می‌شوند. این ایثار قابل ستایش است.
وی همچنین از مدیریت خوب سازمان انتقال خون تقدیر کرد و افزود: پس از انتشار اخبار حادثه، سازمان انتقال خون به‌سرعت وارد عمل شد. از تهران و شیراز خون ارسال شد و مردم هرمزگان نیز داوطلبانه مشارکت کردند. به هیچ عنوان کمبودی در تأمین خون مشاهده نشد.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد: در زمینه پیشگیری از آلودگی تنفسی نیز اقدامات قابل توجهی انجام شد. با وجود اینکه هنوز نوع ماده منفجرشده مشخص نبود، آژیرهای هشدار فعال شد. هنگام بازدید، همه افراد حاضر ماسک داشتند و ورود بدون ماسک ممنوع بود. این آمادگی، بسیار حرفه‌ای بود.
وی در خصوص مصدومان نیز گفت: خوشبختانه موارد مسمومیت تنفسی بسیار کم بود و اغلب افرادی که دچار مشکل شدند، بیماری‌های زمینه‌ای داشتند. بیشتر این افراد همان روز ترخیص شدند.
وی افزود:از مجموع 1250 بیمار پذیرش‌شده، بیش از 974 نفر در کمتر از 24 ساعت ترخیص شدند. این آمار، بیانگر مدیریت علمی و سرعت‌عمل بالای تیم درمان بود. سایر بیماران نیز عمل جراحی‌شان انجام شده و در بخش بستری هستند.
جمالیان تأکید کرد: حادثه اسکله شهید رجایی، آزمونی برای نظام سلامت بود. آنچه دیدیم، نمایانگر توانمندی، همدلی و آمادگی وزارت بهداشت در شرایط بحران بود و این ایثار و هماهنگی، شایسته قدردانی ملی است.
به گزارش ایرنا؛ انفجار بزرگی روز شنبه، 6 اردیبهشت 1404 در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست، که هنوز علت وقوع آن مشخص نشده و تیم های امدادی برای اطفای حریق و امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی به محل حادثه اعزام شدند، شدت وقوع انفجار به حدی بود که موجب تخریب برخی ساختمان ها و خودروها در محدوده محل انفجار شد.
در پی این حادثه 70 نفر جان خود را از دست دادند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1071098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

کاهش 25 هزار تومانی دلار در یک ماه؛ شکاف ارز 20 هزار تومان کم شد

گل سوم پرسپولیس به مس رفسنجان توسط علیپور

شوت سنگین بازیکن مس از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

روز درخشان برادران اینزاگی: لبخند سیمونه و پیپو

شوت سرلک از کنار دروازه مس به بیرون رفت

موقعیت خطرناک برای مس که توپ از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

شکل پای یک بازیکن استقلال تغییر کرد!

آخرین حضور پدر ملوان در سن‌سیروس!

بازدید هاشمی از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان

ضربه فنی بازیکن مس و واکنش دیدنی گندوز

بدشانسی بزرگ شماره 6؛ کنعانی مصدوم شد

اعزام نماینده ویژه رهبر انقلاب به هرمزگان

موضع‌گیری «ترامپ» علیه ایران

نماهنگ سریال «بچه مهندس» با صدای روزبه حصاری

10 فیلم «وس اندرسون» از بد‌ترین تا بهترین

پخش فیلم «خسته نباشید» با بازی مرحوم حسام محمودی

برشی از قسمت جدید سریال «تاسیان» که فردا خواهید دید

«پینوکیو» چطور تبدیل به یک کارخانه‌دار کارآفرین شد؟

آهنگ زیبای «رفتی» با صدای بهنام بانی

برای اولین بار در تاریخ ورزش یزد اتفاق افتاد؛ ورود بانوان به ورزشگاه نصیری

سرنوشت طلا در دستان روسیه و چین

برنج‌های پخته شده در کانتینرهای بندر شهید رجایی

96 درصد مسکن کشور توسط مردم ساخته می‌شود

تاکسی‌های برقی با وام میلیاردی و باتری اشانتیون در تهران!

روابط عمومی سامانه شاد بیانیه رسمی صادر کرد

ابداع چوبی به قدرتمندی فولاد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

نرخ سود بین بانکی ثابت ماند

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه‌گذاری بورس در هفته دوم اردیبهشت 1404

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

گل اول پرسپولیس به مس رفسنجان توسط علیپور

ترکیب مس با حضور دو فینالیست آسیا

علیپور دوباره در موقعیت آقای گلی انفرادی

لیگ یک؛ وینگر پرسپولیسی گل کاشت

حمله پرسپولیس روی دروازه مس که مدافعان توپ را دور کردند

بارسلونا-اینتر قشنگ‌ترین بازی تاریخ چمپیونزلیگ بود

تورام: بازی با بارسلونا کابوس است!‏

گل دوم پرسپولیس به مس رفسنجان توسط دورسون

پیراهن تراکتور به یاد انفجار تلخ بندرعباس

گزارش زنده؛ مس رفسنجان 0 - 3 پرسپولیس

ادعای خبرنگار مطرح ایتالیایی؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

طباطبایی: انداختن هزینه تکرار تجربه‌های ناموفق به گردن دولت و ‎رئیس جمهور نادرست است