راه ترقی

آخرين مطالب

سام درخشانی: ما در سینما به تماشاگر فقط یک آدامس می‌دهیم! فرهنگ و هنر

سام درخشانی: ما در سینما به تماشاگر فقط یک آدامس می‌دهیم!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با انتقادهایی از شرایط فعلی سینما و بیان مشکلات آن گفت: شاید یکی از دلایلی که همه دارند بیشتر به سمت تئاتر می‌آیند این است که هنوز یک سری اتفاق‌های خوب در تئاتر می‌افتد، اما در نهایت اتفاق خاصی برای سینما نمی‌افتد.
 سام درخشانی در تعریف خود از سینمای کمدی گفت: احساس من این است که سینمای ما سینمای ناقصی شده است و مردم به شدت گرسنه تماشای فیلم‌های خوب هستند و ما در سینما داریم به آنها یک آدامس می‌دهیم. در حد این که همانجا بجوند و شیرینی‌اش در همان لحظه که در سینما سپری می‌کنند از بین می‌رود و تمام. یعنی نه هیچ تاثیری می‌گذارد ونه اتفاق خاصی را در کسی ایجاد می‌کند.
 سینمای ما یک سینمای خیلی سطحی شده و سینمای اجتماعی هم که کاملا از بین رفته است. سینمای کمدی هم که به هر حال داریم می‌بینیم چه اتفاقی برای آن افتاده است و باید ببینیم و آسیب‌شناسی کنیم که منشاء این مساله از کجاست. خیلی دلایل متعددی وجود دارد. شاید یکی، فضای مجازی و یکی شرایط اقتصادی و اجتماعی مردم باشد و این‌ها دست به دست هم داده که متاسفانه یک سری کارها تولید می شود که گویی کپی پیست از روی همدیگر است و زیاد محتوای جذابی ندارد. برای همین، آدم بیشتر تصمیم می‌گیرد که سراغ سینمای طنز نرود.
دست سازنده‌ها بسته است
درخشانی می‌گوید: یکی از دلایل دیگر این است که دست سازنده‌ها بسته است و نمی‌توانند روی هر سوژه‌ای کار کنند، تمام کمدی‌هایی هم که کار می‌شود از حیث پنج عنصر کمدی به گونه‌ای است که از ابعاد مختلف اعم از اجتماعی، سیاسی و مذهبی و مشاغل، دست و بال تولیدکننده بسته است و نمی‌شود با کسی شوخی کرد. اینها دست به دست هم داده که یک سری کمدی می‌سازیم که شبیه هم هستند و خیلی هم سطحی شده‌اند.
بازار
او معتقد است: به زودی عمر اینها هم تمام می‌شود. آمار هم نشان می‌دهد که این اتفاق دارد می‌افتد. مثل سینمای اصلی که سینمای جدی ماست، کار نمی‌کند و پول برنمی‌گردد.
اتفاق خاصی برای سینما نمی‌افتد
درخشانی گفت: در نهایت این که اتفاق خاصی برای سینما نمی‌افتد. شاید یکی از دلایلی که همه دارند بیشتر به سمت تئاتر می‌آیند این است که هنوز یک سری اتفاق‌های خوب دارد در تئاتر می‌افتد. یک سری تاثیرگذاری‌ها، عمق، درک و دیگر تاثیراتی از تئاتر می‌بینیم که هیچ کدام در سینما وجود ندارد.
سام درخشانی این روزها مشغول تمرینات برای ایفای نقش در یک کار نمایشی و مدیریت تماشاخانه هما را نیز عهده دار است، همچنین درباره پیشنهاد کاری جدید گفت: پیشنهادهایی هست اما به خاطر این که مشغول کار تئاتر و رسیدگی به امور تماشاخانه هستم مقداری کمتر می‌رسم و مخصوصا تمرکزم را روی مدیریت تماشاخانه گذاشته‌ام.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1071297/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

به بهانه روز جهانی کارگر

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد

چهره ها/ قاب صمیمی و جذاب دو بازیگر زن سینمای ایران

سام درخشانی: ما در سینما به تماشاگر فقط یک آدامس می‌دهیم!

«تک‌تیرانداز آمریکایی» راز خود را فاش کرد

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی

آتش سوءظن به جان مرد افتاد؛ دفن دخترش در بیابان

دستگیری پدری که دختر 5 ساله خود را به قتل رسانده بود

این پدیده‌ شگفت‌انگیز ذهن علم را به خود مشغول کرده است

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

قیمت گوشت قرمز امروز 11 اردیبهشت 1404

کارگر نمی‌تواند یک اتاق 20 متری اجاره کند

برآورد یگ پژوهش؛ آتش 4 میلیارد دلاری «بندر»

آخرین موقعیت مس مقابل دروازه پرسپولیس از دست رفت

تساوی چادرملو و فولاد؛ هوادار سقوط کرد

دست رد پیکان به افزایش فاصله و برد مهم صنعت نفت آبادان

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!

صعود شهرقدسی‌ها به لیگ برتر؛ بازهم قلعه حسن خان

تساوی استقلال خورستان و خیبر در جدال همسایه‌ها

احتمال برگزاری استقلال خوزستان-تراکتور در تبریز!

لیگ یک؛ آبادانی‌ها دوباره در بالای جدول

نساجی در یک قدمی سقوط؛ نیاز به معجزه!

یک مصدوم جدید روی دست ربیعی!

امیدواری پرسپولیس به کسب سهمیه؛ علیپور به تنهایی در صدر جدول آقای گلی

جان مرشایمر: ادعای ضعیف شدن ایران احمقانه است

بررسی روند تعویق مذاکرات از نگاه تهران تایمز

چهر ه ها/ عرفان طهماسبی در بیمارستان بستری شد