راه ترقی

آخرين مطالب

ایثارگران به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی مراجعه کنند/ 10600 مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی در سراسر کشور بیمه دی

ایثارگران به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی مراجعه کنند/ 10600 مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی در سراسر کشور
  بزرگنمايي:

راه ترقی - معاون فنی شرکت بیمه دی با تشریح ارائه خدمات درمانی به ایثارگران گفت: توصیه ما به ایثارگران این است که به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه دی مراجعه کنند.
یکی از گلایه های ایثارگران از بیمه دی زمانی است که برای دریافت خدمات درمانی به مراکزی مراجعه می کنند که طرف قرارداد این شرکت بیمه ای نیست و زمانی که مدارک و مستندات هزینه ای خود را به شعب خسارتی بیمه دی تحویل می دهند، هزینه ای کمتر از هزینه دریافت شده مرکز درمانی دریافت می کنند.
برای جزئیات و دلیل این کار، به سراغ احمد صفرزاده، معاون فنی شرکت بیمه دی رفتیم. این گفتگو را در ادامه می خوانید.
بیمه دی تنها بیمه نامه درمان به ایثارگران عرضه می کند؟
این شرکت بیمه ای در سنوات اول فعالیت به غیر از قراردادهای مرتبط با این گروه، قراردادهای دیگری نداشت. ما در حال حاضر به عنوان اجراکننده بزرگ ترین قرارداد بیمه ای یا به عبارتی «مگاپروژه بیمه ای درمان ایثارگران» و سایر قراردادهای بیمه ای در رشته های دیگر در کشور هستیم که متعلق به جامعه معزز ایثارگران و خانواده معظم شهدا و سایر اقشار جامعه است.
حدود یک میلیون و 600 هزار جانباز، ایثارگر و خانواده معظم شهدا برای هفتمین سال متوالی در قرارداد درمان تحت پوشش بیمه دی قرار گرفته اند. شرکت بیمه دی در حال حاضر علاوه بر ایثارگران برای سایر گروه های هدف اعم از دانشگاه آزاد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه تربیت مدرس و سایر بیمه گذاران بزرگ خدمات ارائه می دهد. ضمن اینکه خرده فروشی و ارائه خدمات بیمه در تمامی رشته های بیمه نظیر بیمه های خودرو (ثالث و بدنه)، بیمه عمر، آتش سوزی، مسئولیت و ... برای سایر هموطنان نیز از جانب شبکه فروش این شرکت بیمه ای عرضه می شود.
عموما گلایه ایثارگران از خدمات بیمه دی چیست؟
شرکت بیمه دی افتخار دارد که برای هفتمین سال متوالی به جامعه معزز ایثارگران و خانواده معظم شهدا خدمات ارائه کند. بنابراین تمام تلاش ما در شرکت بیمه دی این است که طبق قرارداد با بنیاد شهید و امور ایثارگران، خدمات بیمه ای را به نحو احسن به ایثارگران عرضه کنیم.
عمده نارضایتی ایثارگران عزیز ناشی از عدم رعایت تعرفه های درمانی از جانب مراجع درمانی است که در زمان محاسبه خسارت قابل پرداخت مابه التفاوت ایجاد می شود و یا خسارت هایی از شرکت بیمه دی بعضاً مطالبه می شود مانند دندانپزشکی و عینک که با توجه به مصوبه هیات دولت در تعهد بیمه دی نیست.
توصیه ما به ایثارگران و کلیه بیمه شدگان شرکت بیمه این است که با توجه به پراکندگی و گستردگی مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دی که به اندازه کافی وجود داشته و در دسترس هستند، حتما به مراجع درمانی طرف قرارداد مراجعه کنند تا خللی در دریافت خدمات ایجاد نشود.
چند مرکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه دی در کشور وجود دارد؟
بیش از 10 هزار و 600 مرکز درمانی در کل کشور اعم از بیمارستان ها، داروخانه ها، مراکز محدود جراحی، درمانگاه ها، رادیولوژی، عکس، آزمایش و... با بیمه دی طرف قرارداد هستند.
اگر ایثارگران معزز و سایر بیمه شدگان به هر کدام از مراکز درمانی طرف قرارداد که در سایت شرکت بیمه دی اطلاع رسانی شده، مراجعه کنند، می توانند خدمات بیمه ای را به صورت رایگان تا سقف تعیین شده در چارچوب قرارداد بیمه ای مربوط دریافت کنند.
ایثارگران چگونه می‌توانند بدون مراجعه به شعب و نمایندگی‌های بیمه دی، مدارک و مستندات خود را ارسال و یا خدمات خود را دریافت کنند؟
ایثارگران برای دریافت خدمات می توانند به بیش از 1100 نماینده و 45 شعبه این شرکت بیمه ای در سراسر کشور مراجعه کنند.
روش دوم دریافت خدمات از شرکت بیمه دی تماس با شماره تلفن 1671 است. ایثارگران می توانند با تماس با این شماره در بحث فرایندهای دریافت خدمات؛ چه در بخش صدور و چه در بخش خسارت، راهنمایی های لازم را از همکاران ما دریافت کنند.
روش سوم، مراجعه به «سامانه دی‌دار» است. این سامانه به صورت 24 ساعته و برخط در دسترس ایثارگران است و افراد می توانند پوشش های بیمه ای خود را در تمامی رشته های بیمه ای از این سامانه دریافت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/886559/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس