راه ترقی

آخرين مطالب

قیمت جدید گوشت، روغن، برنج و شکر اعلام شد اقتصاد

قیمت جدید گوشت، روغن، برنج و شکر اعلام شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین / رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد در کنار قفسه‌های خالی روغن، توزیع شکر نیز محدود شده و هر بسته‌ یک کیلوگرمی موجود بدون درج قیمت از سوی فروشنده 59.500 تومان اعلام می‌شود.
رصد بازار کالاهای اساسی مصرف روزانه خانوار ایرانی در هفته اول اردیبهشت 1404 انجام شد.
بازار روغن
معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در ششمین نشست کارگروه تنظیم بازار کالاهای کشاورزی با اشاره به شیطنت‌هایی که در توزیع روغن خوراکی وجود دارد از بخش خصوصی و واردکنندگان خواست به تعهدات‌شان عمل کرده و روغن‌های خوراکی وارداتی موجود در انبارهای خود را به بازار عرضه کنند.
با وجود این تاکید همچنان تولیدکنندگان روغن خوراکی را قطره چکانی عرضه می‌کنند به طوری که مشتریان با قفسه‌های خالی مواجه هستند این امر در توزیع روغن‌های سرخ کردنی بیشتر مشهود است.
بازار گوشت قرمز
صف برای خرید گوشت دولتی همچنان ادامه دارد زیرا توزیع به شکل محدود انجام می‌شود. رایزنی برای حمایت از تولید و تأمین از محل داخل ادامه دارد به طوری که وزیر جهاد کشاورزی خبر داده که به زودی ایران می‌تواند گوشت قرمز با برند «گوشت حلال» صادر کند.
گفتنی است؛ قیمت گوشت قرمز مخلوط چرخ کرده دولتی از دام داخلی هر بسته یک کیلوگرمی 409 و از دام وارداتی (دولتی) 279 هزار تومان به فروش می‌رسد.
بازار


بازار گوشت مرغ
افزایش دما قیمت را در بازار کالاهای فسادپذیر کاهش داده و در هفته جاری هر کیلو گرم گوشت مرغ از 90 هزار تومان به 88 هزار تومان افت کرده است.
لازم به یادآوری است؛ بنا بر اعلام وزیر جهاد کشاورزی به زودی قیمت 3 قلم کالای اساسی یعنی مرغ، تخم مرغ و شیر خام اصلاح و ابلاغ می‌شود.
بازار تخم مرغ
در سال جدید قیمت تخم مرغ در بازار کاهش بسیاری یافته به طوری که افزایش دما و گرم شدن هوا تأثیری در این بازار نداشته است. در حال حاضر تخم مرغ با بهترین کیفیت در زمستان هر شانه 160 هزار تومان بود در دو هفته اخیر 120 هزار تومان به فروش می‌رسد. برخی نوع کم وزن تر این محصول پروتئینی به حدود 79 هزار تومان در هر شانه 30 عددی رسیده است.
بازار لبنیات
در این بازار پنیر با قیمت گذاری دولتی (هر بسته 400 گرمی یو اف) یافت نمی‌شود و همین پنیر با افزوده شدن ویتامین D به مبلغ 58 هزار تومان عرضه می‌شود.
برخی اقلام از جمله خامه در هفته‌های اخیر تغییر قیمت را تجربه کرده‌اند و در این هفته شیر پرچرب نیز 2 هزار تومان گران‌تر شد در حالی که هنوز قیمت جدید شیر خام از سوی وزیر جهاد کشاورزی اعلام نشده است.
بازار حبوبات
قیمت لوبیا چیتی در هفته گذشته هر بسته 500 گرمی 270 هزار تومان عرضه می‌شد که در هفته جاری تغییری در قیمت آن رخ نداده است.
اما عرضه این محصولات در بازار همچون گذشته انجام نمی‌شود. دلیل آن ممکن است نبود تقاضا به علت افزایش قیمت آن در روزهای پایانی سال و روزهای نخست سال جدید باشد.
بازار برنج
بنا بر گفته دبیر انجمن واردکنندگان برنج در حال حاضر 200 هزار تن برنج به دلیل انقضا مدت اعلام شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی برای ثبت سفارش و ترخیص این محصول پرمصرف داخل از گمرکات و عدم تمدید آن، دپو شده‌اند.
بازار قند و شکر
در این هفته قفسه‌های شکر نیز خالی بود و بسته‌های محدود موجود بدون درج قیمت از سوی فروشنده 59.500 تومان اعلام شد.
بازار چای
چای خارجی در دو هفته اخیر روند افزایشی داشت و با آغاز فصل چیدن چای در استان‌های شمالی کشور قیمت چای سیاه بهاره داخلی نیز 10 هزار تومان افزایش یافت.
در ادامه قیمت برخی کالاهای اساسی می‌آید.
گفتنی است؛ قیمت‌های زیر یک میلیون تومان به هزار تومان و برای وزن‌های نوشته نشده یک کیلوگرم است.


راه ترقی

گفتنی است؛ شهروندان می‌توانند با خرید برخی اقلام از میادین میوه و تره بار این کالاهای را با قیمت پایین‌تر تهیه کنند. به عنوان مثال، خرید گوشت گوسفندی با 21 درصد، گوشت گوساله 22 درصد، گوشت مرغ 6 درصد، تخم مرغ 16 درصد، حبوبات 20 درصد، برنج داخلی درجه یک 9 درصد، قند 6 درصد و شکر 9 درصد ارزان‌تر از فروشگاه‌های سطح شهر در این میادین در حال عرضه و فروش است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1071164/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

کاهش 25 هزار تومانی دلار در یک ماه؛ شکاف ارز 20 هزار تومان کم شد

گل سوم پرسپولیس به مس رفسنجان توسط علیپور

شوت سنگین بازیکن مس از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

روز درخشان برادران اینزاگی: لبخند سیمونه و پیپو

شوت سرلک از کنار دروازه مس به بیرون رفت

موقعیت خطرناک برای مس که توپ از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت

شکل پای یک بازیکن استقلال تغییر کرد!

آخرین حضور پدر ملوان در سن‌سیروس!

بازدید هاشمی از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان

ضربه فنی بازیکن مس و واکنش دیدنی گندوز

بدشانسی بزرگ شماره 6؛ کنعانی مصدوم شد

اعزام نماینده ویژه رهبر انقلاب به هرمزگان

موضع‌گیری «ترامپ» علیه ایران

نماهنگ سریال «بچه مهندس» با صدای روزبه حصاری

10 فیلم «وس اندرسون» از بد‌ترین تا بهترین

پخش فیلم «خسته نباشید» با بازی مرحوم حسام محمودی

برشی از قسمت جدید سریال «تاسیان» که فردا خواهید دید

«پینوکیو» چطور تبدیل به یک کارخانه‌دار کارآفرین شد؟

آهنگ زیبای «رفتی» با صدای بهنام بانی

برای اولین بار در تاریخ ورزش یزد اتفاق افتاد؛ ورود بانوان به ورزشگاه نصیری

سرنوشت طلا در دستان روسیه و چین

برنج‌های پخته شده در کانتینرهای بندر شهید رجایی

96 درصد مسکن کشور توسط مردم ساخته می‌شود

تاکسی‌های برقی با وام میلیاردی و باتری اشانتیون در تهران!

روابط عمومی سامانه شاد بیانیه رسمی صادر کرد

ابداع چوبی به قدرتمندی فولاد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

نرخ سود بین بانکی ثابت ماند

50 هزار شیبا رایگان بدون قرعه کشی فقط با ثبت نام بگیر ( فرصت محدود )

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه‌گذاری بورس در هفته دوم اردیبهشت 1404

پاسخ معاون پیشین وزیر به حل مشکل تورم

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

گل اول پرسپولیس به مس رفسنجان توسط علیپور

ترکیب مس با حضور دو فینالیست آسیا

علیپور دوباره در موقعیت آقای گلی انفرادی

لیگ یک؛ وینگر پرسپولیسی گل کاشت

حمله پرسپولیس روی دروازه مس که مدافعان توپ را دور کردند

بارسلونا-اینتر قشنگ‌ترین بازی تاریخ چمپیونزلیگ بود

تورام: بازی با بارسلونا کابوس است!‏

گل دوم پرسپولیس به مس رفسنجان توسط دورسون

پیراهن تراکتور به یاد انفجار تلخ بندرعباس

گزارش زنده؛ مس رفسنجان 0 - 3 پرسپولیس

ادعای خبرنگار مطرح ایتالیایی؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

طباطبایی: انداختن هزینه تکرار تجربه‌های ناموفق به گردن دولت و ‎رئیس جمهور نادرست است