دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵
ورزشی

مگوایر: دوست دارم رشفورد در منچستریونایتد بماند

مگوایر: دوست دارم رشفورد در منچستریونایتد بماند
راه ترقی - ورزش ۳/هری مگوایر، مدافع منچستریونایتد، می‌گوید دوست دارد مارکوس رشفورد در این تیم بماند. تنها یک هفته تا نخستین بازی منچستریونایتد در لیگ برتر مقابل هال‌سیتی ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /هری مگوایر، مدافع منچستریونایتد، می‌گوید دوست دارد مارکوس رشفورد در این تیم بماند.
تنها یک هفته تا نخستین بازی منچستریونایتد در لیگ برتر مقابل هال‌سیتی در خانه حریف باقی مانده و مارکوس رشفورد نیز به ترکیب یونایتد بازگشته است. او در دیدار مقابل میلان به میدان رفت.
این ملی‌پوش انگلیسی فصل گذشته را به صورت قرضی در بارسلونا سپری کرد و در این تیم اسپانیایی موفق شد ۱۴ گل و ۱۱ پاس گل به ثبت برساند و همراه با بارسا دو جام، از جمله قهرمانی لیگ را به دست آورد.
رشفورد ۲۸ ساله اکنون به منچستریونایتد بازگشته و گزارش‌ها حاکی از آن است که مایکل کریک، سرمربی تیم، قصد دارد او را دوباره به ترکیب اصلی برگرداند. کریک حتی شماره پیراهن ۱۴ را نیز به رشفورد داده است.
هری مگوایر نیز این هفته در صحبت‌های خود اعلام کرد که خودش و هم‌تیمی‌هایش دوست دارند رشفورد در یونایتد بماند و قدرت هجومی این تیم را افزایش دهد. مگوایر گفت:«واضح است که پنجره نقل‌وانتقالات هنوز باز است.
ما به‌عنوان بازیکنان تیم، امیدواریم او بماند، چون اگر این اتفاق بیفتد، داشتن بازیکنی مثل او یک امتیاز بزرگ برای ما خواهد بود. او قطعاً می‌تواند تیم ما را بهتر کند. وقتی وارد زمین شد، دیدید که چقدر خوب خط دفاعی حریف را تهدید کرد. حتی می‌توانست گل بزند. او یک تهدید بسیار بزرگ است. من سال‌های زیادی در کنار مارکوس بازی کرده‌ام و می‌دانم که هم بازی کردن مقابل او و هم تمرین کردن در کنار او، به ما کمک خواهد کرد.»

راه ترقی


با باقی ماندن دو هفته از پنجره نقل‌وانتقالات، به نظر می‌رسد رشفورد قرار است همچنان بازیکن منچستریونایتد باقی بماند که ممکن است میان هواداران این تیم اختلاف نظر ایجاد کند.


نظرات شما