راه ترقی

آخرين مطالب

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت اقتصاد

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / شهردار منطقه 16 تهران از آغاز عملیات اجرایی اولین مجتمع رفاهی دارای جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت خبر داد و گفت: این پروژه در راستای تحقق اهداف مدیریت شهری در توسعه خدمات انرژی پاک و برقی‌سازی حمل‌ونقل شهری طراحی شده است.
حسین کاشانی‌پور با اشاره به اهمیت راهبردی این پروژه اظهار کرد: جایگاه سوخت سه‌منظوره و مجمتع رفاهی در ضلع شمال‌غربی تقاطع بزرگراه‌های آزادگان و شهید رجایی و در زمینی به مساحت 9711 مترمربع اجرا شده و طراحی آن بر پایه نیازهای متنوع شهری، زیست‌محیطی و مسافرتی شکل گرفته است.
وی ادامه داد: از مجموع زمین اختصاص‌یافته، 3846 مترمربع به توسعه فضای سبز و معابر پیرامونی تخصیص یافته و 5864 مترمربع برای اجرای جایگاه در نظر گرفته شده که در این میان، 1185 مترمربع نیز جهت ایجاد فضای سبز داخلی مجموعه اختصاص داده شده است.
کاشانی‌پور با تشریح بخش‌های اصلی این پروژه گفت: این جایگاه شامل سه بخش مجزا برای سوخت‌رسانی است؛ جایگاه بنزین با چهار سکوی دوتایی و یک سکوی ویژه موتورسیکلت‌ها، جایگاه CNG با چهار سکو و دسپنسرهای دو نازله با ظرفیت سوخت‌رسانی هم‌زمان به 8 خودرو و جایگاه شارژ خودروهای برقی در دو طبقه با ظرفیت 16 خودرو و قابلیت شارژ سریع در کمتر از 40 دقیقه را دارد.
شهردار منطقه 16 تهران با اشاره به سیاست‌های کلی مدیریت شهری در خصوص حمل و نقل پاک افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری و از تأکیدات شهردار تهران، برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل و گسترش خدمات حمل‌ونقل پاک در شهر تهران است و ایجاد جایگاه شارژ خودروهای برقی در این مجموعه، گامی مهم در راستای ارائه خدمات بهتر، تسهیل دسترسی شهروندان و ترویج استفاده از انرژی‌های پاک محسوب می‌شود.
وی افزود: در ضلع غربی جایگاه CNG، فضای رفاهی شامل بوفه، خدمات بانکی، ATM و خدمات روزمره برای استفاده شهروندان، به‌ویژه رانندگان تاکسی منطقه، پیش‌بینی شده و در ضلع شرقی نیز یک پست برق قدرتمند به مساحت 70 مترمربع احداث شده است که تأمین برق پروژه در حال و آینده را تضمین می‌کند.
شهردار منطقه 16 با تأکید بر موقعیت ویژه پروژه اظهار کرد: این مجموعه به‌واسطه همجواری با بزرگراه آزادگان و مسیر منتهی به آزادراه تهران-شمال، ظرفیت بالایی برای پاسخگویی به نیاز مسافران عبوری دارد. در همین راستا، امکانات رفاهی نظیر نمازخانه، سرویس‌های بهداشتی و رستوران نیز در این طراحی لحاظ شده است.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 16 تهران، کاشانی‌پور در پایان با قدردانی از حمایت‌های مدیریت شهری تهران تصریح کرد: این پروژه با هدف ارتقاء کیفیت خدمات شهری و افزایش تاب‌آوری زیست‌محیطی اجرا شده و مراسم آغاز عملیات اجرایی آن فردا شنبه 30 فروردین ماه با حضور لطف‌الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران واقع در ناحیه 4 این منطقه برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064120/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

وقتی استعداد داری!

چهره ها/ بابک جهانبخش و همسرش در مقبره کوروش

گاهی یک معلم فقط درس نمی‌دهد

حسِ خوب این موسیقی بی کلام تقدیم به شما

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها؛ متهم فراری اعتراف کرد

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

گل‌های برتر مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا

تاج به ساکت مسئولیت داد

گل اول بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

5 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

پنجره متفاوتی به دیدار کارگران؛ از جواب سلام رهبر انقلاب به یک کارگر تا تشویق‌ها و صلوات

عراقچی: ایران هرگز از حقوق خود عقب نخواهد نشست

بابک حمیدیان مرزهای بازیگری رو جابجا کرد

محسن تنابنده 23 ساله را در این فیلم ببینید

آقا شهاب، قدر خودت رو بدون!

ترانه «یکی بود یکی نبود» با صدای مرتضی پاشایی

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

توقف منچسترسیتی در خانه تیم سقوط کرده!

وقتی هیچ‌کس یامال را نشناخت!

زور منچسترسیتی به ضعیف‌ترین تیم لیگ نرسید

اظهارات سرمربی تیم ملی چوگان پس از استعفای ناگهانی: نظر خودم بود

تقدیر اول بازی بایرنیا از توماس مولر

رئیس‌جمهور عراق: ایران، دوست ماست و روابط خوبی با هم داریم

تسنیم: «مدنی‌زاده» گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد است

عربستان: راه‌های تقویت روابط در سفر عراقچی بررسی شد

عراقچی وارد قطر شد

چهره ها/ گوینده سابق خبر صداوسیما مجددا ازدواج کرد

یا ضامن آهو، ضامن ما هم باش

درگذشت یک رئیس و بازیگر

نغمه های اصیل موسیقی ایرانی با تارنوازی استاد جلیل شهناز

ضرب و شتم پرسنل اورژانس؛ ضارب بازداشت شد

سانحه شدید در جاده؛ پژو 207 له شد اما سرنشینان سالم ماندند!

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس