راه ترقی

آخرين مطالب

پاسخ زارع‌پور به گلایه‌های مردم از سرعت اینترنت گفتگو

  بزرگنمايي:

راه ترقی- عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگویی در خصوص اعلام جدول اختلال احتمالی اینترنت به دلیل بروز رسانی زیرساخت‌های ارتباطی و تداوم گلایه‌های مردم از سرعت اینترنت گفت: آنچه که به عنوان جدول اعلام اختلال‌ها در اینترنت مطرح شده است، اشتباه است زیرا آنها اختلال نیستند بلکه اعلام توسعه اینترنت در شهرها است که از ساعت 1 تا 3 که در نیمه شب‌ها که مردم خواب هستند ممکن است اختلالاتی برای برخی از کاربرها به وجود آید.

وی در خصوص تداوم گلایه‌های مردم از سرعت اینترنت اظهار داشت: در خصوص تداوم گلایه‌های مردم از سرعت اینترنت در نقاط مختلف کشور تاکید کرد: اولویت ما و راهکار اساسی در حل مشکل اینترنت کشور اجرای پروژه فیبرنوری است که هم ارتباطات ثابت ما را گسترش، توسعه می‌دهد و هم ما را با افزایش سرعت مواجه می‌کند و هم بار سنگینی را از روی شبکه تلفن‌های همراه بر داشته و سرعت آنها را نیز افزایش می‌دهد.

حدود 4 میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته‌است

زارع پور ادامه داد: هم اکنون به تدریج شهر به شهر در حال امضای تفاهم‌نامه توسعه و اجرای پروژه‌های فیبرنوری و افتتاح آنها هستیم. به گونه‌ای که در حال حاضر حدود 4 میلیون خانوار در سطح کشور تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفته‌اند و حتی مردم می‌توانند با حضور در سایت «iranfttx.ir»، شهرها و محله‌های خود را که تحت پوشش فیبر نوری قرار گرفته‌اند را جست‌و جو و بررسی کنند و چنانچه در آن محله‌ها شامل توسعه شبکه فیبر نوری شده باشد، می‌توانند بلافاصله درخواست اینترنت ثابت را داشته باشند که ظرف یک ماه برای آنها فراهم می‌شود. اگر هم محله‌ها و شهرهای آنها تحت پوشش نباشد در آن سایت به آنها گفته می‌شود که در دو سال آینده چه زمانی تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

پروژه فیبر نوری فن‌آوری آینده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح اهمیت توسعه پروژه شبکه فیبر نوری در کشور گفت: توسعه پروژه‌های فیبر نوری بسیار اهمیت دارد، به گونه‌ای که باید در خیابان‌ها و کوچه‌های بیش از هزار و چهارصد و چهل شهر عملیات حفاری و کابل گذاری صورت گیرد و فیبر نوری در آنجا کشیده شود.

زارع پور تصریح کرد: باید گفت که فیبرنوری فن‌آوری آینده است و مشکلات اینترنت ما را برای نیم قرن آینده به صورت ریشه‌ای حل خواهد کرد و با توسعه زیرساخت آن می‌توانیم سرعت‌ها را چند هزار برابر افزایش دهیم.

کاهش 30 درصدی زمان تأخیر در شبکه

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص ایجاد کارگروه رئیس جمهور برای حل مشکل اینترنت تشریح کرد: کمیته‌ای برای بررسی اینترنت در شورای عالی فضای مجازی تشکیل و جلسات متعددی برگزار و دلایلی استخراج شد که برخی از دلایل تاریخی است زیرا در گذشته سرمایه‌گذاری لازم برای برخی از زیر ساخت‌های شبکه در انجام نشده است. از طرفی در کمیته راهکارهای کوتاه مدت پیشنهاد شد و ما اعمال کردیم و الان دو ماهی است که زمان تأخیر در شبکه 30 درصد کاهش یافته است. این مسیر جاری است و هر روز برای ارتقا کیفیت شبکه در تلاش هستیم؛ ضمن آنکه برخلاف برخی گفته‌ها اصلاً موضوع مهلت دو ماهه در میان نبوده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/782765/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز تولید کند

تعرفه گمرکی واردات خودرو در 1404 اعلام شد

پورعلی‌گنجی بازی آخر فصل را از دست داد

مربی سابق استقلال در ارمنستان قهرمان شد

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

غیبت دردسرساز سحرخیزان در توقف اورنبرگ

آنچلوتی: درهای رئال به روی ژابی باز است

مهدی اربابی مشاور فنی هیئت فوتبال استان تهران شد

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

موزیک ویدئوی عاشقانه و احساسی «رگ خواب» صدای همایون شجریان

هواشناسی هشدار داد؛ وزش باد شدید در تهران

شرط عربستان برای کنسل کردن ویزای حج

این ستاره نباید اینجا باشد!

منم همون هوادار قدیمی

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

نمایشگاه کتاب؛ فروش از 127 میلیارد تومان گذشت

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز از تولید کند

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

ذوب‌آهن، ربیعی را برای ماندن راضی می‌کند؟

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

خبرهای رسیده سینما و تئاتر را بخوانید

آوازخوانی پرواز همای در طبیعت زیبای همدان

قتل جوان 22 ساله در نزاع؛ قاتل متواری دستگیر شد

سیل عظیم در خیابان های ویتنام

حمله به جشن میلاد امام رضا (ع) در پارک؛ عامل حمله دستگیر شد

اتحاد شرقی

یک سفر و چند هدف

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

دفاعیه از بازی جنجالی؛ آن تبر کوچک بود!

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

صلاح: احتمال جدایی‌ام از لیورپول جدی بود

فلیک: روی ال‌کلاسیکو متمرکز هستیم و برد می‌خواهیم

پدریِ فشرده!

انتقاد پل اسکولز از رویکرد روبن آموریم

تکواندو نونهالان جهان| حذف نمایندگان ایران در روز نخست

هشدار فلاحت‌پیشه به آمریکایی‌ها درباره مذاکرات: دیدار پنجم به قیامت خواهد افتاد اگر...

ترامپیست‌های ایرانی در جریان تغییر نام خلیج فارس کجا می‌ایستند؟

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

چهره ها/ حمایت واکنش‌برانگیزِ بازیگر افغان تبار از نام خلیج فارس

راز قتل نگهبان 74 ساله بر ملا شد

برخورد مرگبار سمند و پراید؛ 8 نفر کشته شدند

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!