دوشنبه ۸ دي ۱۴۰۴
ورزشی

خرید افتضاح منچستر رفتنی شد

خرید افتضاح منچستر رفتنی شد
راه ترقی - ورزش ۳ /طبق گزارش‌های رسانه‌های ایتالیایی، جاشوا زیرکزی به پیشنهاد رم پاسخ مثبت داده و در ماه ژانویه منچستریونایتد را به مقصد این غول سری آ ترک خواهد کرد. ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /طبق گزارش‌های رسانه‌های ایتالیایی، جاشوا زیرکزی به پیشنهاد رم پاسخ مثبت داده و در ماه ژانویه منچستریونایتد را به مقصد این غول سری آ ترک خواهد کرد.
 زیرکزی ۲۴ ساله، در تابستان ۲۰۲۴ با سر و صدای زیاد وارد اولدترافورد شد. قرارداد ۳۶.۵ میلیون پوندی او که به مدت پنج سال امضا شد، اولین انتقال بزرگ دوران سر جیم راتکلیف به شمار می‌رفت. در آن زمان که اریک تن هاخ هدایت تیم را بر عهده داشت، آمدن زیرکزی نشان‌دهنده عزم یونایتد برای تقویت خط حمله‌ای بود که در فصل ۲۴-۲۰۲۳ تنها ۵۷ گل در لیگ برتر به ثمر رسانده بود.
با این حال، این مهاجم در فصل گذشته تنها ۷ گل در ۴۹ بازی به ثمر رساند و تحت هدایت روبن آموریم (که نوامبر گذشته جانشین تن هاخ شد) نیز به‌ندرت به بازی گرفته شده است. همان‌طور که پیش‌تر دیلی میل اسپورت فاش کرده بود، کمبود زمان بازی باعث شده است تا این ملی‌پوش هلندی برای تضمین حضور در ترکیب ثابت و حفظ آمادگی جهت شرکت در جام جهانی تابستان آینده، گزینه‌های دیگر را بررسی کند.
طبق گزارش لاگاتزتا دلو اسپورت، زیرکزی مذاکرات مثبتی با ریکی ماسارا، مدیر ورزشی رم و جان پیرو گاسپرینی، سرمربی این تیم داشته که منجر به موافقت او با این انتقال شده است. گفته می‌شود گاسپرینی به زیرکزی اطمینان داده که او در سیستم ۱-۲-۴-۳ محبوبش (که اولین بار در آتالانتا به شهرت رساند)، در هر یک از سه پست هجومی جای خواهد گرفت.

راه ترقی


این روزنامه ایتالیایی افزود که انتظار می‌رود زیرکزی تا اواسط ژانویه و پس از بازگشت بازیکنانی نظیر آماد دیالو و برایان امبومو از جام ملت‌های آفریقا، راهی رم شود. با این حال، به نظر نمی‌رسد این معامله ساده باشد؛ چرا که آموریم تاکید کرده است بازیکنان تنها در صورتی مجاز به ترک اولدترافورد هستند که جایگزینی برای آن‌ها جذب شود.
بازار
سرمربی یونایتد روز چهارشنبه گفت: «اگر جانشینی پیدا نکنیم، جدایی بازیکنان از باشگاه سخت خواهد بود. ما با کمبود بازیکن مواجه هستیم و حتی با تمام نفرات هم اگر اتفاقی بیفتد، دستمان خالی است. ما باشگاهی با مسئولیت بزرگ هستیم و باید در هر بازی پیروز شویم. بهانه‌ای پذیرفته نیست.»
اعتقاد بر این است که رم به دنبال یک قرارداد قرضی ۶ ماهه با بند خرید اجباری در تابستان به مبلغ حدود ۳۵ میلیون پوند است؛ به این ترتیب یونایتد بخش بزرگی از سرمایه‌گذاری خود روی این بازیکن را جبران خواهد کرد.
اگر این انتقال نهایی شود، او تنها بازیکن یونایتد نخواهد بود که راهی سری آ می‌شود، زیرا کوبی ماینو نیز مشتاق پیوستن به ناپولی است؛ جایی که اسکات مک‌تامینی، بازیکن سابق شیاطین سرخ، در آنجا روزهای موفقی را سپری می‌کند.


نظرات شما