سه شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

«ترمیناتور» ایرانی در کونئو: مدال طلا تقدیم مردم ایران/ خوشحالم دوباره در ایتالیا هستم

«ترمیناتور» ایرانی در کونئو: مدال طلا تقدیم مردم ایران/ خوشحالم دوباره در ایتالیا هستم
راه ترقی - ایسنا/ملی‌پوش والیبال ایران، پس از قهرمانی در بازی‌های آسیایی با کونئو به ایتالیا برگشت و تاکید کرد تابستان دشوار و پرفشاری داشته است. پوریا حسین خانزاده، ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /ملی‌پوش والیبال ایران، پس از قهرمانی در بازی‌های آسیایی با کونئو به ایتالیا برگشت و تاکید کرد تابستان دشوار و پرفشاری داشته است.
پوریا حسین خانزاده، ملی‌پوش والیبال ایران، پس از قهرمانی با تیم ملی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا وارد شهر کونئو ایتالیا شد و بلافاصله به اردوی تیمش قبل از شروع فصل جدید سوپرلیگ ایتالیا اضافه شد.
پوریا خانزاده در اولین صحبت‌هایش بعد از حضور در ایتالیا گفت: تابستانی که گذشت بسیار سخت و فشرده بود. تورنمنت‌های زیادی بازی کردیم و تجربیات عالی به دست آوردیم. خوشحالم که این ماجراجویی با خاطرات خوش به پایان رسید و توانستیم قهرمانی در بازی‌های آسیایی را به دست بیاوریم.
به گزارش سایت ایتالیایی volleynews، ایران در فینال بازی‌های آسیایی ژاپن را ۳-۱ شکست داد و برای چهارمین دوره متوالی قهرمان شد. خانزاده در بخش بعدی صحبت‌هایش گفت: در بازی‌های آسیایی، جایگاه نهایی در روز پایانی تغییری نمی کرد اما می‌خواستیم مدال‌های بیشتری به مردم کشورمان هدیه دهیم. خوشحالم که توانستیم به نتیجه خوبی برسیم.

راه ترقی

خانزاده پس از تجربه‌اش با تیم لوبه که با آن قهرمان جام حذفی ایتالیا در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ شد، به سوپرلیگ ایتالیا بازمی‌گردد. دوران باشگاهی او شامل حضور در شهداب یزد، لبنیات هراز آمل و فولاد سیرجان نیز بوده است. در فصل قبل، او از لوبه به العربی قطر رفت و سپس مدتی در فولاد سیرجان است.
دریافت‌کننده قدرتی والیبال ایران گفت: خوشحالم که دوباره در ایتالیا هستم. فکر می‌کنم تیم ما تیم خوبی است و هم از نظر کادر فنی و هم از نظر امکانات و بازیکنان در شرایط مطلوبی است. واقعا خوشحالم که می‌آیم و در کونئو بازی می‌کنم.
او در کشورش با لقب «ترمیناتور» نیز شناخته می‌شود؛ لقبی که به نظر می‌رسد به قدرت بازی‌اش مرتبط است. این بازیکن ایرانی در پایان گفت: نمی‌دانم این لقب از کجا آمده اما برایم خنده‌دار است. شاید به خاطر قدرتی است که دارم. نمی‌دانم، اما دوستش دارم.


نظرات شما