راه ترقی

آخرين مطالب

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند! ورزشی

گاف بزرگ فدراسیون دوومیدانی؛ مسیر آب رفت همه رکورد زدند!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / در جریان مسابقات 20 کیلومتر پیاده‌روی قهرمانی کشور به جای اندازه‌گیی مسیر مسابقه با متر دیجیتال، از کیلومتر ماشین استفاده شده بود و همین باعث کم شدن مسافت و از اعتبار افتادن رکوردهای به دست آمده شد.
مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور در بخش مردان و زنان به میزبانی رشت برگزار شد و نفرات برتر مواد مختلف معرفی شدند.
در جریان این مسابقات اتفاق عجیبی افتاد که باعث غیررسمی شدن رکوردهای 20 کیلومتر پیاده‌روی شد. حتی فدراسیون دوومیدانی در کانال خبری خود و هنگام اعلام نتایج این ماده از عنوان "غیررسمی" استفاده کرد.
ماجرا از این قرار است که مسئولان برگزاری، مسیر مسابقه را به جای اندازه‌گیری استاندارد با تجهیزات دقیق و متر دیجیتال، با خودرو اندازه گرفته‌اند؛ روشی که خطای قابل توجهی در تعیین مسافت ایجاد کرده است. همین موضوع باعث غیرواقعی بودن نتایج مسابقه هم شده است.
فهمیه کلهر، مربی دوومیدانی که شاگردش در این مسابقه سوم شد، به ایسنا گفت: همیشه مسابقه 10 کیلومتر برگزار می‌شد و از قبل اعلام نکرده بودند که قهرمانی کشور 20 کیلومتر است. در این شرایط مسابقات باید خارج از پیست باشد. مسئولان به جای اینکه مسیر را با متر دیجیتال متر کنند با ماشین کیلومتر زدند.
او ادامه داد: مسابقه مردان که برگزارشد رکوردها نسبت به دو ماه قبل 10 دقیقه ریزش داشت و بهتر شده بود. همان مسابقه اعتراض کردیم که مسیر باید متر شود و اشتباه است اما قبول نکردند. در مسابقه دختران هم سه نفر اول رکورد ملی را زدند و بعد که با اعتراض مربیان و ورزشکاران مواجه شدند، ‌مسیر را دوباره متر کردند. البته باز هم از متر دیجیتال استفاده نکردند بلکه با ماشین‌های مختلف رفتند و دیدند هر ماشین کیلومتر متفاوتی نشان می‌دهد. در نتیجه مقام‌ها را صرفا اعلام کردند اما رکوردها را ثبت نکردند.
بازار
کلهر افزود: شاگرد من سوم شد و رکورد ملی را زد، اما من که می‌دانم حد شاگردم چیست. شاید اگر مسیر درستی بود بچه‌ها رکورد هم می‌زدند اما نه 10 دقیقه! به هر حال زحمات بچه‌ها و مربیان نادیده گرفته شد.
این مربی به نبود داور تخصصی در این ماده هم اشاره و بیان کرد: ما برای این مسابقه داور تخصصی نداریم و هر داوری که مشکلی نداشته باشد و زود بیدار شود، سر مسابقه می‌آید! این در حالی است که 20 کیلومتر خیلی تخصصی است و باید داوران تخصصی هم داشته باشد اما در قهرمانی کشور هم از داورانی دعوت کرده بودند که داوری نداشتند و اصلا تخصصی نبودند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1075893/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

نمایشگاه کتاب؛ فروش از 127 میلیارد تومان گذشت

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز از تولید کند

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

ذوب‌آهن، ربیعی را برای ماندن راضی می‌کند؟

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

خبرهای رسیده سینما و تئاتر را بخوانید

آوازخوانی پرواز همای در طبیعت زیبای همدان

قتل جوان 22 ساله در نزاع؛ قاتل متواری دستگیر شد

سیل عظیم در خیابان های ویتنام

حمله به جشن میلاد امام رضا (ع) در پارک؛ عامل حمله دستگیر شد

اتحاد شرقی

یک سفر و چند هدف

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

دفاعیه از بازی جنجالی؛ آن تبر کوچک بود!

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

صلاح: احتمال جدایی‌ام از لیورپول جدی بود

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

پدریِ فشرده!

انتقاد پل اسکولز از رویکرد روبن آموریم

تکواندو نونهالان جهان| حذف نمایندگان ایران در روز نخست

هشدار فلاحت‌پیشه به آمریکایی‌ها درباره مذاکرات: دیدار پنجم به قیامت خواهد افتاد اگر...

ترامپیست‌های ایرانی در جریان تغییر نام خلیج فارس کجا می‌ایستند؟

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

چهره ها/ حمایت واکنش‌برانگیزِ بازیگر افغان تبار از نام خلیج فارس

راز قتل نگهبان 74 ساله بر ملا شد

برخورد مرگبار سمند و پراید؛ 8 نفر کشته شدند

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

بورس روی موج نوسان

پایان بحث؛ بهترین دروازه‌بان حال حاضر جهان!

خداحافظی مسی با اینترمیامی،‌ خیلی دور،‌ خیلی نزدیک!

تقدیر ستاره تراکتور از مجیدی؛ مدیون او هستم

مدیر رسانه هوادار از زد و خورد جنجالی گفت

ربیعی هم‌نشین علیرضا دبیر شد

اریک گارسیا حق را به فلیک داد

تمجید عجیب و غریب کروس از همبازی طارمی

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند

پیشنهاد ویژه بهزاد نبوی درباره مذاکره ایران و آمریکا