راه ترقی

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: گره‌گشایی از مشکلات مردم از مهم‌ترین اهداف و سیاست‌های وزارت کار است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: گره‌گشایی از مشکلات مردم از مهم‌ترین اهداف و سیاست‌های وزارت کار است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در نشست شورای اداری این اداره کل، گفت: گره گشایی از مشکلات مردم و توجه به معیشت، اشتغال و مسکن جامعه از مهم‌ترین اهداف و سیاست های وزارت کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» بی تفاوتی نسبت به مسائل اداری را از آسیب های مهم کارکنان در ادارات ارزیابی و هدف از این نشست ها را بیان مشکلات و معضلات حوزه های مختلف اداره کل عنوان کرد و از معاونین و روسای ادارات شهرستان های تابعه خواست با تلاش شبانه روزی زمینه رضایتمندی جامعه را فراهم کرده و نسبت به تحقق اهداف وزارت کار کوشا باشند.
وی با بیان اینکه راهبرد و سیاست‌های دولت مردمی سیزدهم اشتغال، مسکن، جوانی جمعیت و جهاد تبیین است، به رسالت خطیر روسای ادارات شهرستان های تابعه در برآوردن انتظارات دولت مردمی اشاره کرد و از آنان خواست در مسئله جهاد تبیین، بیان حقایق و آگاهی بخشی، موجبات امید آفرینی را در جامعه فراهم کرده و با تلاش شبانه روزی و جهادی به پیشبرد اهداف سازمانی کمک کرده و خدمتگزار مردم باشند.
پیشکاری با بیان اینکه از مهمترین رویکردهای دولت مردمی سیزدهم، تکریم ارباب رجوع و تسریع در انجام امورات شهروندان است، بر برخورد مناسب با مراجعینی که ادارات کار را مأمن و پناهگاه خود می‌دانند تاکید کرد و از معاونین و روسای ادارات شهرستان های تابعه خواست خدا را شاهد بر اعمال و رفتار خود بدانند و منشاء خیر و اثر برای جامعه و مخاطبین سازمانی باشند و خدمتگزاری به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های موجود هر شهرستان از روسای شهرستان های تابعه خواست نقاط قوت و ضعف شهرستان ها را مورد بررسی قرار داده و از ظرفیت های موجود اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هر شهرستان در راستای ایجاد اشتغال پایدار، جذب سرمایه گذار، تشکیل تعاونی های دانش بنیان و..‌. استفاده کرده و نیز تعامل با شرکای اجتماعی وزارت کار را در دستور کار خود قرار دهند.
پیشکاری با اشاره به ارزیابی عملکرد اداره کل کار کردستان در بین سایر ادارات استانی و شهرستانی، با بیان اینکه همه ما یک خانواده و یک تیم هستیم و باید نسبت به ارتقای سطح خدمات و شاخص های تخصصی و عمومی این اداره کل نسبت به سایر ادارات، کوشا باشیم، از کسب رتبه های بدست آمده این اداره کل در بین ادارات استان و ادارات کار کل کشور، ابراز خرسندی کرد و از تلاش ها و زحمات معاونین، روسای ادارات و تمامی همکاران در کسب این رتبه و محقق کردن اهداف و سیاست های وزارت کار، قدردانی کرد.
وی در پایان نقش روابط عمومی و اطلاع رسانی را در جهاد تبیین، نقشی با اهمیت عنوان کرد و از روسای شهرستان های تابعه خواست در ارسال اخبار و رویداد های مربوط به وزارت کار در شهرستان های خود کوشا بوده و با روابط عمومی اداره کل همکاری نزدیک داشته باشند.
4 بهمن 1402 11:10
کد خبر : 333,340
کلیدواژه ها: تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان, اشتغال, مسکن, شورای اداری, فرزاد پیشکاری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/818923/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس