راه ترقی

آخرين مطالب

آرتتا: به خاطر اخراج‌ها و مصدومیت‌ها قهرمان نشدیم گفتگو

آرتتا: به خاطر اخراج‌ها و مصدومیت‌ها قهرمان نشدیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /میکل آرتتا معتقد است که کارت‌های قرمز متعدد و مصدومیت بازیکنانش مانع از قهرمانی آرسنال در این فصل شده است.
 آرسنال در مسیر ثبت سومین نایب‌ قهرمانی پیاپی‌اش در لیگ برتر انگلیس قرار دارد. توپچی‌ها امیدوار بودند در نیم‌ فصل دوم بتوانند تیم تحت هدایت آرنه اشلوت را تعقیب کنند اما در فاصله دو هفته تا پایان این رقابت‌ها 15 امتیاز از لیورپول فاصله گرفته‌اند.
با ناکامی در لیگ قهرمانان و هر دو جام داخلی، آرسنال حالا پنج سال است که بدون جام مانده است. این تیم آخرین بازی خانگی این فصل را روز یکشنبه در ورزشگاه امارات و برابر نیوکسل انجام خواهد داد، دیداری که میکل آرتتا اعتراف کرد در آغاز فصل تصور می‌کرد پس از آن جام قهرمانی را بالای سر خواهد برد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت اظهار داشت: «در شروع فصل، اگر قرار بود آن لحظه را تصور کنم، این بود که در آخرین بازی خانگی در روز پایانی لیگ، جام را بالای سر می‌بریم. این تصویری بود که در ذهنم داشتم. حالا با همه آنچه طی 11 ماه گذشته تجربه کردیم، می‌توانیم با سربلندی بایستیم اما هنوز آن درد در دل‌مان هست، چون رسیدن به قهرمانی چیزی است که می‌خواستیم.»
اما این تصویر به واقعیت تبدیل نخواهد شد، و آرتتا معتقد است دو عامل کارت قرمزها و مصدومیت‌ها دلایل اصلی عقب‌ماندن تیمش از لیورپول بوده‌اند. آرسنال در این فصل شش بازیکن اخراجی داشته که بیشترین آمار در بین تیم‌های لیگ برتری است و همچنین با بیشترین تعداد مصدومیت در میان حریفانش مواجه بوده است.
وقتی از آرتتا پرسیده شد که دلایل اصلی ناکامی تیم چه بوده، گفت: «قطعاً کارت قرمزها و مصدومیت‌ها. اما اگر این اتفاقات نمی‌افتاد، نمی‌دانیم چه می‌شد. آیا به قهرمانی نزدیک‌تر می‌شدیم؟ به نظر من، پاسخ قطعاً بله است، به‌ خاطر آنچه ارائه دادیم و کیفیت عملکردی که داشتیم. اما فصل بعد باید کاری متفاوت انجام دهیم چون سطح رقابت بالاتر خواهد رفت.»
او ادامه داد: «وقتی به تعداد امتیازات ما در سه فصل اخیر نگاه می‌کنید، چنین ثباتی و در عین حال قهرمان‌ نشدن، بسیار نادر است. بنابراین ما بسیار نزدیکیم و باید به همین روند ادامه دهیم و بهتر شویم.
آرتتا درباره شکست تیمش در مسیر قهرمانی اضافه کرد: «یک عامل بسیار تعیین‌ کننده، مسئله در دسترس بودن بازیکنان است. بدون آن، شانسی برای قهرمانی نیست. آمارهای مهم دیگری هم هستند که در پیروزی تاثیر دارند. نه فقط برای کنترل بازی، بلکه برای بردن آن.

راه ترقی

بازار
ما کاملاً می‌دانیم که چه چیزهایی برای موفقیت لازم است و باید روی آنها کار کنیم، کارآمدتر شویم و بهتر عمل کنیم. یکی دیگر از نقاط کلیدی، توانایی در تغییر روند بازی‌ها در هر سه روز و در جریان بازی‌ها است، جایی که هنوز جای پیشرفت زیادی در آن داریم.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1080110/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتریوم پرواز کرد؛ پیش‌بینی جدید درباره قیمت بیت‌کوین

برنده مزایده فروش سایپا کیست؟

نرخ ارز ثابت بماند تورم کم می‌شود؟

سکونت 20 درصد جمعیت کشور در بافت‌های ناکارآمد

وضعیت بازار خودرو امروز یکشنبه 28 اردیبهشت 1404؛ پژو 207، اطلس و شاهین گران شد

تاریخچه کسری بودجه در ایران

اسکناس‌های جدید سوریه در راه این کشور، چاپ در آلمان

حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارویی اعلام شد

کدام صنایع آمریکا بیشترین دستمزد را می‌پردازند؟

ناکامی سایپا، قبل از خصوصی شدن کارخانه!

گل اول ویارئال به بارسلونا توسط گل آموز پرز

قربانی: بهترین تیم لیگ قهرمان شد

خودزنی طالب ریکانی پس از ناکامی در صعود به لیگ برتر

فصل برای آرتتا تمام شد؛ هفته آخر روی سکوها

قول رایس به آرسنالی‌ها؛ فصل بعد بهتر می‌جنگیم!

گالا 5 ستاره شد؛ قهرمانی شماره 25 شیرها در ترکیه

انتقام خلاقانه لیورپولی‌ها؛ بدرقه اورتون با دود قرمز!

گل اول رئال مادرید به سویا توسط امباپه

سالگرد گل تاریخی حیدری

فراغ شش ساله تمام شد؛ رضا شکاری عضو جدید سرخ‌ها

طعنه سنگین زیدآبادی به ادعای امیرحسین ثابتی درباره وزیر زن پزشکیان

بدون تعارف با مخبر؛ از دیدار با رهبر انقلاب بعد از سقوط بالگرد شهید رئیسی تا چالش‌های 50 روزه پس از شهید‌ جمهور

دیدار سه جانبه وزرای خارجه ایران، قطر و عمان

شبکه 12 رژیم صهیونیستی: عوامل ایران به بیمارستان محل بستری بنت نفوذ کرده بودند

دیدار رئیس‌جمهور با خانواده شهدای خدمت

گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد

عراقچی: روزی نیست که به شهید امیرعبداللهیان فکر نکنم

پزشکیان در دیدار وزیر خارجه عمان: امیدوارم مذاکرات به توافقی عادلانه و تضمین‌کننده ثبات در منطقه بیانجامد

وقتی با بابات رفتی رستوران!

ویدئویی جالب از دوبله «شیرشاه» توسط محمدرضا علیمردانی

سرنوشت شکارچیان موبی‌دیک در انتظار امیر و سعیدِ تاسیان

یانگوم سکانس آشپزی «جواهری در قصر» را تکرار کرد

تا من تایید نکنم اجازه خروج از کشور رو نداره!

خبر خوش سازمان غذا و دارو در مورد شیر خشک

بازداشت مرد مستاجر در پرونده ناپدید شدن زن صاحبخانه

قتل کارمند شیرینی‌پزی توسط مدیر عصبانی به خاطر بیسکوئیت‌های سوخته

انتقام‌گیری مرگبار از پسر جوان با تزریق سم مار

داروی درمان ایدز، شاید جلوی آلزایمر را بگیرد!

شیخ و سید؛ کتابی درباره حسن روحانی

آمریکا؛ کاهش اعتبار پس از یک قرن

قطعی برق در بخش خانگی از دو ساعت بیشتر می‌شود؟

اِعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فردا

قیمت نان خبرساز شد

اطلاعیه مهم وزارت رفاه و طرح رها‌شده کالابرگ الکترونیک در مرحله سوم

آمار قابل توجه چک‌های وصول شده در فروردین

ناباورانه‌ترین پنالتی سال؛ شلیک به قلب آبادان!

پسر بیرانوند در جشن قهرمانی گم شد!

سیروس دین‌محمدی: جون دادیم بیایم بالا!

مدل موی خاص رافینیا برای ابراز علاقه به بارسا!

اشک شوق مهدی شریفی پس از صعود پیکان به لیگ برتر